Ухвала
від 29.01.2009 по справі 13/12н
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13/12н

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

29.01.09                                                                                 Справа № 13/12н.

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Група технопарк ЛТД", м. Київ

до Управління з питань будівництва Луганська міська рада,                      м. Луганськ  

про визнання результатів торгів (тендера) недійсними та зобов'язання провести переоцінку тендерних пропозицій учасників,

СуддяЯресько Б.В.

секретар с.з.Качановська О.А.

за участю:

від позивача представник не прибув;   

від відповідача Сілкіна  Т.І. - спеціаліст-юрисконсульт, довіреність № 13-01/32  від 16.01.09, Близнюкова  Л.А. - представник, довіреність № 13-01/65 від 28.01.09.

СУТЬ СПОРУ: позивачем подано позов про визнання результатів торгів (тендера) процедури закупівлі недійсними та зобов'язання замовника провести переоцінку тендерних пропозицій учасників.

Відповідач з підстав викладених у відзиві на позовну заяву від 28.01.2009 року № 13-09/66 щодо позову заперечує.  

Позивач не надав витребуваних судом документів, не забезпечив участі представника у судовому засіданні, хоча належним чином був повідомлений про місце та час проведення судового засідання.

За таких обставин, вирішити спір у даному судовому засіданні не можливо, відтак розгляд справи слід відкласти.  

Відповідно до ст. 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або ініціативи господарського суду.

Приймаючи до уваги, що рішення з спору може вплинути на права та обов'язки переможця торгів - Асоціації "Міськбуд" щодо відповідача,  суд вважає доцільним залучити його до участі у справі в якості третьої особи на стороні відповідача, яке не заявляє самостійних вимог на предмет спору.  

 

Керуючись ст. 27, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України суд,

                                            УХВАЛИВ:

1.  Відкласти розгляд справи на 12.02.2009 р. на 11 год. 00 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Луганської області, каб. № 304.

3. Залучити до участі у справі в якості третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору -  Асоціацію "Міськбуд",   м. Луганськ, вул. Херсонська, 31, ідентифікаційний код 34720299.  

4.Зобов'язати Позивача надати: направити третій особі копію позовної заяви (докази направлення надати суду); заперечення на відзив відповідача, документальне та нормативне обґрунтування викладених доводів; оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви - для огляду в засіданні; надати докази правового статусу; надати оригінал квитанції від 25.12.2008 року, який доданий  до позовної заяви як доказ направлення відповідачу копії позову та документів, що додані до нього.    

5.Зобов'язати Відповідача надати: відзив на позовну заяву з доказами надіслання позивачу; документальне та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів;  при наявності  заперечень до позову –документальне підтвердження, нормативне обґрунтування;  надати докази правового статусу.

6.Зобов'язати Третю особу надати:  відзив на позовну заяву з доказами надіслання позивачу; документальне та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів;  при наявності  заперечень до позову –документальне підтвердження, нормативне обґрунтування;  надати докази правового статусу.

Суд роз'яснює, що за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф в порядку і розмірі, передбаченому п.5 ст.83 Господарського процесуального кодексу України.

Суддя                                                                                    Б.В. Яресько

Помічник судді                                                                           А.В.Бабаян

Дата ухвалення рішення29.01.2009
Оприлюднено11.02.2009
Номер документу2902044
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання результатів торгів (тендера) недійсними та зобов'язання провести переоцінку тендерних пропозицій учасників,

Судовий реєстр по справі —13/12н

Ухвала від 05.03.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

Ухвала від 12.02.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

Ухвала від 29.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

Ухвала від 12.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні