Ухвала
від 22.01.2009 по справі 8/65-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8/65-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ             

                                                  УХВАЛА

                    

 "22" січня 2009 р.                Справа № 8/65-Б

Господарський суд Волинської області розглянув матеріали справи

За заявою   Управління Пенсійного фонду України в м. Луцьку Волинської області, м. Луцьк

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства",  м. Луцьк

про визнання банкрутом

                                                                                          Суддя Кравчук А.М.

Представники:

Від кредиторів: від УПФ в м. Луцьку - Леліков Д.А., довір. від 05.01.2009  року №17/09-02

Від боржника: н/з.   

Ліквідатор: Темчишин В.П.

Відповідно до ст. 20 Господарського процесуального кодексу України сторонам було роз'яснено право відводу судді. Відводу судді не заявлено. На підставі ст. 22 ГПК України  роз'яснено процесуальні права та обов'язки сторін.

        Суть спору:  кредитор –Управління Пенсійного фонду України в м.Луцьку Волинської області (далі –УПФ у м. Луцьку) просить визнати банкрутом товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства" (далі –ТзОВ "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства") у зв'язку з неспроможністю останнього протягом тривалого часу погасити заборгованість   по    страхових внесках на загальнообов'язкове держане пенсійне страхування в сумі 27 271 грн. 33 коп.

       Постановою господарського суду Волинської області від 22.05.2008 року боржника – ТзОВ "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру.

          Ліквідатор ТзОВ "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства" – Темчишин В.П., призначений постановою господарського суду від 22.05.2008р., за результатами роботи представив суду ліквідаційний баланс, звіт про роботу ліквідатора.

          Заслухавши пояснення представника кредитора, ліквідатора та дослідивши матеріали справи, господарський суд

                                                  

                                               в с т а н о в и в :

 ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства»  код ЄДРПОУ 33381472, зареєстровано за юридичною адресою: м. Луцьк, вул.Ранкова,14. Товариство за вказаною адресою відсутнє.  

        В тридцятиденний термін після публікації оголошення в газеті «Голос України» від 12.06.2008р.  № 111 (4361) до ліквідатора та в господарський суд Волинської області надійшли заяви з вимогами від кредиторів: відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м.Луцьку в розмірі 2087,74грн., Луцької міської філії ВАТ «Волиньобленерго» на суму 2686,21грн., та ініціюючого кредитора – Управління ПФУ в м.Луцьку в розмірі 27271,33 грн. На підставі отриманої інформації у відповідності до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ліквідатор склав реєстр вимог кредиторів ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства».

 Проведені заходи щодо виявлення всіх видів майнових активів (майна та майнових прав) ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства». Зроблено запити в Луцький МРЕВ у Волинській області (лист № 130 від 11.06.2008р.), Волинське обласне бюро технічної інвентаризації (лист № 132 від 11.06.2008р.), Інспекцію державного технічного нагляду за станом сільськогосподарських машин Волинської обласної держадміністрації (лист № 127 від 11.06.2008р.), Державну комісію з цінних паперів та фондового ринку України (лист № 129 від 11.06.2008р.), Волинське головне управління статистики (лист №131 від 11.06.2008р.), Волинську регіональну філію Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» (лист №128 від 11.06.2008р.), керівнику ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» (лист №58 від 11.07.2008р., лист №180 від 01.09.2008р.).

Відповідно до листа Луцького ВРЕР ВДАІ УМВС України у Волинській області № 887 від 17.08.2008р. за ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» транспортні засоби не зареєстровані.

Відповідно до листа Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 13/01/12318 від 10.07.2008р. ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» серед власників, які володіють 10% і більше пакетів акцій емітентів відсутнє.

Відповідно до листа Волинського обласного бюро технічної інвентаризації №2279 від 11.08.2008р. за адресою м.Луцьк, вул.Ранкова,14, нерухоме майно, що належить ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» не зареєстровано .

Відповідно до листа Інспекції державного технічного нагляду за станом сільськогосподарських машин Волинської обласної держадміністрації №86 від 01.07.2008р. у ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» зареєстрованих машинно-тракторних одиниць не виявлено.

Відповідно листа Волинської регіональної філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» №529/01-24 від 17.07.2008р.) за ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» не значаться зареєстровані земельні ділянки.

Відповідно листа Управління земельних ресурсів у Волинській області №1199 від 27.06.2008р. за ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства» не значаться зареєстрованої земельної ділянки.

Відповідно до листа № 200-07/03 від 20.06.2008р. у Головного управління статистики у Волинській області відсутня інформація про участь ТзОВ «Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства»  як засновника в інших суб'єктах підприємництва.

Відповідно до постанови Другого відділу Державної виконавчої служби Луцького МУЮ від 20.02.2007р. виконавчий документ був повернутий стягувачеві (Управління ПФУ в м.Луцьку) без виконання у зв'язку з тим, що транспортні засоби та право власності за боржником не зареєстровані, розрахункові рахунки арештовані, кошти відсутні.

Вимоги кредиторів не задоволені за недостатністю майна банкрута.

       На підставі отриманих даних ліквідатором складено нульовий ліквідаційний баланс.

       Заяви від юридичних осіб та громадян, які б бажали взяти участь у санації боржника, не надходили.

       Згідно п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

       Відповідно до ст. 34 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ліквідатор забезпечує належне оформлення, упорядкування та зберігання всіх, в тому числі фінансово-господарських, документів банкрута протягом ліквідаційної процедури. Після винесення судом ухвали про ліквідацію юридичної особи - банкрута ліквідатор зобов'язаний забезпечити збереженість архівних документів банкрута і, за погодженням із спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у сфері архівної справи і діловодства або уповноваженою ним архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання.

Керуючись  ст. 32, 34, п. 6 ст. 40  Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 39 Закону

України „Про держану реєстрацію юридичних та фізичних осіб – підприємців”, господарський суд, -

У Х В А Л И В :

         1. Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства",  м. Луцьк, вул. Ранкова, 14, код 33381472  припинити.

          2. Представлений суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс ТзОВ "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства" затвердити.

         3. Ліквідувати юридичну особу – товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства",  м. Луцьк, вул. Ранкова, 14, код 33381472  .

         4. Зобов'язати державного реєстратора вчинити дії, передбачені Законом України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” та спрямовані на припинення юридичної особи – товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства",  м. Луцьк, вул. Ранкова, 14, код 33381472.

5. Ліквідатору забезпечити збереженість архівних документів банкрута і, за погодженням із спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у сфері архівної справи і діловодства або уповноваженою ним архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання.

         6. Ухвалу надіслати:

    -  УПФ в м. Луцьку, м. Луцьк, вул. Чехова,4;

              -  ТзОВ "Науково-виробничий центр біоферментації та органічного землеробства",  м. Луцьк, вул. Ранкова, 14;

              -  ВВД ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних  захворювань в м.Луцьку, м. Луцьк, вул. Ковельська, 1;

              -  Луцькій міській філії ВАТ «Волиньобленерго», м. Луцьк,

вул. Залізнична, 1;

              -  Темчишину В.П., м. Луцьк, вул. Світла, 5/3;

              -  держаному реєстратору виконкому Луцької міської ради;

              -  ВДВС Луцького МУЮ;

              -  Волинському обласному управлінню статистики, м. Луцьк,

                 вул. Шопена, 12.

 

          Суддя                                                        Кравчук Антоніною Михайлівною

Дата ухвалення рішення22.01.2009
Оприлюднено06.02.2009
Номер документу2865263
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —8/65-б

Ухвала від 22.01.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук А.М.

Постанова від 22.05.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук А.М.

Ухвала від 06.09.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук А.М.

Ухвала від 17.08.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук А.М.

Ухвала від 08.12.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук А.М.

Постанова від 17.08.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні