Ухвала
від 26.12.2012 по справі 6-45272св12
ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД УКРАЇНИ З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ

У х в а л а

іменем україни

26 грудня 2012 рокум. Київ Колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:

Коротуна В.М. Дем'яносова М.В., Кафідової О.В.,

розглянувши в попередньому судовому засіданні справу за заявою Державної податкової служби у Волинській області про розкриття банківської таємниці у відношенні клієнта Волинського відділення центральної філії ПАТ «Кредобанк» - приватного підприємства «Імпульсріалестейт», за касаційною скаргою приватного підприємства «Імпульсріалестейт» на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 31 липня 2012 року та рішення апеляційного суду Волинської області від 12 жовтня 2012 року,

в с т а н о в и л а:

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 31 липня 2012 року, заяву Державної податкової служби у Волинській області задоволено частково. Зобов'язано Волинське відділення Центральної філії ПАТ «Кредобанк» розкрити банківську таємницю у відношенні клієнта Волинського відділення Центральної філії ПАТ «Кредобанк» - приватного підприємства «Імпульсріалстейт», код ЄДРПОУ 32396794, шляхом надання роздрукованих відомостей про рух коштів по всіх наявних, відкритих, закритих, внутрішньобанківських рахунках, в тому числі по р/р 2600701031638.

Інформацію надати за період часу з 01.01.2010 року по 01.04.2011 року з повною розшифровкою та відображенням усіх наявних даних про призначення платежу, сум, номерів рахунків, назв і МФО банків, кодів ЄДРПОУ та назв підприємств - контрагентів. В іншій частині позову відмовлено.

Рішенням апеляційного суду Волинської області від 12 жовтня 2012 року, рішення суду першої інстанції скасовано. Заяву Державної податкової служби у Волинській області задоволено частково. Зобов'язано Волинське відділення центральної філії ПАТ «Кредобанк» розкрити банківську таємницю у відношенні клієнта відділення приватного підприємства «Імпульсріалестейт», код ЄДРПОУ 32396794, шляхом надання роздрукованих відомостей про рух коштів по всіх наявних, відкритих, закритих, внутрішньобанківських рахунках, у тому числі р/р 2600701031638, щодо контрагента - приватного підприємства «Хімпостачстандарт».

Інформацію надати Державній податковій службі у Волинській області за період часу з 01.01.2010 року по 01.04.2011 року. В іншій частині позову відмовлено.

У касаційній скарзі приватне підприємство «Імпульсріалестейт» просить скасувати ухвалені судові рішення та закрити провадження у справі, мотивуючи свою вимогу порушенням судами норм процесуального права й неправильним застосуванням норм матеріального права.

Вивчивши матеріали справи, перевіривши доводи касаційної скарги, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ вважає, що касаційна скарга підлягає відхиленню.

Згідно з ч. 2 ст. 324 ЦПК України підставами касаційного оскарження є неправильне застосування судом норм матеріального чи порушення норм процесуального права.

Відповідно до вимог ст. 335 ЦПК України під час розгляду справи в касаційному порядку суд перевіряє в межах касаційної скарги правильність застосування судом першої або апеляційної інстанції норм матеріального чи процесуального права і не може встановлювати або вважати доведеними обставини, що не були встановлені в рішенні чи відкинуті ним, вирішувати питання про достовірність або недостовірність того чи іншого доказу, про перевагу одних доказів над іншими.

Зокрема, докази та обставини, на які посилається заявник були предметом дослідження апеляційним судом і при їх дослідженні та встановленні, судом були дотриманні норми матеріального та процесуального права.

Встановлено й це вбачається з матеріалів справи, що оскаржувані судові рішення ухвалено з додержанням норм матеріального та процесуального права.

Керуючись ч. 3 ст. 332 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ

у х в а л и л а:

Касаційну скаргу приватного підприємства «Імпульсріалестейт» відхилити.

Рішення апеляційного суду Волинської області від 12 жовтня 2012 року залишити без змін.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Колегія суддів:

В.М. Коротун М.В. Дем'яносов О.В. Кафідова

СудВищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Дата ухвалення рішення26.12.2012
Оприлюднено29.12.2012
Номер документу28310147
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-45272св12

Ухвала від 26.12.2012

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Коротун В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні