Ухвала
від 15.02.2013 по справі 805/1898/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

15 лютого 2013 року Справа № 805/1898/13-а

приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кравченко Т.О., ознайомившись з адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Донецька Донецької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮКАСС» про припинення юридичної особи, та з матеріалами, доданими до нього, перевіривши виконання вимог ст.ст.105-106 Кодексу адміністративного судочинства України, -

встановив:

13 лютого 2013 року Державна податкова інспекція у Ленінському районі м. Донецька Донецької області Державної податкової служби звернулася до Донецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮКАСС» про припинення юридичної особи.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, та відповідає вимогам, встановленим ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до положень п.5 ч.2 ст.17 Кодексу адміністративного судочинства України зазначений спір належить до юрисдикції адміністративних судів і має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Згідно з ч.2 ст.18, ч.1 ст.19 Кодексу адміністративного судочинства України справа підсудна Донецькому окружному адміністративному суду.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

Зважаючи на зміст п.3 ч.1 ст.183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, до справи має застосовуватися скорочене провадження.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст.107, 160, 165, 183-2, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

ухвалив:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі № 805/1898/13-а за позовом Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Донецька Донецької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮКАСС» про припинення юридичної особи.

2. Надіслати відповідачу копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі.

3. Встановити відповідачу десятиденний строк з дня одержання копії цієї ухвали для подання заперечення проти позову та необхідних документів або заяви про визнання позову.

4. Роз'яснити відповідачу, що заперечення проти позову та необхідні документи чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 83052, м. Донецьк, вул. 50 Гвардійської дивізії, 17.

5. Роз'яснити відповідачу, що у випадку неподання заперечення проти позову, справа буде розглянута в порядку, визначеному ст.183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку з дня отримання ним копії цієї ухвали.

6. Справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом у складі судді Кравченко Т.О. одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

7. Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Кравченко Т.О.

Дата ухвалення рішення15.02.2013
Оприлюднено18.02.2013
Номер документу29338036
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1898/13-а

Постанова від 01.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

Ухвала від 15.02.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кравченко Т.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні