Ухвала
від 28.11.2012 по справі 5004/1444/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"28" листопада 2012 р. Справа № 5004/1444/12

за позовом Луцької міської ради

до відповідача: приватного підприємства «Діва»

про зобов'язання звільнення земельної ділянки та не чинити перешкод у володінні, користуванні та розрядженні земельною ділянкою

Суддя Гарбар І.О.

За участю представників сторін:

від позивача: Лабінська Л.О. - представник (дов. № 1.1-84077 від 25.07.2012 р.)

від відповідача: н/з

Суть спору: Луцька міська рада звернулась до господарського суду Волинської області з позовною заявою до приватного підприємства «Діва»про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки, яка знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Теремнівська, 91.

Представник позивача позовні вимоги підтримала з підстав викладених у позові. На виконання вимог ухвали подала клопотання про приєднання до матеріалів справи власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи з спору між цими сторонами, про цей предмет і з цих підстав та відсутнє рішення вище перелічених органів з даного спору, довідку про зарахування судового збору до держбюджету, докази, що підтверджують повноваження міського голови на підписання позовної заяви, належним чином завірені копії документів, докази, що підтверджують отримання відповідачем позовної заяви з додатками, довідку про те, що станом на час розгляду справи ПП «Діва»не звільнило самовільно зайняту земельну ділянку за адресою: вул. Теремнівська, 91, м. Луцьк.

Представник відповідача в судове засідання не прибув. Ухвала суду була направлена на адресу, вказану в позовній заяві, однак повернулась на адресу суду з відміткою пошти : «За зазначеною адресою відсутній».

Заслухавши думку представника позивача стосовно розгляду справи у відсутності представника відповідача, яка вважала, що необхідно відкласти розгляд справи, та ту обставину, що в підтвердження позовних вимог позивачу необхідно подати суду додаткові докази в обґрунтування позовних вимог, які не будуть суперечити змісту позовних вимог.

Беручи до уваги неявку представника відповідача в судове засідання, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,

ухвалив:

1. Розгляд справи відкласти на 19.12.2012р. о 12 год. 30 хв.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Луцьк, пр. Волі, 54-а, в залі судових засідань № 105 .

Зобов'язати до 18.12.2012 р. подати господарському суду із супровідним листом, через канцелярію суду:

2. Позивача:

- на підтвердження статусу юридичної особи довідку про знаходження в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, свідоцтво про державну реєстрацію відповідача;

- додаткові докази в обґрунтування позовних вимог викладених в позові /довідки стосовно наявності боргу по орендній платі, розміщення забудов на спірній земельній ділянці та інші документи/;

3. Відповідача:

- письмові пояснення по суті пред'явленого позову, документи в їх обґрунтування;

- на підтвердження статусу юридичної особи довідку про знаходження в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, свідоцтво про державну реєстрацію.

4. Ухвалу надіслати відповідачу рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Суддя І. О. Гарбар

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення28.11.2012
Оприлюднено05.12.2012
Номер документу27815957
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5004/1444/12

Ухвала від 19.12.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 28.11.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 16.11.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні