Постанова
від 04.01.2013 по справі 410/6/13- к
БРЯНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №410/6/13-к

1кс/410/6/13

УХВАЛА

про проведення обшуку житла

04 січня 2013 року

Слідчий суддя Брянківського міського суду м. Брянка Чернова Н.І. при секретарі Мочалової А.Е. за участю прокурора прокуратури м.Брянка ОСОБА_1, ст. слідчого СВ Брянківського МВ ГУМВС України в Луганській області ОСОБА_2М, розглянув винесене в кримінальному провадженні № 12012030150000004, за ч.2 ст. 185 КК України, старшим слідчим слідчого відділу Брянківського МВ ГУМВС України в Луганській області капітаном міліції ОСОБА_2 і погоджене прокурором Пухкало О.О. клопотання про проведення обшуку у приміщенні розташованому за адресою :АДРЕСА_1 , що належить на правах власності та зареєстровано за ОСОБА_3, який розмістив там офіс приватного підприємства «СКС-Лугань».

ВСТАНОВИВ:

Органом досудового розслідування було встановлено, що 18.10.2012 р. приблизно о 00 годині 15 хвилин ОСОБА_4 діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 із приміщення горища та даху будинків №№ 7 та 8 мікрорайону «Молодіжний»м.Брянка, таємно викрали 480 м та 120 м кабелю КПП-ВП 2х2х0,50 призначеного для надання доступу до мережі Інтернет мешканцям м.Брянка, що належить ТОВ «Легіонс», чим спричинили останнім майнову шкоду на загальну суму 806 грн. 67 коп.

Крім того, 01.11.2012 р. приблизно о 02 годині 00 хвилин ОСОБА_4 діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 із приміщення горища та даху будинку № 49 мікрорайону «4»м.Брянка, таємно викрали 400 м кабелю КПП-ВП 2х2х0,50 призначеного для надання доступу до мережі Інтернет мешканцям м.Брянка, що належить ТОВ «Легіонс», чим спричинили останнім майнову шкоду на загальну суму 536 грн. 00 коп.

Крім того, 07.11.2012 р. приблизно о 01 годині 10 хвилин ОСОБА_4 діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 із приміщення горища та даху будинку № 7 мікрорайону «Молодіжний»м.Брянка, таємно викрали 800 м кабелю КПП-ВП 2х2х0,50 призначеного для надання доступу до мережі Інтернет мешканцям м.Брянка, що належить ТОВ «Легіонс», чим спричинили останнім майнову шкоду на загальну суму 1072 грн.

Також, 11.11.2012 р. приблизно о 01 годині 10 хвилин ОСОБА_4 діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 із приміщення горища та даху будинку № 40 мікрорайону «4»м.Брянка, таємно викрали 400 м кабелю КПП-ВП 2х2х0,50 призначеного для надання доступу до мережі Інтернет мешканцям м.Брянка, що належить ТОВ «Легіонс», чим спричинили останнім майнову шкоду на загальну суму 536 грн.

Крім того, 14.11.2012 р. приблизно о 00 годині 10 хвилин та 02 годині 00 хвилин ОСОБА_4 діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 із приміщення горища та даху будинку № 16 та № 7 мікрорайону «Молодіжний»м.Брянка, таємно викрали 900 м кабелю КПП-ВП 2х2х0,50 призначеного для надання доступу до мережі Інтернет мешканцям м.Брянка, що належить ТОВ «Легіонс», чим спричинили останнім майнову шкоду на загальну суму 1344 грн. 45 коп.

З матеріалів кримінального провадження № 12012030150000004 за ч.2 ст. 185 КК України вбачається, що ОСОБА_4 та ОСОБА_5 було повідомлено про підозру у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень. Будучи допитаним як підозрювані, ОСОБА_4 та ОСОБА_5 визнали свою вину у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень. В ході допиту у якості підозрюваного ОСОБА_4 показав, що всі кримінальні правопорушення вони скоювали за вказівкою чоловіка на ім'я ОСОБА_4, який пояснив, що він працює у комп'ютерній фірмі «СКС-Лугань», розташованій у м. Алчевськ, яка конкурує із комп’ютерною фірмою м.Брянка та має наміри розширювати власний бізнес, та надавати свої послуги на території м.Брянка та запропонував їм за його вказівкою за грошову винагороду здійснювати крадіжку кабелю призначеного для надання доступу до мережі інтернет мешканцям м.Брянка, що належить ТОВ «Легіонс». Вони погодились на пропозицію ОСОБА_4 і в подальшому скоювали крадіжки кабелю у будинках на які їм вказував ОСОБА_4, та в зазначений ним час, а після кожної крадіжки кабелю отримували від нього грошову винагороду за скоєне кримінальне правопорушення.

В ході допиту у якості свідків засновника ТОВ «Легіонс»- ОСОБА_6, директора ТОВ «Легіонс»- ОСОБА_7, та співпрацівників ТОВ «Легіонс»- ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10 останні показали, що у організації скоєння вищезазначених злочинів вони підозрюють, власника ПП «СКС-Лугань», ТОВ «Лугалінк»- ОСОБА_11, ІНФОРМАЦІЯ_1, який надає послуги доступу до мережі інтернет на території м. Алчевськ, та розпочав надавати вищезазначені послуги і на території м.Брянка. На їх думку, ОСОБА_11, намагаючись збільшити коло абонентів, що користуються послугами ПП «СКС-Лугань», на території м.Брянка використовує відносно ТОВ «Легіонс»методи недобродійної конкуренції шляхом пошкодження телекомунікаційних мереж ТОВ «Легіонс». Також вищезазначені свідки надали пояснення, що інформація, яка підтверджує, що самє власник ПП «СКС-Лугань», ТОВ «Лугалінк»- ОСОБА_11 є організатором скоєних злочинів, у вигляді звітів, інформація про IР-адреси осіб, що направляють звіти та фізичні адреси установки цих серверів, у осіб, що направляли вищезазначені звіти про скоєне пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс», розміщена у електронному вигляді на комп’ютерній техниці, а саме: системних блоках комп'ютера, серверах, маршрутизаторах та комутаторах. Вказана техніка розташована у офісі приватного підприємства «СКС-Лугань», засновником якого є ОСОБА_3, розташованого за адресою: АДРЕСА_1. У зв'язку з цим ТОВ «Легіонс»в особі юриста -Забаренко Н.В. було заявлено клопотання про проведення обшуку у офісі приватного підприємства «СКС-Лугань», засновником якого є ОСОБА_3, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 з метою відшукання, виявлення та фіксації відомостей у вигляді:

- звітів про обставини організації та вчинення пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс»;

- інформації про IР-адреси та фізичні адреси установки серверів, у осіб, що направляли вищезазначені звіти про скоєне пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс»;

Вказані звіти та інформації розміщені у електронному вигляді на комп’ютерній техниці, а саме: системних блоках комп'ютера, серверах, маршрутизаторах та комутаторах розташованих у офісі.

Також шляхом запитів до БТІ та податкової інспекції м.Алчевська, було встановлено, що приміщення розташоване за адресою :АДРЕСА_1 , належить на правах власності та зареєстровано за ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, який розмістив там офіс приватного підприємства «СКС-Лугань».

Повідомлення про наявність у ПП «СКС -Лугань»вказаної комп»ютерної техніки та електроних носіїв з інформацією вказаного підприємства знаходиться саме за адресами: м. Алчеськ, вул.. Леніна,51/24; вул.. Леніна, 51/27; вул.. Леніна, 51/30 та у будівлі за адресою :м. Алчевськ, вкл.. Інтернаціональна,5А міститься у рапорті ОУ УДСБЕЗ ГУМВСУ у Луганській області ОСОБА_12.

Враховуючи що вищезазначені:

- звіти про обставини організації та вчинення пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс»;

- інформація про IР-адреси та фізичні адреси установки серверів, у осіб, що направляли вищезазначені звіти про скоєне пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс», що розміщені у електронному вигляді на комп’ютерній техниці, а саме системних блоках комп'ютера, які мають значення для досудового розслідування та можуть бути доказом під час судового розгляду, органом досудового розслідування надано суду клопотання про дозвіл проведеня обшук у приміщенні розташованому за адресою :АДРЕСА_1 , що належить на правах власності та зареєстровано за ОСОБА_3, який розмістив там офіс приватного підприємства «СКС-Лугань».

З огляду на вищевикладене, з урахуванням думки прокурора Пухкало О.О., суддя вважає клопотання підлягаючим задоволеню.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Провести обшук у приміщенні розташованому за адресою :АДРЕСА_1 , що належить на правах власності та зареєстровано за ОСОБА_3, в якому розміщено офіс приватного підприємства «СКС-Лугань»для виявлення системних блоків комп'ютера, на предмет наявності звітів про обставини організації та вчинення пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс»та інформації про IР-адреси та фізичні адреси установки серверів, у осіб, що направляли вищезазначені звіти про скоєне пошкодження телекомунікаційних мереж та крадіжку кабелю ТОВ «Легіонс».

2. Строк дії цієї ухвали 10 діб з дня її винесення.

3. Ця ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя Н.І. Чернова

Дата ухвалення рішення04.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —410/6/13- к

Постанова від 04.01.2013

Кримінальне

Брянківський міський суд Луганської області

Чернова Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні