Ухвала
від 30.01.2013 по справі 13/82-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


У Х В А Л А

"30" січня 2013 р.Справа № 13/82-Б

Господарський суд Хмельницької області у складі: суддя Радченя Д.І., при секретарі судового зсідання Куржій Н.П., розглянувши матеріали справи

за заявою Кам'янець - Подільської об'єднаної державної податкової інспекції, м. Кам'янець - Подільський

про визнання банкрутом приватного підприємця ОСОБА_2, м. Кам'янець - Подільський

За участю представників сторін:

Від кредитора: Ковальчук В.О. - представник за довіреністю №321/10/10-013 від 22.03.12р.;

Від боржника: не з'явився;

За участю ліквідатора: Аверкіна В.В.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 05.05.2009р. порушено провадження справі про визнання банкрутом приватного підприємця ОСОБА_2, м. Кам'янець-Подільський, відповідно до вимог Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою суду від 20.05.2009р. боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором - арбітражного керуючого Кустливого О.В.

Ухвалою суду від 23.12.2009р. здійснено заміну ліквідатора у даній справі, арбітражного керуючого Кустливого О.В. замінено на арбітражного керуючого Головату М.Д., а ухвалою від 12.05.2011р. замінено ліквідатора - арбітражного керуючого Головату М.Д. на ліквідатора - арбітражного керуючого Афіцького В.Б.

Ухвалою від 28.05.12р. припинено повноваження ліквідатора боржника - арбітражного керуючого Афіцького В.Б. та призначено нового ліквідатора - арбітражного керуючого Аверкина В.В.

Розпорядженням керівника апарату суду Комарніцького В.В. № 595/12 від 05.11.2012 р. у зв'язку з відпусткою головуючого по справі судді Матущака О.І. призначено проведення повторного автоматичного розподілу справи, в результаті якого справу № 13/82-Б передано на розгляд судді Радчені Д.І.

Враховуючи вище викладене, суддею Радченя Д.І. справу № 13/82-Б прийнято до свого провадження та призначено до розгляду в засіданні суду.

Строк ліквідаційної процедури по справі неодноразово продовжувався, в останнє до 28.02.13р.

Чергове засідання суду призначено на 10год. 30хв. 15.01.13р.

До судового засідання від ліквідатора Аверкіна В.В. на розгляд суду надійшов ліквідаційний баланс та звіт про проведену роботу в ліквідаційній процедурі та письмове клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури до 28 лютого 2013р. для її належного завершення.

В судове засідання представники кредитора та боржника не з'явилися, причин неявки суду не повідомили.

Ліквідатор в засіданні суду повідомив, що ліквідаційна процедура по справі завершена, проте в зв'язку з необхідністю подачі додаткових доказів по справі та погодження комітетом кредиторів звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу підприємства, заявив клопотання про відкладення розгляду звіту ліквідатора про проведену роботу у ліквідаційній процедурі та ліквідаційного балансу боржника на іншу дату.

У зв'язку із викладеним вище, судом розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу підприємства відкладено на іншу дату.

В судовому засіданні 30.01.13р. ліквідатор Аверкін В.В. підтримуючи поданий звіт по справі № 13/82-Б про визнання банкрутом ПП ОСОБА_2 повідомив таке:

Під час проведення ліквідаційної процедури по справі було направлено лист арбітражному керуючому Афіцькому В.Б., щодо передачі документів боржника.

З метою виявлення усіх відомих кредиторів було направлено листи до УПФУ в Кам'янець - Подільському районі, відділенню виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Кам'янець - Подільському, відділенню фонду виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Кам'янець - Подільському центру зайнятості.

Від Кам'янець - Подільського центру зайнятості отримано відповідь про те, що ФОП ОСОБА_2 як платник внесків до фонду не зареєстрована, заборгованості по сплаті внесків немає.

Ліквідатором у справі встановлено, що кредиторами у справі є:

- Кам'янець - Подільська ОДПІ, з грошовими вимогами в розмірі 796, 21грн.;

- ПАТ "УкрСиббанк", з грошовими вимогами в розмірі 11 641, 52грн.;

Надіслано запити та отримано інформацію від:

Кам'янець - Подільської інспекції держтехнагляду відповідно до якої за ОСОБА_2 техніка не зареєстрована.

Згідно довідки ВРЕР ДАІ з обслуговування м.Кам'янець - Подільського та Кам'янець - Подільського району УМВС України в Хмельницькій області за ОСОБА_2 транспортні засоби не зареєстровані.

Згідно довідки Кам'янець - Подільського МБТІ за ОСОБА_2 зареєстрована квартира на праві спільної сумісної власності, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1.

Відповідно до повідомлень Управлінь Держкомзему у м.Кам'янець - Подільському та Кам'янець - Подільському районі зареєстрованих земельних ділянок за ОСОБА_2 немає.

Кам'янець - Подільською ОДПІ повідомлено про те, що інформація щодо наявних рахунків по ФОП ОСОБА_2 відсутня, а також вона не є засновником інших юридичних осіб.

Також ліквідатором повідомлено, що з метою виявлення майна, належного боржнику, ним отримано інформацію, відповідно до якої ОСОБА_2 набула на праві спільної сумісної власності квартиру, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1.

Також наявна інформація про арешти рухомого та нерухомого майна належного ОСОБА_2 накладені постановами від 13.07.07р. слідчим відділом Кам'янець - Подільського МВ УМВС України в Хмельницькій області.

Відповідно до листа №08.1-39/121 від 09.01.13р. міського відділу державної виконавчої служби Кам'янець - Подільського міськрайонного управління юстиції на виконанні знаходиться виконавчий лист від 25.06.12р. у справі №1-43/12 по обвинуваченню ОСОБА_2 за вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст. 187 КК України про конфіскацію усього належного засудженій майна на користь держави.

У зв'язку із викладеним вище, ліквідатор зазначає, що усе виявлене майно, що належить боржнику не може бути включене до ліквідаційної маси.

Рішенням комітету кредиторів, згідно протоколу № 1 від 10.01.13р. затверджено звіт ліквідатора про проведену роботу в ліквідаційній процедурі та ліквідаційний баланс ФОП ОСОБА_2

Представник ініціюючого кредитора в засіданні суду проти затвердження поданого звіту та ліквідаційного балансу не заперечує.

При винесенні даної ухвали господарським судом до уваги приймається таке.

У відповідності до п. 5 ст. 45, ч.1-2 ст. 46, п. 6 ст. 83, ч. 3 ст. 115 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", вимоги не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Звіт про оплату послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючого затверджується рішенням комітету кредиторів та ухвалою господарського суду. Ухвала може бути оскаржена у встановленому порядку.

Після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються перелічені докази. Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали направляється органу, який здійснив державну реєстрацію юридичної особи - банкрута та органам державної статистики для виключення юридичної особи з ЄДРПОУ, а також власнику (органу, уповноваженому управляти майном), органам державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута.

Господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство якщо: затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 83 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Зважаючи на викладене вище, враховуючи рішення комітету кредиторів, господарський суд приходить до висновку, що ліквідатором вжито усіх можливих заходів щодо виявлення активів боржника, вірно у відповідності до ст. 45 Закону розприділено кошти на витрати у ліквідаційній процедурі, тому поданий ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора підлягають затвердженню, боржник - ліквідації, провадження у справі припиненню.

Керуючись п. 5 ст. 45, ч.1-2 ст. 46, п. 6 ст. 83, ч. 3 ст. 115 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, -

У х в а л и в:

1. Звіт та ліквідаційний баланс щодо боржника - Приватного підприємця ОСОБА_2, м. Кам'янець-Подільський, який є невід'ємною частиною даної ухвали затвердити .

2. Припинити підприємницьку діяльність фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, м. Кам'янець-Подільський, номер запису про державну реєстрацію 26760000000005092, ідентифікаційний код НОМЕР_1 ліквідувати .

3. Провадження у справі припинити.

4. Вимоги, судові витрати в тому числі витрати на оплату послуг арбітражних керуючих, що не задоволені за недостатністю активів (коштів), загалом у сумі 12 437, 73 грн. вважати погашеними.

5. Зобов'язати державного реєстратора Виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради виключити з Єдиного державного реєстру Приватного підприємця ОСОБА_2, м. Кам'янець-Подільський, номер запису про державну реєстрацію 26760000000005092, ідентифікаційний код НОМЕР_1.

Копії даної ухвали надіслати на адреси ініціюючого кредитора, ліквідатора, Державного реєстратора, Головному управлінню юстиції у Хмельницькій області та головного управління статистики у Хмельницькій області.

Суддя Д.І. Радченя

Віддрук. 4 прим.

1. - до справи,

2. - Кам'янець - Подільська ОДПІ - надіслати за заявою на адресу: м.Кам'янець - Подільський, вул. Огієнка, 74;

3. - АК інноваційний банк "УкриСиббанк" - простою кореспонденцією на адресу: м.хмельницький, вул. Соборна, 8

4. - ліквідатору Аверкіну В.В, - надіслати за заявою на адресу: АДРЕСА_2.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення30.01.2013
Оприлюднено04.02.2013
Номер документу29029923
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —13/82-б

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Матущак О. І.

Ухвала від 03.05.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Матущак О. І.

Ухвала від 09.04.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Матущак О. І.

Ухвала від 10.12.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Матущак О. І.

Ухвала від 11.12.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 24.12.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 28.11.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 15.11.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 30.01.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 10.08.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Матущак О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні