Ухвала
від 24.11.2006 по справі 01/2589
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕР КАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"24" листопада 2006 р. Справа № 01/2589

Господарський с уд Черкаської області в скла ді головуючого судді - Чевгу за О.В., при секретарі судового засідання Олійник І.С., за уча стю представників сторін:

від кредиторів - Навроць ка Т.В. - представник за довір еністю відкритого акціонерн ого товариства „Кредобанк” в особі Черкаської філії, Лисе нко Н.В. - представник за дові реністю Відділення виконавч ої дирекції в Черкаському ра йоні Фонду соціального страх ування від нещасних випадків на виробництві та професійн их захворювань, Янкевич О.А. - представник за довіреністю у правління Пенсійного фонду У країни в Черкаському районі,

ліквідатор - Рекун В.А.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Черкас и матеріали справи за заявою відкритого акціонерного тов ариства „Кредобанк” в особі Черкаської філії

до товариства з обмеженою відповідальністю „Укрпарфу мфарм” с. Вергуни Черкаськог о району

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарсь кого суду Черкаської області від 28 липня 2005 року боржника ви знано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, приз начено ліквідатором ліцензо ваного арбітражного керуючо го Рекуна Володимира Анатолі йовича.

Ліквідатор надав с уду звіт про проведену робот у по ліквідації та клопотанн я про затвердження ліквідаці йного балансу товариства з о бмеженою відповідальністю „ Укрпарфумфарм” с. Вергуни Че ркаського району.

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” заслуховування звіту лікві датора призначено в судовому засіданні за участю повнова жних представників кредитор ів.

У судовому засідан ні представники кредиторів п роти затвердження звіту лікв ідатора не заперечили.

Ліквідатор у судовому зас іданні просив затвердити зві т про проведення ліквідаційн ої процедури та ліквідаційни й баланс товариства з обмеже ною відповідальністю „Укрпа рфумфарм” с. Вергуни Черкась кого району.

Дослідивши матеріали спра ви, звіт ліквідатора та лікві даційний баланс, а також засл ухавши представників креди торів та ліквідатора, встано вивши, що ліквідатором викон ані всі необхідні дії для вст ановлення активів боржника, задоволення вимог кредиторі в, суд вважає за необхідне зат вердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а борж ника, як юридичну особу, лікві дувати.

При цьому, суд також приймає до уваги ту обставину, що звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс погоджено з комітет ом кредиторів.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” господарський суд припиня є провадження у справі про банкрутство, якщо затвердже но звіт ліквідатора в поря дку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквід атора Рекуна Володимира Анто новича та ліквідаційний бала нс товариства з обмеженою ві дповідальністю „Укрпарфумф арм” с. Вергуни, Черкаського р айону.

Ліквідувати товариство з о бмеженою відповідальністю „ Укрпарфумфарм” с. Вергуни, Че ркаського району, Черкаської області, код ЄДРПОУ 30769326, як юри дичну особу в зв'язку із банкр утством.

Провадження по справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення24.11.2006
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу286617
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/2589

Ухвала від 24.11.2006

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні