Ухвала
від 04.01.2013 по справі 645/31/13- к
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

№ 645/31/13-к

№ 1-кс/645/30/13

У Х В А Л А

Іменем України

м.Харків 04.01.2013 р.

Слідчий суддя Фрунзенського районного суду м.Харкова Бондарєва І.В., при секретарі - Вітко Я.О., за участю старшого слідчого СВ Фрунзенського РВ ХМУ ГУ МВС України в Харківській області Бідило Т.О., розглянув в залі судових засідань в приміщенні суду клопотання старшого слідчого СВ Фрунзенського РВ ХМУ ГУ МВС України в Харківській області Бідило Т.О. про проведення обшуку,

в с т а н о в и в :

Старший слідчий СВ Фрунзенського РВ ХМУ ГУ МВС України в Харківській області Бідило Т.О. звернувся до Фрунзенського районного суду м.Харкова з клопотанням, погодженим з прокурором прокуратури Фрунзенського району м.Харкова Омельченко В.Ю., про проведення обшуку приміщення за адресою: АДРЕСА_1, у межах кримінального провадження № 12012220460000575 за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.229 КК України.

Підставами для проведення обшуку слідчий зазначає те, що 25.12.2012 р. до ЧЧ Фрунзенського РВ ХМУ ГУ МВС України в Харківській області надійшла заява ОСОБА_3 про те, що невстановлена особа на території складських приміщень, які розташовані за адресою: АДРЕСА_1, здійснює реалізацію неякісної алкогольної продукції імпортного виробництва, без марок акцизного податку України, незаконно використовуючи товарний знак «Martini Asti»та інших відомих виробників. В ході досудового слідства встановлено, що неякісна алкогольна продукція імпортного виробництва, без марок акцизного податку України, зберігається та реалізується за вказаною вище адресою, а саме в нежитлових приміщеннях літ.Б-1, літ.М-1, літ.Л-1, літ.Р-1, літ.І-1, літ.Г-1, літ.В-1, літ.К-1, літ.Д-1, літ.Н-1, літ.П, літ.А-4, які належать ОСОБА_4, що підтверджується довідкою КП «ХМБТІ»від 26.12.2012 р. Безпосередньо реалізацію алкогольної продукцію здійснює її син -ОСОБА_5, що підтверджується свідченнями ОСОБА_3, який безпосередньо придбав в приміщенні за вказаною адресою лікеро-горілчану продукцію товарної марки «Martini Asti»у чоловіка на ім*я ОСОБА_5.

Беручи до уваги вищевикладене, а також враховуючи той факт, що в матеріалах кримінального провадження є всі підстави вважати, що за адресою: АДРЕСА_1 може перебувати неякісна алкогольна продукція імпортного виробництва, без марок акцизного податку України, товарного знаку «Martini Asti»та інших відомих виробників, що може призвести до масового отруєння людей, що загрожує життю та здоров'ю громадян, а також податкові, бухгалтерські документи, договори на постачання зазначеної алкогольної продукції, предмети, цінності, здобуті злочинним шляхом, а також акцизні марки, печатки, штампи, документація та предмети, які мають значення для встановлення істини по справі, слідчий просить надати дозвіл на проведення обшуку в приміщенні за адресою:АДРЕСА_1, з метою відшукання неякісної алкогольної продукції імпортного виробництва, без марок акцизного податку України, товарного знаку «Martini Asti»та інших відомих виробників лікеро-горілчаної продукції.

Слідчий суддя, вивчивши документи та матеріали, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання, враховуючи відсутність інших даних про наявність відшукуваних речей за вказаною адресою, окрім пояснень ОСОБА_6, який після придбання однієї пляшки неякісної лікеро-горілчаної продукції викинув її у сміттєвий бак і вказана пляшка не вилучена органом досудового слідства; інші особи, які можуть підтвердити факт придбання ОСОБА_6 неякісної лікеро-горілчаної продукції за вказаною адресою, - не встановлені, приходжу до висновку про відсутність підстав для задоволення клопотання, оскільки згідно вимог ч.5 ст.234 КПК України, слідчий не довів наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення та що відшукувані речі знаходяться у зазначеному у клопотанні місці.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 234, 235, 236, 309, 372 КПК України,слідчий суддя - У х в а л и в :

У задоволенні клопотання старшого слідчого СВ Фрунзенського РВ ХМУ ГУ МВС України в Харківській області Бідило Т.О. про проведення обшуку -відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя Бондарєва І.В.

Дата ухвалення рішення04.01.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу28483354
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —645/31/13- к

Ухвала від 04.01.2013

Кримінальне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Бондарєва І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні