Ухвала
від 21.05.2012 по справі 422/3988/12
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа №2з/422/2/2012

УХВАЛА

про скасування заходів забезпечення позову

21 травня 2012 року м. Дніпропетровськ

Ленінський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Шавули В.С.,

при секретарі Кравцову С.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в заяву відповідача ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову, ?

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 04 червня 2008 року звернулась до Ленінського районного суду з позовом до ОСОБА_1 про поділ майна подружжя, третя особа: ОСОБА_3.

Ухвалою суду від 04 червня 2008 року накладено арешт на наступне майно, яке зареєстровано за ОСОБА_1: на домоволодіння АДРЕСА_1, та заборонено ОСОБА_1 здійснювати відносно належної йому частки у статутному капіталі ТОВ «СЛАДРА»будь-які угоди та дії (продаж або відступлення будь-яким особам).

Рішенням суду від 24 січня 2011 року, що набрало законної сили, в задоволенні позовних вимог ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про поділ майна подружжя, третя особа: ОСОБА_3 -відмовлено.

03 травня 2012 року до суду надійшла заява від відповідача, в якій він просить суд скасувати вжиті ухвалою Ленінського районного суду м. Дніпропетровська від 04 червня 2008 року заходи забезпечення позову.

Згідно ч. 5 ст. 154 ЦПК України, питання про скасування заходів забезпечення позову вирішуються в судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі. Неявка цих осіб не перешкоджає розгляду питання про скасування заходів забезпечення позову.

Відповідно ч. 6 ст. 154 ЦПК України, якщо у задоволенні позову було відмовлено, провадження у справі закрито або заяву залишено без розгляду, вжиті заходи забезпечення позову застосовуються до набрання судовим рішенням законної сили. Проте суд може одночасно з ухваленням судового рішення або після цього постановити ухвалу про скасування заходів забезпечення позову.

В судове засідання сторони не з'явився про час і місце судового засідання повідомлялись належним чином, причину неявки в судове засідання не повідомили.

Суд, вивчивши матеріали справи, вважає за можливе скасувати заходи забезпечення позову, вжиті ухвалою суду від 04 червня 2008 року, якою накладено арешт на домоволодіння АДРЕСА_1, та заборонено ОСОБА_1 здійснювати відносно належної йому частки у статутному капіталі ТОВ «СЛАДРА» (і.к. за ЄДРПОУ 19428640) будь-які угоди та дії (продаж або відступлення будь-яким особам), у зв'язку із тим, що підстави для їх вжиття відпали.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 154 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 про скасування заходів забезпечення позову за цивільною справою за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про поділ майна подружжя, третя особа: ОСОБА_3 -задовольнити .

Скасувати накладений арешт на наступне майно, яке зареєстровано за ОСОБА_1: на домоволодіння АДРЕСА_1 та скасувати заборону ОСОБА_1 здійснювати відносно належної йому частки у статутному капіталі ТОВ «СЛАДРА»(і.к. за ЄДРПОУ 19428640) будь-які угоди та дії (продаж або відступлення будь-яким особам).

Копію ухвали направити Відділу Державної Виконавчої служби Ленінського району м. Дніпропетровська.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Оскарження Ухвали не зупиняє її виконання.

Суддя: В.С. Шавула

СудЛенінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення21.05.2012
Оприлюднено22.01.2013
Номер документу28363387
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —422/3988/12

Ухвала від 21.05.2012

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Шавула В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні