Ухвала
від 02.01.2013 по справі 175/15/13- к
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

02.01.2013

Справа №175/15/13-к

У Х В А Л А

Іменем України

02 січня 2013 року Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді -Шабанова А.М.,

при секретарі -Ратушній Л.В.,

за участю прокурора - Носань І.О.,

розглянув погоджене з старшим прокурором Дніпропетровського району Дніпропетровської області клопотання слідчого слідчого відділення Дніпропетровського РВ ГУ МВС України у Дніпропетровській області лейтенанта міліції ОСОБА_1 про дозвіл на проведення обшуку у квартирі АДРЕСА_1, що належить на праві власності ОСОБА_2,

В С Т А Н О В И В :

02 січня 2013 року до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області надійшло погоджене з старшим прокурором Дніпропетровського району Дніпропетровської області клопотання слідчого слідчого відділення Дніпропетровського РВ ГУ МВС України у Дніпропетровській області лейтенанта міліції ОСОБА_1 про дозвіл на проведення обшуку у квартирі АДРЕСА_1, що належить на праві власності ОСОБА_2.

У клопотанні зазначається, що 30 листопада 2012 року до чергової частини Дніпропетровського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло повідомлення від ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, яка мешкає у квартирі АДРЕСА_2, про і е що її сусіди з квартири АДРЕСА_3 збувають наркотики.

В ході проведеної слідчої (розшукової) дії з метою підтвердження або спростування повідомлення гр. ОСОБА_3 особовим складом СБНОН Дніпропетровського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області проводились оперативно-розшукові заходи направленні на встановлення мешканців квартири АДРЕСА_4, та було встановлено, що за вказаною адресою мешкає гр. ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_2, який зі слів сусідів причетний до незаконного обігу наркотичних засобів.

Будучи допитана гр. ОСОБА_3 показала, що мешкає у квартирі АДРЕСА_5, по сусідству з нею впродовж півроку в квартирі АДРЕСА_6 мешкає гр. ОСОБА_4, якого вона підозрює у збуті наркотиків, так як близько його квартири постійно бачить молодих людей схожих на наркоманів, яким ОСОБА_4 щось продає за гроші.

Будучи допитана гр. ОСОБА_5 показала, що мешкає у квартирі АДРЕСА_7, по сусідству з нею впродовж півроку в квартирі АДРЕСА_6 мешкає гр. ОСОБА_4, який на її думку займається виготовленням та збутом наркотичних засобів, так як з його квартири неодноразово було чути сильний запах ацетону. Біля квартири АДРЕСА_1, в під'їзді, біля під'їзду будинку ОСОБА_4 зустрічається з молодими людьми, які за зовнішніми ознаками схожі на наркоманів, і яким він щось продає за гроші. Із сусідами ОСОБА_4 в поганих стосунках, ні з ким не спілкується, водить до себе в квартиру підозрілих осіб, які сильно шумлять.

Будучи допитана гр. ОСОБА_6 показала, що у квартирі АДРЕСА_8 мешкає її донька, в гостях у якої вона періодично проживає, так як доглядає за онуками. По сусідству, в квартирі АДРЕСА_9 мешкає гр. ОСОБА_4, який на її думку займається виготовленням та збутом наркотичних засобів, так як з його квартири неодноразово було чути сильний запах ацетону. Біля квартири АДРЕСА_1, в під'їзді, біля під'їзду будинку ОСОБА_4 зустрічається з молодими людьми, які за зовнішніми ознаками схожі на наркоманів, і яким він щось продає за гроші. Із сусідами ОСОБА_4 в поганих стосунках, ні з ким не спілкується, водить до себе в квартиру підозрілих осіб, які сильно шумлять.

Будучи допитаний гр. ОСОБА_7 показав, що періодично вживає наркотичний засіб опій шляхом ін'єкцій. Зазначений засіб він неодноразово здобував у хлопця на ім'я ОСОБА_4, більш анкетних даних він не знає, який проживає у ІНФОРМАЦІЯ_3 за ціною 60 гривень за 1 мл. Так само він знає, що хлопець на ім'я ОСОБА_4 упродовж останніх шести місяців займається незаконним збутом наркотичного засобу опій, за місцем свого проживання, який виготовляє там же з макової соломки.

Згідно довідки БТІ №1152/01-06 від 20 грудня 2012 року користувачами житлової квартири АДРЕСА_10 є ОСОБА_2 та ОСОБА_4.

Суд заслухавши прокурора, з урахуванням викладеного та беручі до уваги, що є достатньо підстав вважати, що за місцем мешкання ОСОБА_4 у квартирі АДРЕСА_1, можуть знаходитись заборонені предмети і речовини, а саме наркотичні чи психотропні речовини, вважає за необхідне з метою припинення злочинної діяльності ОСОБА_4 та виявлення за місцем його мешкання заборонених законом предметів та речовин дозволити слідчому слідчого відділення Дніпропетровського РВ ГУ МВС України у Дніпропетровській області лейтенанту міліції ОСОБА_1 провести обшук у квартирі АДРЕСА_1, що належить на праві власності ОСОБА_2, в якій проживає ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_4.

Керуючись ст. ст. 110, 234, 235 КПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СВ Дніпропетровського РВ ГУ МВС України у Дніпропетровській області лейтенанта міліції ОСОБА_1, погоджене зі старшим прокурором прокуратури Дніпропетровського району, про дозвіл на проведення обшуку у квартирі АДРЕСА_1, що належить на праві власності ОСОБА_2, - задовольнити.

З метою припинення злочинної діяльності ОСОБА_4 та виявлення за місцем його мешкання заборонених законом предметів та речовин дозволити проведення обшуку у квартирі АДРЕСА_1, що належить на праві власності ОСОБА_2, в якій проживає ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_4.

Обшук провести до 31 січня 2013 року.

Відповідно до ч.3 ст. 309 КПК України ухвала суду про дозвіл на обшук житла оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Суддя А.М. Шабанов

Дата ухвалення рішення02.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —175/15/13- к

Ухвала від 02.01.2013

Кримінальне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Шабанов А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні