Постанова
від 07.11.2008 по справі 3/99-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

3/99-Б

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

          

Від "07" листопада 2008 р. Справа № 3/99-Б.

Суддя Кудряшова Ю.В.

Розглянула заяву Прокурора Корольовського району м. Житомира в інтересах держави в особі Національної акціонерної компанії "Украгролізинг" (м.Київ) в особі ЖФНАК"Украгролізинг" (м.Житомир)

про визнання банкрутом Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня)

Присутні:

від кредиторів: Рубцов О.В. - дов. від 14.02.08р.;

від боржника: не з'явився

прийняли участь: Орлецька Л.Г. - розпорядник майна

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа про визнання банкрутом СФГ"Гетьман".

Ухвалою господарського суду від  29.10.08р. призначено засідання суду на 07.11.08р. для вирішення питання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

08.08.08р.  до господарського суду надійшло клопотання від ініціюючого кредитора про  накладення арешту на майно боржника.

В засіданні суду представник ініціюючого кредитора заявив про відмову від вказаного клопотання.

Боржник свого представника в засідання суду не направив  , але надіслав клопотання про  відкладення розгляду справи в зв'язку з неможливістю повноважного представника прибути в судове засідання.

Представник ініціюючого кредитора та розпорядник майна заперечили проти  даного клопотання та вважають його необгрунтованим, так як комітетом кредиторів прийнято рішення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної  процедури.

Розглянувши матеріали справи про визнання банкрутом Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня) заслухавши учасників процесу, господарський суд встановив:

 

ВСТАНОВИВ

- "31" липня 2007 р. за заявою Прокурора Корольовського району м. Житомира в інтересах держави в особі НАК "Украгролізинг" в особі Житомирської філії НАК "Украгролізинг", господарський суд порушив провадження у справі про визнання банкрутом Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня) в зв'язку з неспроможністю боржника погасити заборгованість згідно наказів господарського суду Житомирської області від 13.06.06р. та від 09.01.07р. (а.с.11-12) ;

- за результатами розгляду справи в підготовчому засіданні господарський суд встановив наявність та неоплатність заборгованості боржника перед ініціюючим кредитором на суму 116338 грн. 19 коп. заборгованості, з яких 101604 грн. 36 коп. основний борг, 11055 грн. 00 коп. штраф, 3678 грн. 83 коп. пеня. ;     

- у відповідності зі ст.11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , в офіційному друкованому органі газеті "Урядовий кур'єр" "19" квітня 2008 р. №74 було опубліковане оголошення про порушення даної справи про банкрутство ;

- після публікації оголошення в порядку, встановленому ст. 14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , надійшли заяви кредиторів з майновими вимогами до боржника ;

- розпорядником майна Орлецькою Л.Г. складено та подано до господарського суду реєстр вимог кредиторів;

- за результатами розгляду справи в попередньому засіданні суду ухвалою від 17.07.08р. визнано грошові вимоги конкурсних кредиторів;

- особи, що бажають взяти участь в санації боржника, до господарськогосуду не звертались;

- як вбачається з протоколу засідання комітету кредиторів від "11" серпня 2008 р. року зборами кредиторів обрано комітет кредиторів , голову комітету кредиторів та прийнято рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про визнання Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня) банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури та призначення ліквідатором арбітражного керуючого Орлецьку Л.Г.;

- Комітетом кредиторів також встановлено оплату послуг ліквідатора в розмірі двох мінімальних заробітних плат.

- оскільки боржник неспроможний ліквідувати заборгованість перед кредиторами , господарський суд вважає за необхідне визнати Селянське фермерське господарство "Гетьман" (смт.Попільня) банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру, призначити ліквідатором арбітражного керуючого Орлецьку Л.Г. та затвердити оплату послуг ліквідатора в розмірі двох мінімальних заробітних плат.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 16, ст. ст. 22-34 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд,

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкрутом Селянське фермерське господарство "Гетьман" , юридична адреса: 13500, Житомирська область, смт.Попільня, вул. Рильського 10, ідентифікаційний код 31962723.

2. Відкрити ліквідаційну процедуру Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня).

3. Призначити ліквідатором у справі про банкрутство Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня) арбітражного керуючого Орлецьку Людмилу Григорівну, ліцензія серії АБ№ 116179 від 27.12.04, яка мешкає за адресою: м.Житомир, провул. 1- й Мар"янівський, буд. 68, ідентифікаційний номер 2491712527.  

4. Затвердити арбітражному керуючому Орлецькій Л.Г. оплату послуг у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень, відповідно до статті 3-1 Закону  України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".  

5. Зобов'язати арбітражного керуючого забезпечити виконання повноважень ліквідатора Селянського фермерського господарства "Гетьман" (смт.Попільня) в порядку, визначеному ст. 25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та належне виконання заходів, передбачених ст. 29 –31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, спрямованих на задоволення вимог кредиторів.

6. Зобов'язати ліквідатора на кожне засідання комітету кредиторів письмово запрошувати представників боржника та представника органу місцевого самоврядування . Згідно п.8 ст.16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " зазначені представники приймають участь у роботі комітету кредиторів з правом дорадчого голосу .

7. Ліквідатору звернутись до органу державної виконавчої служби з метою отримання відомостей по виконавчих листах та сумам заборгованості боржника перед кредиторами 1-ї та 2-ї черги згідно ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та напрацювання порядку та строків погашення  заборгованості перед кожним кредитором окремо . Надати суду письмову довідку

8. Зобов'язати ліквідатора за результатами проведеної роботи, згідно зі ст. 32 зазначеного Закону, подати до господарського суду ліквідаційний баланс, звіт та інші матеріали, що свідчать про виконання ліквідатором покладених на нього  обов'язків.

9. Призначити засідання господарського суду на "10" лютого 2009 р. о 10:00 в приміщенні господарського суду Житомирської області.

10. Зобов'язати ліквідатора надати суду звіт про проведену роботу по підприємству - банкруту  та докази його погодження з комітетом кредиторів  (протокол засідання комітету кредиторів).

11. Явка ліквідатора та представників комітету кредиторів в засіданнясуду обов'язкова .

Суддя                                                                              Кудряшова Ю.В.    

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - банкруту

3 - ін. кредитору

4 - Попільнянському РЦЗ

5 - ДВС у Попільн.р-ні

6 - ліквідатору Орлецькій Л.Г.

7 - Попільнянській РДА

8 - ДВС - РУЮ

9 - Житом. обл. сект.з пит.б-ва

10 - прокуратурі Корольовського р. м. Житомира

11- прокур. Житом. обл.

12-  УПФУ в Попільн. р.

13- ДП "Державний резервний насіннєвий фонд України"

14- ВД ЖОВ ФССзТВП

Дата ухвалення рішення07.11.2008
Оприлюднено06.02.2009
Номер документу2864912
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/99-б

Ухвала від 10.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 10.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 26.08.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 27.05.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 26.08.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Димбовський В.В.

Ухвала від 09.07.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Димбовський В.В.

Ухвала від 09.06.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Постанова від 07.11.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні