Рішення
від 21.12.2012 по справі 5017/3242/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

"21" грудня 2012 р.Справа № 5017/3242/2012

За позовом: Українсько-Російського спільного підприємства "Агрофірма "Слов'янський Альянс" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю;

До відповідачів: 1) Фермерського господарства "Ампел"; 2) Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області; 3) Виконавчого комітету Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області;

3-тя особа відповідача: Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації;

про скасування рішення та визнання права власності

Суддя Меденцев П.А.

Представники:

Від позивача: не з'явився;

Від відповідача (ФГ "Ампел"): не з'явився;

Від відповідача (Березинської с/р Тарутинського рай. Од. обл.): не з'явився;

Від відповідача (Вик. Ком. Березинської с/р Тарутинського рай. Од. обл.): не з'явився;

Від третьої особи: не з'явився;

СУТЬ СПОРУ : 12.11.2012р. за вх №5157/2012 Українсько-Російське спільне підприємство «Агрофірма «Слов'янський Альянс» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (далі - Позивач) подало до господарського суду Одеської області позовну заяву до ФГ «Ампел»(далі -Відповідач 1), Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (далі -Відповідач 2), Виконавчого комітету Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (далі -Відповідач 3), за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів, Тарутинського районного бюро технічної інвентаризації про скасування рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради та визнання права власності на майновий комплекс, в якому товариство просило: 1) скасувати рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине; 2)визнати право власності Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слов'янський Альянс» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине.

Ухвалою суду від 13.11.2012р. було порушено провадження у справі суддею Меденцевим П.А., справі присвоєно №5017/3242/2012.

Ухвалою суду від 23.11.2012р. господарським судом було витребувано у Виконавчого комітету Березинської селищної ради рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине, у Тарутинського районного бюро технічної інвентаризації - технічний паспорт, складений на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине.

11.12.2012р. від Тарутинського районного бюро технічної інвентаризації до господарського суду Одеської області надійшли витребувані ухвалою документи - технічний паспорт, складений на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине та клопотання про розгляд справи за відсутністю представника третьої особи.

12.12.2012р. Українсько-Російське спільне підприємство «Агрофірма «Слов'янський Альянс»у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю подало до господарського суду Одеської області заяву про уточнення позовних вимог, в якій просило господарський суд Одеської області: 1) скасувати рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради №2 від 22.02.2005р. про надання (оформлення) ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине; 2) визнати право власності Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю на об'єкт нерухомості -будівлі та споруди адміністративно-побутового комплексу зі складськими приміщеннями, який розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине, та який складається з: склад для зберігання зерна літ. «А», загальною площею 4285,2 кв.м.; склад для зберігання зерна літ. «А1», загальною площею 3810,40 кв.м.; склад для зберігання зерна літ. «Б», загальною площею 3136,40 кв.м.; склад запчастин літ. «В», загальною площею 259,9 кв.м.; склад для зберігання тари літ «Г», загальною площею 748,80 кв.м.; будівля трансформаторної підстанції літ. «Д», загальною площею 59,8 кв.м; пожежне депо літ. «Е», загальною площею, 262,2 кв.м; будинок для спеціалістів літ. «З», загальною площею 323,30 кв.м.; адміністративна будівля літ. «И», загальною площею 247,30 кв.м.; харчоблок літ. «К», загальною площею 100,3 кв.м.; адміністративна будівля літ. «Л», загальною площею 107,20 кв.м.

Відповідачі відзиву на позовну заяву Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю не надали, в судові засідання не з'явилися, пояснень у справі не надали, а тому господарський суд відповідно до ст. 75 Господарського процесуального кодексу України розглядає справу за наявними у ній матеріалами.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника позивача, суд встановив наступне:

04.11.1997р. Приморською районною адміністрацією зареєстровано Статут спільного українсько-російського підприємства «Агрофірми Слав'янський Альянс» за №1077, установчий договір, згідно з яким засновниками даного підприємства у статутний фонд було внесено в якості статутного внеску виробничий комплекс, який розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине-Березине, до складу якого входили об'єкти незавершеного будівництва -3 склади для зберігання зерна, склад запчастин, склад для зберігання тари, будівля трансформаторної підстанції, пожежне депо, будинок для спеціалістів, 2 адміністративні будівлі, харчоблок.

12.12.1997р. Березинською селищною радою видано Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, загальною площею 16,23 га, яка розташована за адресою 2-й км автошляху Тарутине-Березине, та на якій знаходиться вищевказаний виробничий комплекс.

Тарутинським районним бюро технічної інвентаризації видано Генеральний план - схему земельної ділянки, експлікацію.

В період з 1997 року по 2003 рік УРСП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ проведено реконструкцію виробничого комплексу, розташованого за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине-Березине, проте в експлуатацію товариством його введено не було.

Обманним шляхом 04.11.2003р. між Українсько-Російським спільним підприємство «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ (продавець) та ФГ «Ампел»(покупець) укладено договір купівлі-продажу № 1, відповідно до умов якого продавець зобов'язався передати у власність покупця об'єкт незавершеного будівництва, розташований за адресою: Україна, Одеська область, Тарутинський район, 2-ий кілометр автодороги Тарутине-Березине, а покупець зобов'язався прийняти та оплати вартість вищевказаного об'єкту. Перелік проданих будівель та споруд визначено додатком №1, який є невід'ємною частиною договору.

Українсько-Російським спільним підприємство «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ було передано ФГ «Ампел»за актом прийому-передачі об'єкт незавершеного будівництва, між тим ФГ «Ампел»грошові кошти за вказаний об'єкт незавершеного будівництва не сплатило.

Рішенням виконавчого комітету Березинської селищної ради №2 від 22.02.2005р. «Про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості»надано ФГ «Ампел»свідоцтво про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине -Березине.

У травні 2006 року керівнику УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ -Боєвій О.Л. стало відомо про фальсифікацію документів, пов'язаних з продажем майна товариства.

За цим фактом, 25.05.2006р. Боєвою О.Л. подана заява до прокуратури Одеської області по факту фальсифікації документів та викраденню майна УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»та до господарського суду Одеської області позовну заяву до ФГ «Ампел»про визнання договору недійсним.

Рішенням господарського суду Одеської області від 11.06.2007р. по справі №24/44-07-3281 задоволено позов Українсько-Російського спільного підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»до ФГ «Ампел»про визнання договору недійсним: визнано недійсним договір купівлі-продажу №1, укладений між УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ та ФГ «Ампел» від 01.11.2003р..

Оскільки договір купівлі-продажу, укладений між УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ та ФГ «Ампел»від 01.11.2003р., визнано недійсним, ФГ «Ампел»не набуло право власності на об'єкт нерухомості.

Крім того, з 2007 року ФГ «Ампел»не заходиться на території об'єкту, оскільки ФГ «Ампел»повернуло майно Українсько-Російському спільному підприємству «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ, та товариство з 2007 року по теперішній час знаходиться на території об'єкту нерухомості, розташованого за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине -Березине, та в якому проводить свою господарську діяльність.

Об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й кілометр автошляху Тарутине -Березине, не вибував з володіння УР СП «Агрофірма «Слав'янский Альянс»у вигляді ТОВ, та на даний момент знаходиться у користуванні товариства, проте УР СП «Агрофірма «Слав'янский Альянс»у вигляді ТОВ не може скористатися своїм правом та зареєструвати право власності на майно, оскільки рішенням виконавчого комітету Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області №2 від 22.02.2005р. «Про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості»надано ФГ «Ампел»свідоцтво про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине - Березине, а Тарутинським районним бюро технічної інвентаризації проведено державну реєстрацію права власності ФГ «Ампел»на об'єкт нерухомості на підставі вищевказаного рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області.

09.04.2012р. Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації відмовило УР СП «Агрофірма «Слав'янский Альянс»у вигляді ТОВ у реєстрації права власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине -Березине, з тих підстав, що право власності на вказаний об'єкт зареєстровано за іншою юридичною особою на підставі свідоцтва про право власності, виданого Березинською селищною радою на підставі рішення виконкому №2 від 22.02.2005р., легітимність якого не відмінена.

Рішенням Березинської селищної ради № 252 VІ від 03.07.2012р. «Про розгляд заяви директора УР СП «Агрофірма «Слав'янский Альянс»у вигляді ТОВ Незус Р.В.»рекомендовано товариству звернутися до суду з питанням про скасування рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине та прийняття нового рішення, відповідно до якого надати УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ свідоцтво про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за цією же адресою.

Наведене стало підставою для звернення УР СП «Агрофірма «Слав'янский Альянс»у вигляді ТОВ до господарського суду з позовом до ФГ «Ампел», Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області, Виконавчого комітету Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів, Тарутинського районного бюро технічної інвентаризації про скасування рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради та визнання права власності на майновий комплекс.

Досліджуючи матеріали справи, аналізуючи норми чинного законодавства, що стосується суті спору, суд дійшов наступних висновків.

За ст. ст. 15 та 16 Цивільного кодексу України кожна особа має право на захист свого цивільного права, у разі його порушення, невизнання або оспорювання, та кожна особа має право на захист свого інтересу, який не суперечить загальним засадам цивільного законодавства; для цього кожній особі надано право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

Статтею 21 Цивільного кодексу України передбачено можливість визнання незаконним та скасування правового акта індивідуальної дії чи нормативно-правового акта, виданого органом державної влади, органом влади Автономної Республіки Крим або органом місцевого самоврядування, якщо він суперечить актам цивільного законодавства і порушує цивільні права або інтереси.

Згідно з пунктом 6.1 Тимчасового положення про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно, затвердженим наказом Міністерства юстиції України № 7/5 від 07.02.2002р. , оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна провадиться з видачею місцевими органами виконавчої влади свідоцтва про право власності на підставі документів, установлених законодавством, що підтверджують їх право власності.

Підставою для прийняття рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине був договір купівлі-продажу №1, укладений між УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ та ФГ «Ампел»01.11.2003р..

Рішенням господарського суду Одеської області від 11.06.2007р. по справі №24/44-07-3281 задоволено позов Українсько-Російського спільного підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»до ФГ «Ампел»про визнання договору недійсним: визнано недійсним договір купівлі-продажу №1, укладений між УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ та ФГ «Ампел» від 01.11.2003р..

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 216 Цивільного кодексу України недійсний правочин не створює юридичних наслідків, крім тих, що пов'язані з його недійсністю. У разі недійсності правочину кожна із сторін зобов'язана повернути другій стороні у натурі все, що вона одержала на виконання цього правочину, а в разі неможливості такого повернення, зокрема тоді, коли одержане полягає у користуванні майном, виконаній роботі, наданій послузі, - відшкодувати вартість того, що одержано, за цінами, які існують на момент відшкодування.

Таким чином, вказаний договір визнаний в судовому порядку недійсним, а отже він не створив для сторін договору жодних правових наслідків, крім тих, що пов'язані з його недійсністю.

Статтею 236 Цивільного кодексу України нікчемний правочин або правочин, визнаний судом недійсним, є недійсним з моменту його вчинення. Якщо за недійсним правочином права та обов'язки передбачалися лише на майбутнє, можливість настання їх у майбутньому припиняється.

Відповідно до ч. 2 ст. 19 Конституції України , органи місцевого самоврядування, посадові особи, органів місцевого самоврядування зобов'язанні діяти тільки на підставі та в межах своєї компетенції. За ст. 144 Конституції України органи місцевого самоврядування в межах повноважень, визначених законом, приймають рішення, які є обов'язковими до виконання на відповідній території.

Статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено форму актів, які приймаються радою, порядок прийняття нею актів, а також встановлено презумпцію правомірності актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування через вказівку, що такі акти з мотивів їхньої невідповідності Конституції або законам України можуть бути визнані незаконними в судовому порядку. Акт державного чи іншого органу - це юридична форма рішень цих органів, тобто офіційний письмовий документ, який породжує певні правові наслідки, спрямовані на регулювання тих чи інших суспільних відносин і має обов'язковий характер для суб'єктів цих відносин.

Враховуючи вищенаведене, господарський суд першої інстанції дійшов висновку, що рішення виконавчого комітету виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине»підлягає скасуванню, оскільки вказане рішення не відповідає вимогам чинного законодавства та порушує цивільні права та охоронювані законом інтереси УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ щодо об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине, а отже, позовна вимога УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс» у вигляді ТОВ про скасування рішення виконавчого комітету виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. «Про надання ФГ «Ампел» свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине»підлягає задоволенню.

Щодо позовної вимоги УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ про визнання права власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине, слід зазначити наступне.

Статтею 328 Цивільного кодексу України встановлено, що право власності набувається на підставах, що не заборонені законом, зокрема із правочинів. Право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності не встановлена судом.

Як встановлено матеріалами справи, виробничий комплекс, який розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине-Березине, до складу якого входили об'єкти незавершеного будівництва -3 склади для зберігання зерна, склад запчастин, склад для зберігання тари, будівля трансформаторної підстанції пожежне депо, будинок для спеціалістів, 2 адміністративні будівлі, харчоблок було внесено до Статутного фонду УР СП «Агрофірми Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ його засновниками.

12.12.1997р. Березинською селищною радою видано Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, загальною площею 16,23 га, яка розташована за адресою 2-й км автошляху Тарутине-Березине, та на якій знаходиться вищевказаний виробничий комплекс.

Тарутинським районним бюро технічної інвентаризації видано Генеральний план - схему земельної ділянки, експлікацію.

В період з 1997 року по 2003 рік УРСП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ проведено реконструкцію виробничого комплексу, розташованого за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км автошляху Тарутине-Березине.

З 2007 року УРСП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ знаходиться на території виробничого комплексу.

Як вбачається з матеріалів справи, УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ є власником вищевказаного майнового комплексу, проте не може скористуватися своїм правом власності, оскільки його право власності не визнається ФГ «Ампел»та Березинською селищною радою Тарутинського району Одеської області, оскільки селищною радою відмовлено товариству у розгляді його заяви про скасування рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради від 22.02.2005р. про надання ФГ «Ампел»свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине та прийняття нового рішення, відповідно до якого надати УР СП «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді ТОВ свідоцтво про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за цією же адресою, що не дає йому змоги вільно розпоряджатись цим майном.

Відповідно до статті 392 Цивільного кодексу України власник майна може пред'явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою, а також у разі втрати ним документа, який засвідчує його право власності.

Враховуючи вищенаведене, господарський суд дійшов висновку про те, що позовну вимогу про визнання права власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине, слід задовольнити.

Згідно ст.ст. 44, 49 ГПК України, судові витрати по сплаті судового збору у розмірі 32830грн. слід покласти на Відповідачів.

Керуючись ст.ст. 32, 33, 44, 49, 75, 82-85 Господарського процесуального кодексу України суд, -

ВИРІШИВ:

1. Позов задовольнити повністю.

2. Скасувати рішення виконавчого комітету Березинської селищної ради (68542, Одеська область, Тарутинський район, с. Березине, вул. Комсомольська, буд. 68) №2 від 22.02.2005р. про надання (оформлення) ФГ «Ампел»(68542, Одеська область, Тарутинський район, с. Березине, вул. Жуковського, буд. 32, код ЄДРПОУ 31908252) свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості, розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине.

3. Визнати право власності Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (65000, Одеська область, м. Одеса, вул. Генуезьська, 24, код ЄДРПОУ 250045050) на об'єкт нерухомості -будівлі та споруди адміністративно-побутового комплексу зі складськими приміщеннями, який розташований за адресою: Одеська область, Тарутинський район, 2-й км. автошляху Тарутине-Березине, та який складається з:

1) склад для зберігання зерна літ. «А», загальною площею 4285,2 кв.м.;

2) склад для зберігання зерна літ. «А 1», загальною площею 3810,40 кв.м.;

3) склад для зберігання зерна літ. «Б», загальною площею 3136,40 кв.м.;

4) склад запчастин літ. «В», загальною площею 259,9 кв.м.;

5) склад для зберігання тари літ «Г», загальною площею 748,80 кв.м.;

6) будівля трансформаторної підстанції літ. «Д», загальною площею 59,8 кв.м;

7) пожежне депо літ. «Е», загальною площею, 262,2 кв.м;

8) будинок для спеціалістів літ. «З», загальною площею 323,30 кв.м.;

9) адміністративна будівля літ. «И», загальною площею 247,30 кв.м.;

10) харчоблок літ. «К», загальною площею 100,3 кв.м.;

11) адміністративна будівля літ. «Л», загальною площею 107,20 кв.м.

4. Стягнути з ФГ «Ампел» (68542, Одеська область, Тарутинський район, с. Березине, вул. Жуковського, буд. 32, код ЄДРПОУ 31908252) на користь Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (65000, Одеська область, м. Одеса, вул. Генуезьська, 24, код ЄДРПОУ 250045050) 715,40 грн. - судового збору.

5. Стягнути з Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (68542, Одеська область, Тарутинський район, с. Березине, вул. Комсомольська, буд. 93, код ЄДРПОУ 04379195) на користь Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (65000, Одеська область, м. Одеса, вул. Генуезьська, 24, код ЄДРПОУ 250045050) 715,30 грн. - судового збору.

6. Стягнути з Виконавчого комітету Березинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (68542, Одеська область, Тарутинський район, с. Березине, вул. Комсомольська, буд. 68, код ЄДРПОУ 04379195) на користь Україно-Російського Спільного Підприємства «Агрофірма «Слав'янський Альянс»у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (65000, Одеська область, м. Одеса, вул. Генуезьська, 24, код ЄДРПОУ 250045050) 715,30 грн. - судового збору.

Рішення господарського суду може бути оскаржене шляхом подання апеляційної скарги до Одеського апеляційного господарського суду, яка подається через місцевий господарський суд протягом 10-денного строку з моменту складення та підписання повного тексту рішення.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо не буде подано апеляційну скаргу. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним господарським судом.

Повний текст рішення складено 24 грудня 2012 року.

Суддя Меденцев П.А.

Дата ухвалення рішення21.12.2012
Оприлюднено29.12.2012
Номер документу28282960
СудочинствоГосподарське
Сутьскасування рішення та визнання права власності

Судовий реєстр по справі —5017/3242/2012

Ухвала від 14.04.2015

Господарське

Господарський суд Одеської області

Шаратов Ю.А.

Ухвала від 01.04.2015

Господарське

Господарський суд Одеської області

Шаратов Ю.А.

Ухвала від 29.04.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Меденцев П.А.

Рішення від 21.12.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Меденцев П.А.

Ухвала від 17.12.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Меденцев П.А.

Ухвала від 28.11.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Меденцев П.А.

Ухвала від 23.11.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Меденцев П.А.

Ухвала від 13.11.2012

Господарське

Господарський суд Одеської області

Меденцев П.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні