Ухвала
від 07.12.2012 по справі 0870/11474/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

07 грудня 2012 року Справа № 0870/11474/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Горобцова Я.В., розглянувши у м. Запоріжжі матеріали адміністративного позову

за заявою Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби

до Приватного підприємства «Пластпром»

про стягнення коштів за податковим боргом, -

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Пластпром» про стягнення коштів за податковим боргом.

Відносини за позовом носять публічно-правовий характер, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Згідно із статтею 17 КАС України вказана категорія справ належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, справа підсудна Запорізькому окружному адміністративному суду, підстав для повернення чи відмови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв'язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

На підставі викладеного, суддя вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 110, 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у адміністративній справі №0870/11474/12 за позовом Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Пластпром» про стягнення коштів за податковим боргом.

2.Призначити судове засідання на 20 грудня 2012 року о/об 10:00 хв., яке буде проводитися суддею Горобцовою Я.В. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб. 140, зала судових засідань 7.

3. Зобов'язати:

позивача надати суду - довіреність на представника позивача; докази направлення відповідачу податкової вимоги № 98 від 07 вересня 2012 року (докази її отримання); особову картку платника податку (зворотній бік, скорочена форма) на день судового розгляду справи; інші докази в обґрунтування позову; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали витребуваних та доданих до позову документів - суду для огляду;

відповідача надати суду - нормативно та документально обґрунтовані письмові пояснення/заперечення з приводу обставин, викладених у позовній заяві; листування з позивачем по суті спору (при наявності); докази повної/часткової сплати суми позову (платіжні документи); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

4. Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень до 19.12.2012.

5. Копію даної ухвали разом із витягом про процесуальні права та обов'язки направити особам, які беруть участь у справі.

6. У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Звернути увагу сторін, що відповідно до статей 14, 255 КАС України ухвала суду є обов'язковою до виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її постановлення.

Суддя Я.В. Горобцова

Дата ухвалення рішення07.12.2012
Оприлюднено08.12.2012
Номер документу27884041
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/11474/12

Ухвала від 01.02.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 03.01.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Постанова від 01.02.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 03.01.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 20.12.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 07.12.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні