Ухвала
від 23.11.2012 по справі 1/105-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"23" листопада 2012 р. Справа № 1/105-Б

Суддя господарського суду Волинської області Гончар М.М., розглянувши клопотання №1/105 від 22.11.2012р. року подане арбітражним керуючим Кушніруком О.Л. про зняття обтяжень майна банкрута

у справі №1/105-Б

за заявою Приватного підприємства "Древі"

про банкрутство

ВСТАНОВИВ: Постановою господарського суду Волинської області від 30.06.2009 року №7/71-Б визнано банкрутом приватне підприємство "Древі", відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором ПП "Древі" призначено - арбітражного керуючого -Череватого Любомира Богдановича та зобов'язано заявника у 10-ти денний термін з дня винесення даної постанови подати до офіційного друкованого органу - газети "Голос України" або "Урядовий кур'єр", оголошення про порушення справи про банкрутство підприємства, визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури -доказ, оплачений кредиторами рахунок редакції (ксерокопію) в цей же строк подати до суду.

Постановою Вищого господарського суду України від 24.11.2009 року у справі №7/71-Б касаційну скаргу ВАТ ВТБ Банк в особі Луцької філії задоволено, постанову господарського суду Волинської області від 30.06.2009 року скасовано, справу №7/71-Б передано на розгляд до господарського суду Волинської області на стадію розпорядження майном.

Суть спору: 30.04.2009 року засновником ПП "Древі" прийнято рішення про ліквідацію підприємства та створено ліквідаційну комісію.

Під час здійснення ліквідаційної процедури боржника, ліквідаційною комісією встановлено неможливість ПП "Древі" задовольнити вимоги кредиторів у повному обсязі (сума боргових вимог 10 275000,1 грн.) у зв'язку з недостатністю коштів та майна (вартість наявного майна 890100,9грн.), а тому на підставі ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ПП "Древі" звернулось з заявою про визнання останнього банкрутом.

Приватне підприємство "Древі" на виконання вимог ухвали господарського суду Волинської області №1/105-Б від 24.02.2010 року, з метою виявлення кредиторів, подало оголошення про порушення справи про банкрутство приватного підприємства "Древі", м. Луцьк, яке опубліковане в газеті "Урядовий кур'єр" від 10.03.2010року №44.

Постановою Вищого господарського суду України від 06.10.2011 року залишено без змін Постанову Рівненського апеляційного господарського суду від 15.06.2011 року та ухвалу господарського суду Волинської області від 13.04.2011р. у справі №1/105-Б, якою визнано грошові вимоги кредиторів та затверджено реєстр вимог кредиторів:

- Луцького міського центру зайнятості в сумі 89,74 грн. - 2 черга;

- Публічного акціонерного товариства "Райффайзен Банк Аваль" в особі Волинської обласної дирекції в сумі 1326076,39 грн. (1254327,92 грн. - 1 черга; 71748,47 грн. - 6 черга);

- Публічного акціонерного товариства ВТБ Банк від імені якого Луцька філія ПАТ ВТБ Банк в сумі 6386011,65 грн. (6376398,84 грн. - 1 черга; 9612,81 грн. - 6 черга);

- Управління Пенсійного фонду України в м. Луцьку в сумі 1027,25 грн. - 2 черга;

- Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Луцьку в сумі 127,30 грн. - 2 черга;

- Публічного акціонерного товариства "ОТП Банк" в особі Регіонального відділення ПАТ "ОТП Банк" в сумі 200 589,75 грн. (2295,44 грн. - 1 черга; 95970,58 грн. - 4 черга, 102323,73 грн. - 6 черга);

- Волинського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в сумі 148 грн. 28 коп. - 2 черга;

- Товариства з обмеженою відповідальністю "Грифон Буд" в сумі 1478114 грн. - 4 черга;

Товариства з обмеженою відповідальністю "Вераком" в сумі 6778400,21 грн. - 4 черга.

Ухвалою господарського суду Волинської області від 08.12.2011 року введено процедуру санації на строк не більше 12 місяців приватного підприємства "Древі" із залученням інвестора Приватного підприємства "Дрімко". Керуючим санацією призначено Череватого Любомира Богдановича (ліцензія Державного департаменту з питань банкрутства Міністерства економіки України серії АВ №158526 від 09.01.2007р., адреса, м.Львів, вул. Городоцька, 277). Керуючому санацією протягом трьох місяців зобов'язано подати господарському суду план санації.

Ухвалою господарського суду Волинської області від 20.06.2012 року по даній справі затверджено план санації Приватного підприємства "Древі".

Постановою господарського суду Волинської області від 06.11.2012 року припинено процедуру санації Приватного підприємства "Древі". Припинено обов'язки арбітражного керуючого Череватого Л.Б., як арбітражного керуючого санацією у справі про банкрутство ПП "Древі". Визнано банкрутом Приватне підприємство "Древі". Відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором Приватного підприємства "Древі" призначено Кушнірука Олександра Леоновича.

Через канцелярію суду арбітражним керуючим Кушніруком О.Л. подано клопотання від 22.11.2012р. №1/105 про зняття обтяжень майна банкрута.

Відповідно до ч. 1 ст. 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», з дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури: підприємницька діяльність банкрута завершується закінченням технологічного циклу з виготовлення продукції у разі можливості її продажу; строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута та зобов'язання щодо сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, податків і зборів (обов'язкових платежів), повернення коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності вважається таким, що настав; припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості банкрута; відомості про фінансове становище банкрута перестають бути конфіденційними чи становити комерційну таємницю; укладення угод, пов'язаних з відчуженням майна банкрута чи передачею його майна третім особам, допускається в порядку, передбаченому цим розділом; скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається; вимоги за зобов'язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, можуть пред'являтися тільки в межах ліквідаційної процедури; виконання зобов'язань боржника, визнаного банкрутом, здійснюється у випадках і порядку, передбаченому цим розділом.

Такої ж позиції дотримується Вищий господарський суд України, що викладена у постанові від 29.02.2012 р. у справі № 42/132 б, де зазначено, що за загальним правилом зняття заборон та арештів із майна боржника в порядку ст. 23 Закону про банкрутство є безумовним, стосується будь-яких органів і посадових осіб. у тому числі реєструючих органів та нотаріусів, не потребує подальшого винесення окремих судових рішень, а також сплати додаткових коштів.

Звільненню від обтяження у зв'язку з визнанням боржника банкрутом не підлягає лише майно, яке перебуває у податковій заставі та під адміністративним арештом, оскільки п.п. 93.1, 94.19 Податкового кодексу України передбачено обов'язкове ухвалення судом в межах провадження у справі про банкрутство судового рішення про звільнення з податкової застави та припинення адміністративного арешту майна платника податків.

Згідно ч. 1 ст. 25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження:приймає до свого відання майно боржника, вживає заходів по забезпеченню його збереження;виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; здійснює інвентаризацію та оцінку майна банкрута згідно з законодавством; аналізує фінансове становище банкрута;виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; очолює ліквідаційну комісію та формує ліквідаційну масу;пред'являє до третіх осіб вимоги щодо повернення дебіторської заборгованості банкруту;має право отримувати кредит для виплати вихідної допомоги працівникам, що звільняються внаслідок ліквідації банкрута, який відшкодовується в першу чергу згідно зі статтею 31 цього Закону за рахунок коштів, одержаних від продаж ' майна банкрута; з дня визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури повідомляє працівників банкрута про звільнення та здійснює його відповідно до законодавства України про працю. Виплата вихідної допомоги звільненим працівникам банкрута провадиться ліквідатором у першу чергу за рахунок коштів, одержаних від продажу майна банкрута або отриманого для цієї мети кредиту; заявляє в установленому порядку заперечення по заявлених до боржника вимогах поточних кредиторів за зобов'язаннями, які виникли під час провадження у справі про банкрутство, і є неоплаченими; з підстав, передбачених частиною десятою статті 17 цього Закону, подає до господарського суду заяви про визнання недійсними угод боржника; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб; передає у встановленому порядку на зберігання документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових документів підлягають обов'язковому зберіганню; реалізує майно банкрута для задоволення вимог, включених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому цим Законом; повідомляє про своє призначення державний орган з питань банкрутства в десятиденний строк з дня прийняття рішення господарським судом та надає державному органу з питань банкрутства інформацію для ведення єдиної бази даних щодо підприємств-банкрутів; здійснює інші повноваження, передбачені цим Законом.

Відповідно до ч. 1 та ч. 2 ст. 26 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси, за винятком об'єктів житлового фонду, в тому числі гуртожитків, дитячих дошкільних закладів та об'єктів комунальної інфраструктури, які в разі банкрутства підприємства передаються в порядку, встановленому законодавством, до комунальної власності відповідних територіальних громад без додаткових умов і фінансуються в установленому порядку. Речі, визначені родовими ознаками, що належать банкруту на праві володіння або користування, включаються до складу ліквідаційної маси.

Майно банкрута, що є предметом застави, включається до складу ліквідаційної маси, але використовується виключно для першочергового задоволення вимог заставо держателя.

Згідно ч. 1 ст. 30 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», після проведення інвентаризації та оцінки майна банкрута ліквідатор розпочинає продаж майна банкрута на відкритих торгах, якщо комітетом кредиторів не встановлено інший порядок продажу майна банкрута.

Відповідно до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання, включаються ліквідатором до складу ліквідаційної маси, оцінюється та реалізується для погашення вимог кредиторів, які включені до реєстру вимог кредиторів.

В ході ліквідаційної процедури ліквідатором виявлено, що майнові активи банкрута, які становлять ліквідаційну масу останнього, обтяжені рядом арештів та заборон відповідно до витягу з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна від 12.11.2012р. № 38718514, та витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна від 12.11.2012 р. № 38718765 виданих Волинською філією державного підприємства "Інформаційний центр" МЮУ, витягів з Державного реєстру іпотек від 19.11.2012р. за № 38840466 та від 19.11.2012р. за № 38840350, виданих приватним нотаріусом Губик З.В.

Враховуючи викладене, клопотання ліквідатора Кушнірука О.Л. підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 23, 26, 30 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 4, 45, 86, 115 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання від 22.11.2012р. №1/105 ліквідатора ПП «Древі»Кушнірука О.Л. задоволити.

2. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4608108, контрольна сума запису 19165В2651) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 07.03.2007 15:16:22 за № 4608108

реєстратором:

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1032, 07.03.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля меблевого цеху /А-1/, загальною площею 2058,2 кв.м., номер за РПВН: 3014503, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

3. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4608157, контрольна сума запису 00Д3Б15Д86) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 07.03.2007 15:25:25 за № 4608157

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1032, 07.03.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля котельні /Б-1/, загальною площею 304,1 кв.м, номер за РПВН: 3013932, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

4. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4608243, контрольна сума запису 8677А5Г5В4) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 07.03.2007 15:34:28 за №4608243

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1032, 07.03.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: сторожова будка /В-1/, загальною площею 9,8 кв.м., номер за РПВН: 3014780, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

5. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4608316, контрольна сума запису 4ЕВД7Д3600) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 07.03.2007 15:39:17 за №4608316

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1032, 07.03.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля контори / Г-1/, загальною площею 168,1 кв.м., номер за РПВН: 3014903, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

6. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4608349, контрольна сума запису 406БАБ1Г5А) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 07.03.2007 15:42:05 за №4608349

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1032, 07.03.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля цеху чорнових заготовок /Д-1/, загальною площею 164,8 кв.м., номер за РПВН: 3015011, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

7. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4608350, контрольна сума запису 16ГГВД9ДВА) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 07.03.2007 15:42:52 за №4608350

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: Іпотечний договір, р.№1032, 07.03.2007, Приватний нотаріус Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля слюсарні /Е-1/, загальна площа 120,7 кв.м., номер за РПВН: 3020952, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «НАДРА»

8. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4795972, контрольна сума запису 0531АА2ЕГА) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 12.04.2007 17:55:56 за №4795972

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: Іпотечний договір, р.№1523, 12.04.2007, Приватний нотаріус Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля цеху чорнових заготовок /Д-1/, будівля цеху чорнових заготовок /Д-1/, заг. пл. 164,8 кв.м., номер за РПВН: 3015011, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: Філія ВАТ КБ «Надра»Луцьке РУ

9. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4795985, контрольна сума запису Б87736В3Б4) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 12.04.2007 17:57:07 за №4795985

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1523, 12.04.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля меблевого цеху /А-1/, загальною площею 2 058,2 кв.м., номер за РПВН: 3014503, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

10. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4796076, контрольна сума запису 8Б5Б2086АГ) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 12.04.2007 18:01:19 за №4796076

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: Іпотечний договір, 1523, 12.04.2007, Приватний нотаріус Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля слюсарні /Е-1/, будівля слюсарні /Е-1/, заг.пл. 120,7 кв.м., номер за РПВН: 3020952, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, 63

Заявник: Філія ВАТ КБ «Надра»Луцьке РУ

11. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4796092, контрольна сума запису 929ДГ82Б27) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул.. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 12.04.2007 18:01:20 за №4796092

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1523, 12.04.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: сторожова будка /В-1/, загальною площею 9,8 кв.м., номер за РПВН: 3014780, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

12. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4796134, контрольна сума запису В774883101) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 12.04.2007 18:07:32 за №4796134

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: Іпотечний договір, 1523, 12.04.2007, Приватний нотаріус Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля контори / Г-1/, будівля контори / Г-1/, заг. пл. 168, 1 кв.м., номер за РПВН: 3014903, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: Філія ВАТ КБ «Надра»Луцьке РУ

13. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна (за реєстраційним номером запису 4796144, контрольна сума запису Г1ВДА7ЕД62) - заборона на нерухоме майно, що належить Приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул. Володимирська, 63), який внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Грушицька В.В., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 12.04.2007 18:06:26 за №4796144

реєстратором: Приватний нотаріус Грушицька В.В., 43005 Волинська обл., м.Луцьк, пр-т Грушевського, 22, кв. 20, тел. (0332) 23-41-21

Підстава обтяження: договір іпотеки, р.№1523, 12.04.2007, Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Грушицька В.В.

Об'єкт обтяження: будівля котельні /Б-1/, загальною площею 304,1 кв.м, номер за РПВН: 3013932, Волинська обл., Ківерцівський р., с. Журавичі, вулиця Вече, будинок 11

Власник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВАТ КБ «Надра»

14. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Грушицьку Віталіну Віталіївну (43005, Волинська обл., м.Луцьк, пр.-т Грушевського, 22, кв.20) вилучити вищевказані заборони відчуження об'єкту нерухомого майна з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та виключити записи з Державного реєстру іпотек за порядковим номером запису в Державному реєстрі іпотек 4608188, контрольна сума ДД02АВ120Г та за порядковим номером запису в Державному реєстрі іпотек 4796197, контрольна сума 6ЕГ28В38АВ.

15. Скасувати обтяження - заборони на нерухоме майно, що належать приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул. Володимирська, 63), які внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна приватним нотаріусом Ариванюк Т. О., а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 22.05.2008 17:11:02 за №7240031, контрольна сума запису БГ6ВГАБВЕД

реєстратором: Приватний нотаріус Ариванюк Т.О., 43000 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7, тел.(0332) 72-09-24

Підстава обтяження: договір іпотеки, 1790, 22.05.2008, Ариванюк Т.О.

Об'єкт обтяження: земельна ділянка, кадастровий номер: 071010000031:119:0009, Волинська обл., м. Луцьк, вулиця Володимирська, земельна ділянка 63

Власник: ПП"ДРЕВІ", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВТБ Банк

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 22.05.2008 17:13:37 за №7240110, контрольна сума запису Г08166А783

реєстратором: Приватний нотаріус Ариванюк Т.О., 43000 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7, тел.(0332) 72-09-24

Підстава обтяження: договір іпотеки, 1790, 22.05.2008, Ариванюк Т.О.

Об'єкт обтяження: Будівля механічної майстерні Г-1 загальною площею 479,4 кв.м., номер за РПВН: 85921, Волинська обл., м. Луцьк, вулиця Володимирська, будинок 63

Власник: ПП"ДРЕВІ", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВТБ Банк

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 22.05.2008 17:15:41 за №7240144, контрольна сума запису 5ДГ490716Е

реєстратором: Приватний нотаріус Ариванюк Т.О., 43000 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7, тел.(0332) 72-09-24

Підстава обтяження: договір іпотеки, 1790, 22.05.2008, Ариванюк Т.О.

Об'єкт обтяження: Будівля В-1, номер за РПВН: 85763, Волинська обл., м. Луцьк, вулиця Володимирська, будинок 63

Власник: ПП"ДРЕВІ", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВТБ Банк

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 22.05.2008 17:17:38 за №7240172, контрольна сума запису Б251Е376ГД

реєстратором: Приватний нотаріус Ариванюк Т.О., 43000 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7, тел.(0332) 72-09-24

Підстава обтяження: договір іпотеки, 1790, 22.05.2008, Ариванюк Т.О.

Об'єкт обтяження: Будівля складу тари Б-1 загальною площею 258,5 кв.м., номер за РПВН: 85843, Волинська обл., м. Луцьк, вулиця Володимирська, будинок 63

Власник: ПП"ДРЕВІ", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВТБ Банк

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Зареєстровано: 22.05.2008 17:19:47 за №7240206, контрольна сума запису А7272Д38АА

реєстратором: Приватний нотаріус Ариванюк Т.О., 43000 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7, тел.(0332) 72-09-24

Підстава обтяження: договір іпотеки, 1790, 22.05.2008, Ариванюк Т.О.

Об'єкт обтяження: приміщення контори А-1 загальною площею 88,6 кв.м., номер за РПВН: 85902, Волинська обл., м. Луцьк, вулиця Володимирська, будинок 63

Власник: ПП"ДРЕВІ", код: 33463232, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Заявник: ВТБ Банк

16. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Ариванюк Тетяну Олексіївну (43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7) вилучити вищевказані заборони відчуження об'єкту нерухомого майна з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та вилучити з Державного реєстру іпотек запис за р. №. 7240248, контрольна сума 63А0Д2861В.

17. Скасувати обтяження - заставу рухомого майна, що належить приватному підприємству "Древі" (код ЄДРПОУ 33463232, м.Луцьк, вул. Володимирська, 63), які внесено до Державного реєстру обтяжень рухомого майна приватним нотаріусом Ариванюк Н.А., а саме:

Вид обтяження: приватне обтяження

Тип реєстрації: Поточна

Тип обтяження: застава рухомого майна

Зареєстровано: 21.03.2008 14:30:32 за № 6838528

реєстратором: Волинська філія державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, тел. (0332) 77-05-05, 77-02-58

Підстава обтяження: Договір застави, 1883, 19.03.2008, Приватний нотаріус Ариванюк Н.А.

Об'єкт обтяження: інше майно Верстат фрезерний чотирьохсторонній CPF 18/5 Верстат фрезерно-шипоризний FC-10MJK Верстат чотирьохсторонній MB 04015*5 Прес для поздовжнього склеювання деревини FS 10РК З Верстат обрізний багатопильний Верстат стр. пильногоризонтальний ВСГ-100/35

Верстат довбальний багатошпиндельний

Верстат довбальний багатошпиндельний

Верстат шліфувальний деревообробний

Верстат деревообробний довбальний Прес для склеювання деревини "Вайма" Прес для склеювання деревини "Вайма" Компресор РМ-3140,02 Верстат торцювальний Верстат деревообробний шліфувальний MM 2508 Автомат "Tasima" Вишивальна машина «Велес" Розкрійний комплекс Будівельні матеріали (метал) - суму 283278,30 грн. Пиловник - на суму 55200,00 грн. Готова продукція - на суму 291753,00 грн.

Відомості про обмеження відчуження: заборонено відчужувати

Обтяжувач: Волинська дирекція ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", код: 14305909, 43025, Волинська бл., м. Луцьк, вул.Лесі Українки, 52

Боржник: Приватне підприємство "Древі", код: 33463232, 43000, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська,63

Розмір основного зобов'язання: 157000,00 дол.США

Строк виконання зобов'язання: 19.03.2009

Термін дії: 21.03.2013

Звернення стягнення: Не зареєстровано

Змінено: 01.04.2008 11:14:11 реєстратором: Волинська філія державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005 Волинська обл., м, Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, тел. (0332) 77-05-05, 77-02-58

Тип змін: Виправлення помилки

Вилучено обтяжувала: Волинська дирекція ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", код: 14305909, 43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул.Лесі Українки, 52

Додано обтяжувача: Волинська дирекція ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", код: 20128765, 43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул.Лесі Українки, 52

18. Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Ариванюк Наталію Анатоліївну (43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7) зняти обтяження -заборони відчуження об'єктів рухомого майна шляхом вилучення вказаного вище обтяження рухомого майна з Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

Ухвала набрала

законної сили 23.11.12р.

Суддя М. М. Гончар

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення23.11.2012
Оприлюднено28.11.2012
Номер документу27667952
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/105-б

Ухвала від 22.10.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 21.09.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 23.06.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 09.06.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 05.05.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Ухвала від 24.02.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар Марія Михайлівна

Постанова від 15.06.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Бригинець Л.М.

Ухвала від 05.07.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 04.02.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Коломис В.В.

Постанова від 11.04.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні