Ухвала
від 19.12.2012 по справі 15/110-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

cpg1251 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел.230-31-34 УХВАЛА

Справа № 15/110-б 19.12.12 За позовом Державної податкової інспекції у Голосіївському районі м. Києва

до Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного

управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд"

про визнання банкрутом

Суддя Хоменко М.Г.

Представники :

від заявника - Малинська А.О.

від боржника - не з"явилися

ліквідатор - Струць М.П.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ :

Заявник звернувся до суду з заявою про визнання боржника банкрутом, оскільки останній неспроможний сплатити борг.

Ухвалою підготовчого засідання від 17.09.2002 розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого Клименко Світлану Юріївну (суддя Куц М.М.).

Оголошення про порушення справи про банкрутство опубліковано в газеті "Голос України" від 04.10.2002 № 182.

Ухвалою попереднього засідання від 18.11.2002 затверджено реєстр вимог кредиторів на загальну суму 100199,04 грн.

Постановою Господарського суду міста Києва від 18.11.2002 боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Клименко С.Ю., яку зобов'язано провести ліквідаційну процедуру та надати суду свій звіт і ліквідаційний баланс на затвердження.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 13.11.2003 продовжено строк ліквідаційної процедури на три місяці.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 30.12.2003 (суддя Хоменко М.Г.) зупинено провадження у справі № 15/110-б до вирішення в Ірпінському міському суді Київської області справи за позовом Клименко С.Ю. до гр. Гавловського І.А та членів його сім'ї про визнання їх такими, що втратили право користуватися квартирою № 2 у буд 11-а по вул. Мінеральній в м. Ірпінь Київської області.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 23.01.2009 поновлено провадження у справі № 15/110-б та призначено її до розгляду.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 11.02.2009 задоволено клопотання арбітражного керуючого Клименко С.Ю., звільнено її від обов'язків ліквідатора у справі № 15/110-б; призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Олефіренка Олександра Івановича.

01.02.2010 до суду надійшла заява ліквідатора Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" арбітражного керуючого Олефіренка Олександра Івановича, у якій останній просить суд припинити його обов'язки ліквідатора у зв'язку з великим завантаженням.

02.03.2010 до Господарського суду міста Києва надійшов звіт ліквідатора про проведену роботу у справі.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 17.08.2010 задоволено заяву ліквідатора Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" арбітражного керуючого Олефіренка Олександра Івановича, звільнено його від обов'язків ліквідатора у справі № 15/110-б та зобов"язано Управління з питань банкрутства у м. Києві та Київській області Державного департаменту з питань банкрутства надати суду кандидатуру арбітражного керуючого для призначення ліквідаторм Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд".

У судовому засіданні 05.10.2010 було розглянуто кандидатуру арбітражного керуючого Лелюх Людмили Петрівни, надану Управлінням з питань банкрутства у м. Києві та Київській області Державного департаменту з питань банкрутствадля призначення її ліквідатором Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд".

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 05.10.2010 призначено ліквідатором Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" арбітражного керуючого Лелюх Людмилу Петрівну. Крім того, зобов"язано ліквідатора ознайомитись з матеріалами справи, виконати у повному обсязі вимоги постанови суду про визнання боржника банкрутом, вжити всіх можливих заходів щодо повного виявлення майна банкрута та забезпечення прав кредиторів та подати суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс з відповідними додатками.

Зважаючи на той факт, що термін ліквідаційної процедури банкрута сплинув, а ліквідатор не надав суду жодного доказу виконання вимог ухвали суду від 05.10.2010, суд, ухвалою Господарського суду м. Києва від 25.07.2011 призначив розгляд справи у судовому засіданні.

Розгляд справи у судовому засіданні неодноразово відкладався у зв"язку з невиконанням учасниками провадження у справі та ліквідатором вимог постанови суду про визнання боржника банкрутом та вимог попередніх ухвал суду.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 21.03.2012 задоволено заяву ліквідатора Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" арбітражного керуючого Лелюх Л.П.; звільнено від обов"язків ліквідатора Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" арбітражного керуючого Лелюх Л.П.; призначено ліквідатором Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" арбітражного керуючого Струця Миколу Петровича (ліцензія серія АГ №594851 від 19.04.2011р., ідентифікаційний номер 3066108778, місце проживання: Кіровоградська обл., м.Світловодськ, вул. Робітнича,2, кв.68); продовжити строк ліквідаційної процедури на три місяці.

Зважаючи на той факт, що термін ліквідаційної процедури банкрута сплинув, а ліквідатор не надав суду жодного доказу виконання вимог ухвали від 21.03.2012, зокрема, доказів вжиття всіх можливих заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна боржника з метою задоволення вимог кредиторів та не надав суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, суд, ухвалою від 30.07.2012 продовжив строк ліквідаційної процедури до 10.10.2012 та призначив розгляд справи у судовому засіданні на 10.10.2012.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 10.10.2012 розгляд справи у судовому засіданні відкладено на 07.11.2012.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 07.11.2012 розгляд справи у судовому засіданні відкладено на 19.12.2012.

У судовому засідання, що відбулося 19.12.2012 суд заслухав ліквідатора, який надав пояснення по звіту ліквідатора, зокрема щодо вжитих заходів в ході ліквідаційної процедури та подав клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури.

До суду надійшли звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, з яких вбачається, що вимоги кредиторів, які визнані господарським судом, не задоволені у зв'язку з тим, що ліквідатором не виявлено майнових активів, які підлягають включенню до ліквідаційної маси.

Відповідно до ч. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" всі кредиторські вимоги до банкрута, які не були задоволені за недостатністю майна банкрута, вважаються погашеними.

У зв'язку з тим, що майнових активів банкрута, достатніх для задоволення вимог кредитора, не виявлено, погашення вимог кредитора не відбулося, боржника визнано банкрутом, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс представлені суду, виконані усі необхідні дії на стадії ліквідації банкрута, передбачені Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", наявні всі підстави затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс та ліквідувати юридичну особу Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" .

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 31, 32, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт ліквідатора.

2. Затвердити ліквідаційний баланс станом на 17.12.2012.

3. Ліквідувати банкрута - Дочірнє підприємство Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" закритого акціонерного товариства "Фірма "Укрпромспецбуд" (03094, м.Київ, вул. Новопирогівська,62, код ЄДРПОУ 05425655) як юридичну особу в зв'язку з банкрутством.

4. Київському міському управлінню статистики виключити банкрута - Дочірнє підприємство Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" закритого акціонерного товариства "Фірма "Укрпромспецбуд" (03094, м.Київ, вул. Новопирогівська,62, код ЄДРПОУ 05425655), з державного реєстру підприємств та організацій України.

5. Державній податковій інспекції у Голосіївському районі м. Києва зняти банкрута з податкового обліку.

6. Державному реєстратору Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" закритого акціонерного товариства "Фірма "Укрпромспецбуд" (03094, м.Київ, вул. Новопирогівська,62, код ЄДРПОУ 05425655) та внести про це запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

7. Обслуговуючим банкам боржника закрити рахунки Дочірнього підприємства Спеціалізованого будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" закритого акціонерного товариства "Фірма "Укрпромспецбуд" (03094, м.Київ, вул. Новопирогівська,62, код ЄДРПОУ 05425655).

8. Дію мораторію припинити.

9. Провадження у справі про банкрутство № 15/110-б припинити.

10. Копію ухвали направити заявнику, банкруту, ліквідатору, всім кредиторам, органу статистики, банку та Державному реєстратору за місцезнаходженням боржника для вчинення певних дій відповідно до ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" та повідомлення в визначений Законом строк про судове рішення щодо припинення юридичної особи органи статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування.

Суддя М.Г.Хоменко

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення19.12.2012
Оприлюднено26.12.2012
Номер документу28227926
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/110-б

Ухвала від 02.04.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 04.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 15.01.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 26.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 19.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 13.11.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 08.10.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 21.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 25.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні