Постанова
від 29.12.2011 по справі 4-2769/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Галицький районний суд м.Львова

Справа № 4-2769/11

П О С Т А Н О В А

29.12.2011м.Львів

Суддя Галицького районного суду м.Львова Юрків О.Р.,

вивчивши скаргу ОСОБА_1 на дії прокуратури Львівської області в порядку ст. 236 КПК України ,-

ВСТАНОВИВ:

скаржник звернувся до суду із скаргою на дії прокуратури Львівської області покликаючись на те, що суб'єкт оскарження, в процесі проведення перевірки мотивів його заяви про вчинені злочини в порядку ст.97 КПК України, допустив бездіяльність та інші порушення кримінально-процесуального закону.

Перевіривши мотиви скарги, вважаю, що скарга на дії прокуратури Львівської області не відповідає вимогам ст. 236 КПК України, розгляду по суті в суді не підлягає.

Відповідно до ч.1ст. 236 КПК України скарга на дії прокурора при проведенні ним досудового слідства або окремих слідчих дій у справі подається вищестоящому прокуророві.

Відповідно до ч.3 ст. 236 КПК України скарги на дії прокурора розглядаються судом першої інстанції при попередньому розгляді справи, або при розгляді її по суті.

Як убачається із матеріалів скарги, кримінальна справа не порушена, справа до суду не скерована, як і не винесена постанова про відмову у порушенні кримінальної справи, вимоги скарги не конкретизовані відповідно до ст. 236 КПК України яка передбачає оскарження дій прокурора при проведенні ним досудового слідства або окремих слідчих дій.

Виходячи з наведеного, приходжу до висновку, що подання скарги на дії прокуратури Львівської області в порядку ст. 236 КПК України до суду є передчасним, а тому скаргу слід скерувати для розгляду по суті вищестоящому прокурору.

Керуючись ст. 236 КПК України ,-

ПОСТАНОВИВ:

скаргу ОСОБА_1 на дії прокуратури Львівської області в порядку ст. 236 КПК України скерувати за належністю для розгляду по суті Генеральному прокурору України.

Копію постанови направити прокурору, органу в провадженні якого знаходиться справа, особі яка подала скаргу.

Постанова оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя О.Р.Юрків.

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення29.12.2011
Оприлюднено25.03.2013
Номер документу29710681
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2769/11

Постанова від 28.10.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Ломакін В. Є.

Постанова від 29.12.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні