Ухвала
від 14.11.2012 по справі 5015/4766/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

14.11.12 Справа№ 5015/4766/12

Суддя господарського суду Львівської області Цікало А. І., розглянувши заяву управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області (м. Пустомити) про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Мадерас Хосе Ігнасіо»(вул. Бузкова, 15, с. Сокільники, Пустомитівський район, Львівська область, 81130; код ЄДРПОУ 35491099) з урахуванням особливостей процедури, передбачених ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

ВСТАНОВИВ:

12.11.2012 р. на розгляд господарського суду Львівської області за вхідним № 5172 від управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області (м. Пустомити) поступила заява про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Мадерас Хосе Ігнасіо»(вул. Бузкова, 15, с. Сокільники, Пустомитівський район, Львівська область, 81130; код ЄДРПОУ 35491099) в порядку, передбаченому ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Заяву управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області слід повернути без розгляду з огляду на таке.

Відповідно до ч. 1 ст. 5 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», провадження у справах про банкрутство регулюється цим Законом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Відповідно до ч. 1 ст. 56 ГПК України, позивач, прокурор чи його заступник зобов'язані при поданні позову надіслати сторонам копії позовної заяви та доданих до неї документів відповідно до кількості відповідачів та третіх осіб листом з описом вкладення.

Згідно п. 2 ч. 1 ст. 57 ГПК України, до позовної заяви додаються документи, які підтверджують відправлення відповідачеві копії позовної заяви і доданих до неї документів.

До заяви управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Мадерас Хосе Ігнасіо» долучено копію списку згрупованих поштових відправлень рекомендованих листів та копію поштової квитанції про відправку рекомендованого листа боржнику без опису вкладення.

Відповідно до ч. 1 ст. 9 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суддя не пізніше п'яти днів з дня надходження повертає заяву про порушення справи про банкрутство і додані до неї документи без розгляду, зокрема, з підстав, передбачених статтею 63 Господарського процесуального кодексу України, з урахуванням вимог цього Закону.

Згідно з п. 6 ч. 1 ст. 63 ГПК України, суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи без розгляду, якщо не подано доказів надсилання відповідачеві копії позовної заяви і доданих до неї документів.

Враховуючи наведе, суд дійшов висновку, що до заяви управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області про порушення справи про банкрутство не долучено належних доказів надіслання боржнику копії заяви і доданих до неї документів.

Невиконання зазначених вимог є підставою для повернення заяви про порушення справи про банкрутство і доданих до неї документів заявнику без розгляду, відповідно до положень ч. 1 ст. 9 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»та п. 6 ч. 1 ст. 63 ГПК України.

Згідно з ч. 2 ст. 9 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»та ч. 3 ст. 63 ГПК України, повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню з нею до господарського суду в загальному порядку після усунення допущенного порушення.

Керуючись ст. ст. 5, 9 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. ст. 56, 57, 63, 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву управління Пенсійного фонду України в Пустомитівському районі Львівської області про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Мадерас Хосе Ігнасіо»(вул. Бузкова, 15, с. Сокільники, Пустомитівський район, Львівська область, 81130; код ЄДРПОУ 35491099) та додані до неї документи повернути заявнику без розгляду.

Додаток для заявника: заява про порушення справи про банкрутство з додатками на 11 арк.

Суддя Цікало А.І.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення14.11.2012
Оприлюднено15.11.2012
Номер документу27439623
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/4766/12

Ухвала від 14.11.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні