Ухвала
від 24.01.2013 по справі 805/736/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

24 січня 2013 року Справа № 805/736/13-а

приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивизії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Дмитрієв В.С., розглянувши позовну заяву Управління Пенсійного фонду України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області до Державного підприємства «Макіїввугілля» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком № 1 в сумі 58 833,30 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

Управління Пенсійного фонду України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до Державного підприємства «Макіїввугілля» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком № 1 в сумі 58 833,30 грн., яка утворилась по відокремленому підрозділу «Макіївський ремонтно-механічний завод».

Позовна заява підсудна Донецькому окружному адміністративному суду, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність. Позов відповідає вимогам ст. ст. 17, 18, 104, 105, 106 КАС України. Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства. Підстав для повернення позовної заяви особі, яка її подала, залишення її без розгляду, а також для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, немає.

У відповідності до ст. 23 КАС України справа буде розглядатися суддею одноособово.

Підстав для проведення попереднього судового засідання не вбачається.

Керуючись ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Вiдкрити провадження в адміністративній справi за позовом Управління Пенсійного фонду України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області до Державного підприємства «Макіїввугілля» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком № 1 в сумі 58 833,30 грн.

Судовий розгляд по справі № 805/736/13-а призначити на 06 лютого 2013 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 83052, місто Донецьк вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17.

Позивачу надати до суду: докази про призначення пільгових пенсій працівникам відповідача (довідки про пільговий стаж та розпорядження про призначення пільгових пенсій); пенсійні справи по кожному пенсіонеру (для огляду); оригінали документів на яких ґрунтуються позовні вимоги (для огляду); повідомлення про взяття на облік відповідача; оригінал довіреності представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду).

Відповідачу надати до суду: у разі невизнання позову надати заперечення та докази на їх підтвердження; оригінал довіреності представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду); свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи.

Явка представників сторін у судове засідання є обов'язковою.

Права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі, права та обов'язки сторін та третіх осіб передбачені статтею 49, 51, 54 Кодексу адміністративного судочинства України зазначені у супровідному листі.

Адміністративна справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом суддею Дмитрієвим В'ячеславом Станіславовичем одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Дмитрієв В.С.

Дата ухвалення рішення24.01.2013
Оприлюднено13.02.2013
Номер документу29226496
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/736/13-а

Ухвала від 24.01.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Дмитрієв В.С.

Постанова від 06.02.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Дмитрієв В.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні