Ухвала
від 31.12.2008 по справі 2/394/06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/394/06

    

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про припинення провадження у справі

 "31" грудня 2008 р. Справа № 2/394/06

Кредитор: Державна податкова інспекція у Новоодеському районі,               

                   Миколаївська область, м. Нова Одеса, вул. Леніна, 179;                     

Банкрут: Фермерське господарство «Зимогляд»,  Миколаївська область, Новоодеський район,

                   с. Новопетрівське, вул. Набережна, 105.

Ліквідатор Черепенко В.Г., м. Миколаїв, вул. Московська, 54-а

  

                                                    Суддя  Моргуленко Т.Є.

ПРЕДСТАВНИКИ:

Від кредитора: Плахотник А.В.

Від банкрута: ліквідатор Черепенко В.Г.

Суть спору: про припинення провадження у справі про банкрутство

                    Фермерського господарства «Зимогляд».

Ліквідатором Фермерського господарства «Зимогляд»Черепенко В.Г. подано суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підприємства-банкрута.

Розглянувши наданий ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та матеріали справи,  суд –

ВСТАНОВИВ:

Справу про банкрутство Фермерського господарства «Зимогляд»порушено за заявою кредитора -  Державна податкова інспекція у Новоодеському районі Миколаївської області, безспірні грошові вимоги якої складають 2515,50 грн.

Постановою суду від 06.11.06р. боржника  визнано банкрутом на підставі ст. 52 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” від 30.06.1999 р., відносно нього відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором Арбітражного керуючого Шампура В.П.

Ухвалою суду від 22.11.07р. в зв`язку з неналежним виконанням ліквідатором своїх обов`язків ліквідатором у справі призначено арбітражного  керуючого Попова А.Д., якого зобов`язано здійснити ліквідаційну процедуру відповідно до вимог розділу ІІІ Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Ухвалою суду від 21.11.08р. в зв`язку з невиконанням ліквідатором Поповим А.Д. обов`язків по ліквідації банкрута за клопотанням ініціюючого кредитора ліквідатором у справі призначено арбітражного керуючого Черепенко В.Г., за її згодою.

Ліквідатор виконав вимоги передбачені розділом III “Ліквідаційна процедура” Закону України “ Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та надав до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс.

В результаті проведення ліквідаційної процедури ліквідатором було надіслано запити про наявність кредиторських вимог до:

-          Управління Пенсійного фонду України в Новоодеському районі,

-          Миколаївського обласного відділення Фонду соціального страхування  з тимчасової втрати працездатності, м. Миколаїв,

-          Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Миколаївській області,

-          Центру зайнятості населення Миколаївської області,

-          Обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів,

-          ВДВС Новоодеського РУЮ.

На адресу ліквідатора заяв про визнання кредиторських вимог не надійшло.

Визнані судом безспірні грошові вимоги ініціюючого кредитора не можуть бути задоволені з причин відсутності рухомого та нерухомого майна боржника. Згідно з п. 6 ст. 31 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ці вимоги слід вважати погашеними.

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс станом на 01.12.08р. свідчать про відсутність у банкрута основних та оборотних засобів для ведення господарської діяльності, своєчасного погашення грошових зобов'язань, відсутня можливість відновити платоспроможність, оскільки у банкрута відсутнє будь-яке майно, що підтверджується довідкою РКП Новоодеське РБТІ  №215 (арк.. справи 10) про відсутність реєстрації за банкрутом нерухомого майна, ВРЕР УДАІ УМВС України в  Миколаївській області № 764 від 10.11.08р. про відсутність зареєстрованих за банкрутом транспортних засобів, довідкою інспекції Держтехнагляду по Новоодеському району №79 (арк.. справи 10) про відсутність реєстрації за банкрутом  тракторів, машин на базі тракторів, тракторних причепів та навісної сільськогосподарської техніки.

Згідно довідки головного управління статистики у Миколаївській області Фермерське господарство «Зимогляд» фінансової звітності за 2000-2007 років до органів державної статистики не надавало.

Довідка Новоодеського відділення Вознесенської ОДПІ №1809/9/29-10 від 23.10.06р. свідчить що банкрут відкритих рахунків в установах банків не має.

В газеті «Новоодеський вісник»№41 від 25.10.08р. надруковано оголошення про недійсність печатки, штампу та установчих документів Фермерського господарства «Зимогляд».

Акт №12 Державної податкової інспекції у ново одеському районі Миколаївської області від 27.09.06р. банкрут не подає податкову звітність з 01.01.04р.

Ліквідатором виконано вимоги, передбачені ст. ст. 32, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або  визнання його банкрутом”.

Керуючись ст.ст. 32, 40, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 80, 86 ГПК України, - суд,

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Фермерського господарства “Зимогляд”,        Миколаївська область, Новоодеський  район,  с. Новопетрівське, вул. Набережна, 105,  код      ЄДРПОУ 13872374, станом на 01.12.2008р.

2. Ліквідувати Фермерське господарство “Зимогляд”, Миколаївська область, Новоодеський  район,  с. Новопетрівське, вул. Набережна, 105,  код      ЄДРПОУ 13872374, зареєстроване Новоодеською райдержадміністрацію, реєстраційний запис за №87 від 24.11.1992р.

3.          Провадження у справі припинити.

4.          Зобов'язати ліквідатора примірники ліквідбалансу банкрута надіслати на адресу державного реєстратора –Новоодеській райдержадміністрації  та Головного управлінню статистики в Миколаївській області.

5.          Зобов'язати ліквідатора повідомити Державного реєстратора про завершення ліквідаційної процедури.

6.          Дану ухвалу надіслати: для виконання: проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та виключення з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, згідно ч. 5 ст. 39 ЗУ “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, ч. 2 ст. 32 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання банкрутом”, ст. ст. 19, 20 ЗУ “Про господарські товариства” державному реєстратору - Новоодеській райдержадміністрації , Головному управлінню статистики в Миколаївській області,

-     до відома: кредитору, ліквідатору.

 

Суддя Т.Є.Моргуленко

СудГосподарський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення31.12.2008
Оприлюднено21.01.2009
Номер документу2745953
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/394/06

Ухвала від 21.11.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 31.12.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 14.09.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 22.10.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Постанова від 06.11.2006

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 18.10.2006

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 02.10.2006

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні