Ухвала
від 18.01.2013 по справі 289/18/13- ц
РАДОМИШЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/289/33/13

Справа №289/18/13- ц

У Х В А Л А

18.01.2013 року

Радомишльський районний суд Житомирської області у складі:

судді Свінцицького Л. В.

при секретарі Білошицька .

розглянувши справу за поданням Відділу ДВС Радомишльського РУЮ до про надання дозволу на примусове проникнення до володіння боржника ТзОВ "Новознак",-

ВСТАНОВИВ:

Державний виконавець відділу ДВС Радомишльського РУЮ, посилаючись на те, що у них на виконанні перебуває Зведене виконавче провадження про стягнення з ТзОВ "Новознак" ЄДРПОУ 33621662 на користь Радомишльської міської ради боргу по орендній платі згідно договору оренди в сумі 186029,29 грн., і в дохід державного бюджету України судового збору в сумі 3720,58 гривень, на виклики до державного виконавця представники боржника не реагують. Згідно довідки БТІ за боржником зареєстровано майновий комплекс "Радомишльського міжгосподарського комбінату по виробництву кормів на промисловій основі", за адресою м. Радомишль вул. Котовського,37, але територія даного підприємства огорожена, ворота зачинені, охорона державного виконавця на територію не допускає, тому просить надати державному виконавцю дозвіл на примусовий вхід до майнового комплексу "Радомишльського міжгосподарського комбінату по виробництву кормів на промисловій основі" .

Дослідивши матеріали справи,оцінивши зібрані по справі докази в їх сукупності,суд приходить до висновку,що дана заява підлягає до задоволення з таких підстав.

Судом встановлено, що дійсно у відділі ДВС Радомишльського РУЮ виконанні перебуває Зведене виконавче провадження про стягнення з ТзОВ "Новознак" на користь Радомишльської міської ради боргу по орендній платі в сумі 186029,29 грн., та в дохід державного бюджету України судового збору в сумі 3720,58 гривень. На виклики та попередження державного виконавця, представники боржника до відділу не з"являються. Відповідно довідки БТІ за боржником зареєстровано майновий комплекс "Радомишльський міжгосподарський комбінат по виробництву кормів на промисловій основі", за адресою м. Радомишль вул. Котовського,37, але територія даного підприємства огорожена, ворота зачинені, охорона державного виконавця на територію не допускає.

Відповідно до положень абзацу 4 частини 3 статті 5 Закону України "Про виконавче провадження" державний виконавець має право безперешкодно входити до приміщень і сховищ, що належать боржникам або зайняті ними, проводити огляд зазначених приміщень і сховищ, при необхідності примусово відкривати їх в установленому порядку, опечатувати ці приміщення і сховища.

Згідно ст.376 ЦПК України, питання про примусове проникнення до житла чи іншого володіння боржника-фізичної особи або особи, у якої знаходиться майно боржника чи майно та кошти, належні боржникові від інших осіб, або дитина, щодо якої є виконавчий документ про її відібрання, при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за місцезнаходженням житла чи іншого володіння особи за поданням державного виконавця.

За таких підстав суд вважає за необхідне подання задовольнити та дозволити державному виконавцю відділу державної виконавчої служби Радомишльського районного управління юстиції, для проведення виконавчих дій, проникнення до майновий комплекс "Радомишльський міжгосподарський комбінат по виробництву кормів на промисловій основі", за адресою м. Радомишль вул. Котовського,37.

На підставі викладеного,керуючись ст. 5 ЗУ "Про виконавче провадження", ст.376 ЦПК України,суд -

УХВАЛИВ:

Заяву державного виконавця відділу ДВС Радомишльського РУЮ,про надання дозволу на примусове проникнення до володіння боржника - задовольнити.

Надати дозвіл державному виконавцю на примусове проникнення до майнового комплексу "Радомишльського міжгосподарського комбінату по виробництву кормів на промисловій основі", за адресою м. Радомишль вул. Котовського,37.

Ухвала може бути оскаржене до апеляційного суду Житомирської області через Радомишльський районний суд протягом п»яти днів починаючи з дня її проголошення .

СУДДЯ: Л. В. Свінцицький

Дата ухвалення рішення18.01.2013
Оприлюднено29.01.2013
Номер документу28786711
СудочинствоЦивільне
Сутьнадання дозволу на примусове проникнення до володіння боржника ТзОВ "Новознак

Судовий реєстр по справі —289/18/13- ц

Ухвала від 18.01.2013

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Свінцицький Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні