Ухвала
від 04.07.2006 по справі 22/50б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/50б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

04.07.06                                                                                 Справа № 22/50б.

Суддя Ковалінас М.Ю., розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора        -  Управління Пенсійного фонду України в Артемівському районі

                           м. Луганська

до боржника    - Приватного підприємства «Перфекта-Буд», м. Луганськ

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст. ст. 2, 4-1, 61, 64-68, 86 ГПК України та ст. ст. 8, 11, 12, 52 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд          

 

у х в а л и в :

          1.Порушити справу та прийняти заяву до розгляду.

          2.Справу призначити до розгляду у засіданні суду на 14.07.06., на 12 годин 30 хвилин, засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 310.

          3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора –подати оригінали документів, які додані  до заяви у копіях, для огляду у засіданні суду; докази, які підтверджують і свідчать про відсутність керівних органів боржника за їх місцезнаходженням та фактичне припинення останнім своєї підприємницької діяльності, в тому числі: довідку відповідного органу зв'язку про неможливість вручення боржнику рекомендованої кореспонденції; докази неможливості встановити місцезнаходження керівних органів боржника (директора, головного бухгалтера тощо) або докази розшуку їх фактичного місцезнаходження (довідки адресного бюро, пояснення тощо); останній баланс підприємства боржника, поданий до органів державної податкової інспекції; письмове уточнення строку (періоду) виникнення заборгованості за заявою та дати останнього надання боржником податкових декларацій та документів бухгалтерської звітності до ДПІ за заявою; уточнення розміру грошових вимог по заяві на день розгляду справи з зазначенням окремо суми основного боргу та розміру неустойки (штрафів, пені); відомості про погашення боргу боржником (при наявності); докази вжиття заходів до отримання заборгованості по обов'язкових платежах у встановленому законодавством порядку (звернення стягнення на майно, акт судового виконавця про відсутність майна, на яке може бути звернено стягнення тощо –при наявності); довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність останнього до суб'єктів підприємницької діяльності та довідку Головного управління статистики у Луганській області про включення та знаходження його у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на даний час; оригінал Статуту боржника –для огляду у засіданні, його належну копію - до справи; письмову інформацію щодо банківських установ, які обслуговують боржника, та його рахунків на даний час, довідку про їх стан; нормативне та документальне обґрунтування підстав подання заяви в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          Крім того, подати письмові відомості про згоду кредитора на призначення його ліквідатором по даній справі.

          5.Зобов'язати боржника –подати до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання копії його кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження; оригінали установчих документів –для огляду у засіданні суду, їх належним чином завірені копії –до справи; докази часткового або повного погашення боргу перед кредитором (при наявності).

          6.Зобов'язати відповідно до ст. 38 ГПК України:

          - Головне управління статистики в Луганської області (91000, м. Луганськ, вул. Луначарського, 91) підготувати та надати суду довідку про включення та знаходження боржника –Приватного підприємства «Перфекта - Буд», м. Луганськ, вул. Лутугінська, 133, ідентифікаційний код №33432162, у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на даний час;

                    - державного реєстратора –Управління державної реєстрації та міського реєстру виконкому Луганської міської ради підготувати та надати суду письмову інформацію про приналежність боржника –Приватного підприємства «Перфекта - Буд», м. Луганськ, вул. Лутугінська, 133, ідентифікаційний код №33432162,  до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру).

          7. В порядку ст. 2 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” залучити до справи учасником Луганський обласний відділ з питань банкрутства, якому на день проведення підготовчого засідання письмово надати суду кандидатуру ліквідатора боржника з числа працівників державного органу з питань банкрутства з урахуванням приписів п.4 ст. 52 цього Закону.

8. В порядку ст. 38 ГПК України та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" зобов'язати банк –АБ «Брокбізнесбанк», м. Луганськ  подати до суду на день розгляду справи відомості про фінансовий стан боржника на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік станом на  04.07.06., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника.

          9. Державній податковій інспекції у Артемівському районі м. Луганська –подати суду письмові відомості щодо дати останнього надання боржником податкової та бухгалтерської звітності та ким саме її було подано (при наявності).

10.Ухвали надіслати:

- кредитору;

- боржнику;

- ДПІ в Артемівському районі м. Луганська;

          - державній виконавчій службі в Артемівському районі м. Луганська;

- Головному управлінню статистики в Луганській області;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

          - державному реєстратору  Управлінню державної реєстрації та міського реєстру виконкому Луганської міської ради;

          - банку –АБ «Брокбізнесбанк», м. Луганськ.  

          

Явка повноважних представників сторін у засідання суду обов'язкова.

Суддя                                                                                         М.Ю. Ковалінас

Спеціаліст І категорії                                                                                           Є.С. Бубен

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення04.07.2006
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу29495
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/50б

Ухвала від 28.05.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 19.03.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 19.02.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 14.02.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 16.11.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 14.09.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 13.07.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 13.05.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 23.03.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 22.12.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні