Ухвала
від 16.11.2006 по справі 12/11-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/11-06

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

16.11.06           Справа №12/11-06.

Господарський суд Сумської області у складі судді Кіяшко В.І., при секретарі судового засідання Моїсеєнко Т.М., розглянувши матеріали справи № 12/11-06, порушеної за заявою кредитора –Роменської міжрайонної державної податкової інспекції до боржника –Товариства з обмеженою відповідальністю агрофірми “Побиванка”, с. Побиванка Липоводолинського району, про визнання банкрутом,

В засіданні присутні:

-          від кредиторів – не прибули

-          від боржника –   не прибув

-          ліквідатор – Сидоренко Г.А.

                                                  В С Т А Н О В И В :

         Постановою господарського суду Сумської області від 09.02.2006р. по справі № 12/11-06 боржника - Товариство з обмеженою відповідальністю агрофірму “Побиванка”- визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором банкрута  арбітражного керуючого Сидоренка Г.А.

        Відповідно до вимог ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатор подав до суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута.

Розглянувши матеріали справи, суд встановив, що за період проведення ліквідаційної процедури ліквідатором здійснено наступні заходи: у встановленому порядку забезпечена передача печатки, штампу підприємства, право установчої та бухгалтерської документації; проведено інвентаризацію товарно-матеріальних та нематеріальних активів підприємства. За результатами проведеної інвентаризації та експертної оцінки майнових активів ліквідатором було сформовано ліквідаційну масу банкрута. Майнові активи боржника реалізовано на суму 15,7 тис. грн.  Як свідчать матеріали справи, реалізація майна банкрута здійснювалась на підставі договорів купівлі-продажу та актів приймання-передачі майна

            Із поданого ліквідатором звіту та матеріалів до нього вбачається, що кошти від реалізації майна банкрута були спрямовані ліквідатором на погашення заборгованості працівникам по заробітній платі – 3, тис.грн., оплату юридичних послуг -2,0 тис.грн., оплату бухгалтерських послуг – 1,0 тис. грн., оплату експертної оцінки – 1,1 тис. грн., оплату послуг арбітражного керуючого та витрат, пов'язаних з проведенням ліквідаційної процедури боржника.  Судом встановлено, що у зв'язку з відсутністю майнових активів та грошових коштів, повністю розрахуватися з кредиторами боржник неспроможний.

Розглянувши наданий суду  звіт про роботу ліквідатора і ліквідаційний баланс, зважаючи на те, що ліквідатор  виконав всі роботи по ліквідації банкрута, і враховуючи вимоги п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд вважає за необхідне затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута із ліквідацією останнього як юридичної особи та припинити провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 32, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд  

У Х В А Л И В :          

1.          ЗАТВЕРДИТИ звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута –Товариства з обмеженою відповідальністю агрофірми «Побиванка» (42508, Сумська область, Липоводолинський район, с. Побиванка, код 00413498).

2.          ЛІКВІДУВАТИ – Товариство з обмеженою відповідальністю агрофірму «Побиванка» (42508, Сумська область, Липоводолинський район, с. Побиванка, код 00413498) як юридичну  особу.

3.          Провадження у справі № 12/11-06 -  припинити.

4.          Ухвалу надіслати: кредиторам, боржнику, органу, що здійснив державну реєстрацію юридичної особи – банкрута, органам державної статистики для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, ДВС Липоводолинського району, ліквідатору, Державному органу з питань банкрутства.

СУДДЯ                                                                                                        В.І.КІЯШКО

Дата ухвалення рішення16.11.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу287123
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом,

Судовий реєстр по справі —12/11-06

Ухвала від 16.11.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Л.А.

Ухвала від 16.10.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Л.А.

Ухвала від 16.10.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Л.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні