Ухвала
від 02.01.2013 по справі 323/1/13- к
ОРІХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 323/1/13- к

У Х В А Л А

02.01.2013

Слідчий суддя Оріхівського районного суду Запорізької області Плечищева О.В. за участю прокурора прокуратури Оріхівського району Запорізької області Борт К.Г., а також слідчого СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старшого лейтенанта міліції Лисота Т.М., при секретарі Свириденко О.С., розглянув клопотання слідчого СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старшого лейтенанта міліції Лисота Т.М. про дозвіл на обшук житла ОСОБА_3 за адресою: вулиця Федько,43, м. Оріхів, Запорізька область, по матеріалам досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12012080310000057 від 28.11.2012 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старший лейтенант міліції Лисота Т.М., звернулася до суду з клопотанням, узгодженим з прокурором прокуратури Оріхівського району Запорізької області Борт К.Г., про дозвіл на обшук житла ОСОБА_3 за адресою: вулиця Федько,43, м. Оріхів, Запорізька область.

Своє клопотання мотивує тим, що 18.11.2012 року невідома особа з території подвір»я за місцем мешкання ОСОБА_4 за адресою провулок 8Березня,6 в с.Преображенка Оріхівського району Запорізької області скоїла крадіжку 3-х металевих труб та сталевого дроту довжиною 50 метрів.

Під час проведення досудового розслідування по даному кримінальному провадженню було встановлено, що крадіжку майна в ОСОБА_4 скоїв ОСОБА_3, який дві металеві труби відав ОСОБА_5, проживаючого за адресою:вул..Федько,45, м.Оріхів, а остання труба згідно його пояснення знаходиться у нього за місцем мешкання, тобто вул..Федько,45, м.Оріхів, Запорізька область.

Зазначений факт вчинення кримінального правопорушення ОСОБА_3 зареєстровано Єдиному реєстрі досудових розслідувань за № 12012080310000057.

Згідно наданого доручення були допитані в якості свідка ОСОБА_5, ОСОБА_6 та в якості потерпілого ОСОБА_4

Досудовим розслідуванням встановлено, що за місцем мешкання ОСОБА_3 за адресою: вулиця Федько,43, м. Оріхів, Запорізька область знаходиться викрадена металева труба.

Згідно паспортних даних ОСОБА_3 зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1

Вищевикладене надає достатні підстави вважати, що в будинку №43 по вулиці Федько м. Оріхів Запорізька область, може знаходитися викрадене металева труба.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку прокурора прокуратури Оріхівського району Запорізької області Борт К.Г., який підтримав клопотання, слідчого СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старшого лейтенанта міліції Лисота Т.М., яка підтримала своє клопотання прихожу до наступних висновків.

У відповідності з ч.1 ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Про необхідність проведення обшуку відповідно до вимог ст. 234 КПК свідчать наступні обставини: письмове пояснення ОСОБА_3, протоколи допиту свідків ОСОБА_5, ОСОБА_6 та протокол допиту потерпілого ОСОБА_4

З урахуванням зазначеного, вважаю, що клопотання обґрунтоване та його необхідне задовольнити, оскільки є всі підстави вважати, що за місцем проживання ОСОБА_3, тобто в будинку №43 по вулиці Федько м. Оріхів Запорізької області може зберігатися викрадена труба, яка має істотне значення для досудового розслідування.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст.234,235 КПК України,

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старшого лейтенанта міліції Лисота Т.М. про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи задовольнити.

Надати слідчому СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старшому лейтенанту міліції Лисота Т.М. дозвіл на обшук житла ОСОБА_3 за адресою: будинок №43, вулиця Федько, м. Оріхів, Запорізька область, з метою виявлення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а саме відшукання викраденої металевої труби, яка має істотне значення для досудового розслідування.

Виконання ухвали доручити слідчому СВ Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області старшому лейтенанту міліції Лисота Т.М. з урахуванням вимог передбачених ст. 236 КПК України, строк дії ухвали до 02.02.2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Оріхівського районного суду

Запорізької області: ОСОБА_7

Дата ухвалення рішення02.01.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу28430074
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на обшук житла ОСОБА_3 за адресою: вулиця Федько,43, м. Оріхів, Запорізька область, по матеріалам досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12012080310000057 від 28.11.2012 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України

Судовий реєстр по справі —323/1/13- к

Ухвала від 02.01.2013

Кримінальне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні