Ухвала
від 04.01.2013 по справі 677/1/13- к
КРАСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Красилівський районний суд Хмельницької області

вул.Булаєнка,4 м.Красилів, Красилівський р-н, Хмельницька обл., Україна ін.31000

Справа № 677/1/13- к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04.01.2013

Слідчий суддя Красилівського районного суду Хмельницької області Красняк В.І., з участю cекретаря судового засідання Федченко Л.В., старшого слідчого СВ Красилівського РВУ МВС України в Хмельницькій області ОСОБА_1, розглянувши клопотання старшого слідчого СВ Красилівського РВ УМВС України у Хмельницькій області ОСОБА_1 про надання дозволу на проведення обшуку в житлі та іншому володінні ОСОБА_2,

встановив:

Старший слідчий СВ Красилівського РВ УМВС України у Хмельницькій області ОСОБА_1, як сторона кримінального провадження, звернувся з погодженим з старшим прокурором прокуратури Красилівського району ОСОБА_3 клопотанням до слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12012240170000030 від 25 листопада 2012 року, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Клопотання мотивує тим, що в ніч на 25.11.2012 року в будинку № 27 по вул. Калініна в с. Мончинці Красилівського району невстановлена особа невстановленим предметом нанесла удар в потиличну ділянку голови ОСОБА_4, заподіявши останньому тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, багато-уламкового перелому кісток основи і склепіння черепа, розчавлення речовини головного мозку, від яких останній помер на місці.

Проведеними заходами встановити особу, яка вчинила вказане правопорушення, не представилось можливим.

Під час розслідування встановлено, що до вчинення правопорушення може бути причетний ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, проживаючий ІНФОРМАЦІЯ_2, який на ґрунті особистих неприязних відносин мав неодноразові суперечки з потерпілим ОСОБА_4, що в подальшому переростали в бійки.

В даний час є підстави вважати, що по місцю проживання ОСОБА_2 можуть знаходитися знаряддя скоєння даного кримінального правопорушення, одяг та взуття на яких можуть міститися сліди скоєння кримінального правопорушення.

Домогосподарство № 41 по вул. Щорса в с. Мончинці Красилівського району належало ОСОБА_5, який помер в 2011 році. На даний час в цьому господарстві фактично проживає ОСОБА_2.

Заслухавши пояснення старшого слідчого Вербицького О.В., оглянувши та перевіривши надані до клопотання матеріали, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

В судовому засіданні старший слідчий Вербицький О.В. витягом з кримінального провадження №12012240170000030, рапортом начальника СКР Красилівського РВ , довідкою Чернелівського сільського голови Красилівського району Хмельницької області №291 від 26.12.2012 року, витягом з по господарської книги №8 за 2012 рік довів наявність достатніх підстав вважати, що: було вчинено кримінальне правопорушення; відшукуванні речі мають значення для досудового розслідування; відомості, які містяться у відшукуваних речах, можуть бути доказами під час судового розгляду; відшукуванні речі знаходяться у зазначеному в клопотанні будинковолодінні.

На підставі викладеного, керуючись вимогами ст.ст. 234, 309 КПК України, -

ухвалив :

Клопотання задовольнити.

Старшому слідчому СВ Красилівського РВ УМВС України у Хмельницькій області ОСОБА_1 дозволити проведення обшуку за місцем фактичного проживання ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_3, для виявлення одягу, взуття останнього та знаряддя скоєння кримінального правопорушення, в житловому будинку та інших приміщеннях господарського призначення, які належали на праві власності ОСОБА_5 і знаходяться за адресою: по вул.. Щорса,41 в с. Мончинці Красилівського району Хмельницької області.

Строк дії ухвали з 04 січня 2013 року по 04 лютого 2013 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. І. КРАСНЯК

Дата ухвалення рішення04.01.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу28427912
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку в житлі та іншому володінні ОСОБА_2

Судовий реєстр по справі —677/1/13- к

Ухвала від 04.01.2013

Кримінальне

Красилівський районний суд Хмельницької області

КРАСНЯК В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні