Ухвала
від 14.11.2006 по справі 7/232-06-7871
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/232-06-7871

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про ліквідацію банкрута

та припинення провадження у справі

"14" листопада 2006 р.                                                                     Справа  № 7/232-06-7871

За заявою кредитора: ТОВ „Люкс. Системи світла”, м.Одеса

до боржника: ПП „Техторгсервіс”, м.Одеса

про визнання банкрутом

Суддя                    Лепеха Г.А.

Представники сторін:

Від ініціюючого кредитора –Гоголь Н.В., за довіреністю.

Від боржника - не з'явився.

Ліквідатор банкрута – Дворніченко О.О.

        

Суть спору: про визнання банкрутом.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Люкс. Системи світла” звернулось до господарського суду Одеської області з заявою про визнання приватного підприємства „Техторгсервіс” банкрутом, оскільки останнє неспроможне після настання встановленого строку сплатити заборгованість в сумі 121 300, 00 грн.

Ухвалою суду від 10.08.2006р. порушено провадження у справі про банкрутство      ПП „Техторгсервіс”, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

У тридцятиденний термін з дня публікації оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ПП „Техторгсервіс” в газеті „Голос України” №177 (3927) від 23.09.2006р. до господарського суду не надійшло жодних заяв про визнання грошових вимог до боржника.

Заяв можливих санаторів в строки, передбачені ст.14 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, до суду не надійшло.

Постановою господарського суду від 26.10.2006р. ПП „Техторгсервіс” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Дворніченка Олександра Олексійовича (ліцензія серії АБ №271711 від 16.02.2006р.).

За результатами роботи ліквідатором надано суду: ліквідаційні звіт та баланс           ПП „Техторгсервіс”.

В ході виявлення майна, зареєстрованого за боржником, були направлені запити до КП „Одеське МБТІ та РОН”, УДАІ УМВС України в Одеській області, банку банкрута.

Згідно отриманих відповідей нерухомого майна та транспортних засобів за боржником не зареєстровано, поточний рахунок в банку закрито.

Ліквідатор банкрута пропонує провадження по справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, ПП „Техторгсервіс” ліквідувати.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши у судовому засіданні ліквідатора, який виказав прохання про затвердження ліквідаційного баланса банкрута та його звіту, суд дійшов до висновку, що підприємство підлягає ліквідації, а кредиторські вимоги слід вважати погашеними, оскільки майна банкрута не залишилось, згідно наданого ліквідбалансу активи та пасиви банкрута відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.5 ст.39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” №755-IV від 15.05.03р., п.3 ст. 104 Цивільного кодексу України п.6 ст.80, ст.86  ГПК  України, суд, -  

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2.          Затвердити ліквідаційний баланс ПП „Техторгсервіс”.

3.          Припинити юридичну особу –приватне підприємство „Техторгсервіс” (65026, м.Одеса, вул. Грецька, 40, кв. 3. Код ЄДРПОУ 33313698).

4.          Зобов'язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи ПП „Техторгсервіс”, внести до Єдиного державного реєстру запис про  проведення  державної  реєстрації припинення  юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення  державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5.          Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

6.          Скасувати арешт та інші заходи по забезпеченню заяви, вжиті ухвалою суду від 10.08.06р.

7.          Припинити повноваження ліквідатора банкрута арбітражного керуючого –Дворніченка Олександра Олексійовича.

8.          Провадження по справі припинити.

Примірник ухвали надіслати: кредитору, ліквідатору банкрута, Приморській райдержадміністрації, в облстатуправління, другій ДВС Приморського району м.Одеси, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м.Одеси.

Суддя                                                                                 Лепеха Г.А.

           

Дата ухвалення рішення14.11.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу273624
СудочинствоГосподарське
Сутьліквідацію банкрута

Судовий реєстр по справі —7/232-06-7871

Ухвала від 14.11.2006

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні