Постанова
від 30.10.2012 по справі 5015/3017/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

30.10.12 Справа№ 5015/3017/12

Господарський суд Львівської області у складі судді Чорній Л.З.

розглянула справу за заявою кредитора: Публічного акціонерного товариства „ВТБ Банк Аваль", м. Київ

про порушення справи про банкрутство ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о

за участю представників:

ініціюючого кредитора: - Шепа І.Е.

розпорядник майна: - Івасько С.М.

ВСТАНОВИВ:

Публічне акціонерне товариство „ВТБ Банк", м. Київ звернулося до суду з заявою про порушення справи про банкрутство ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о у порядку встановленому ст. 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Провадження у справі порушено 23.07.2012 р.

Ухвалою суду від 15.08.2012 року введено процедуру розпорядження майном боржника і призначено розпорядником майна арбітражного керуючого Іваська Святослава Миколайовича (АДРЕСА_1, ліцензія Державного департаменту з питань банкрутства Міністерства економіки України серія АВ № 547733 від 30.08.2010 р., ідентифікаційний номер фізичної особи - платника податків та інших обов'язкових платежів НОМЕР_1).

Оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о опубліковано в газеті «Голос України» №162 (5412) від 31.08.2012р.

Ухвалою господарського суду від 05.10.2012 р. затверджено реєстр вимог кредиторів ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о.

В судове засідання 30.10.2012 р. розпорядником майна Іваськом С.М.. подано протокол №1 засідання зборів кредиторів від 12.10.2012 року, яким обрано комітет кредиторів у складі -ПАТ «ВТБ Банк». Крім того, подано протокол №1 засідання комітету кредиторів від 18.10.2012року. На засіданні комітету кредиторів вирішено визнати ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

Розпорядник майна просить перейти до ліквідаційної процедури, мотивуючи дане клопотання тим, що відповідно до проведенного аналізу фінансово-господарського становища боржника, підприємство - боржник неспроможне відновити свою платоспроможність та погасити визнані судом вимоги кредиторів, заяв від власника підприємства, пропозицій щодо його санації не поступало.

Крім того, комітетом кредиторів запропоновано суду затвердити кандидатуру ліквідатора -арбітражного керуючого Іваська Святослава Миколайовича. В судовому засіданні 30.10.2012 року розпорядник майна -Івасько С.М. заявив клопотання про призначення його ліквідатором у даній справі.

Враховуючи вищенаведене, суд дійшов висновку задоволити клопотання розпорядника майна та комітету кредиторів, ввести процедуру ліквідації та відкрити ліквідаційну процедуру ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о.

Крім того, розпорядником майна подано клопотання про затвердження оплати послуг арбітражного керуючого Іваська С.М. за період від дня призначення його розпорядником майна ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів»за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень у розмірі двох манімальних заробітних плат.

Відповідно до п.4 ст.3-1 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його кредитором»визначено, що оплата послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) у зв»язку з виконанням ним своїх обов»язків здійснюється в порядку, встановленому цим Законом, за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника, або за рахунок коштів кредиторів чи коштів, одержаних у результаті виробничої діяльності боржника.

Відповідно до ст. 22 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у випадках, передбачених цим законом, господарський суд приймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру.

Розглянувши звіт розпорядника майна, клопотання комітету кредиторів, керуючись ст.ст. 22-34 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.86 ГПК суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о. (Львівська обл., м.Кам»янка-Бузька, вул.Джерельна, 1, ЄДРПОУ 22357629) - банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

2. З дня прийняття постанови підприємницька діяльність банкрута припиняється,

строк виконання всіх грошових зобов'язань та зобов'язань щодо сплати податків, зборів

(обов'язкових платежів) вважається таким, що настав, припиняється нарахування

неустойки, процентів та інших видів економічних санкцій по усіх видах заборгованості

банкрута, вимоги за зобов'язаннями банкрута, що виникли під час проведення процедур

банкрутства, пред'являються в межах ліквідаційної процедури. Припиняються

повноваження органів управління банкрута, голови ліквідаційної комісії і повноваження власника майна.

3. Накладання нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

4. Призначити ліквідатором - ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів», м.Кам»янка-Бузька Л/о арбітражного керуючого Іваська Святослава Миколайовича (АДРЕСА_1, ліцензія Державного департаменту з питань банкрутства Міністерства економіки України серія АВ № 547733 від 30.08.2010 р., ідентифікаційний номер фізичної особи - платника податків та інших обов'язкових платежів НОМЕР_1).

5. Зобов'язати відповідних посадових осіб банкрута передати ліквідатору бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута протягом п'ятнадцяти днів від дня призначення ліквідатора.

6. Затвердити оплату оплату послуг арбітражного керуючого Іваська С.М. за період від дня призначення його розпорядником майна ЗАТ «Кам»янка-Бузький завод продовольчих товарів»за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень у розмірі двох манімальних заробітних плат.

7. Зобов'язати ліквідатора - відповідно до п. 3, 5 ст. 23 Закону України "Про

відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у п'ятиденний

строк опублікувати в офіційних друкованих органах „Голос України" або „Урядовий

кур'єр" відомості про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, надати суду звіт про виконану роботу та докази опублікування оголошення.

8. Розгляд справи призначити на 05.12.2012 р. о 12 год. 00 хв . Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду (м.Львів, вул. Личаківська, 128, каб.401).

9. Постанову суду надіслати ліквідатору, боржнику, Львівському обласному відділу з питань банкрутства, державному реєстратору, органу ДВС.

У випадку звернення до господарського суду посилання на номер справи -обов'язкове.

Суддя Чорній Л.З.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення30.10.2012
Оприлюднено05.11.2012
Номер документу27211767
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/3017/12

Ухвала від 17.08.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 15.06.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 09.12.2015

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 04.11.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

Ухвала від 26.11.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 04.02.2015

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 15.10.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 19.08.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 21.05.2014

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні