Ухвала
від 09.01.2013 по справі 712/67/13- к
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

УХВАЛА

ІМЕНЕ УКРАЇНИ

про проведення обшуку житла

м.Черкаси 09 січня 2013 року

Слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Грабовий П.С. при секретарі Маламуж Н.В. за участю старшого прокурора прокуратури м. Черкаси молодшого радника юстиції ОСОБА_1 розглянув винесене в кримінальному провадженні № 12013250050000019 старшим слідчим СВ Придніпровського РВ УМВС України в Черкаській області капітаном міліції ОСОБА_2 і погоджене старшим прокурором прокуратури м.Черкаси молодшим радником юстиції ОСОБА_1 клопотання про проведення обшуку у житлі гр. ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1, за ознаками кримінального провадження, передбаченого ст. 307 ч.2 КК України та додані до клопотання матеріали.

Перевіривши надані матеріали, заслухавши думку старшого прокурора прокуратури м. Черкаси молодшого радника юстиції ОСОБА_1, -

ВСТАНОВИВ:

03.01.2013 року до СВ Придніпровського РВ надійшов рапорт від начальника СБНОН Придніпровського РВ УМВС України в Черкаській області підполковника міліції ОСОБА_4, про те, що невстановлена особа займається незаконним збутом особливо небезпечного наркотичного засобу - канабіс. Наркотичний засіб зберігає за місцем свого проживання, розповсюджує його в різних місцях мікрорайону "Дніпровський" м. Черкаси.

В ході проведення слідчих дій було встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоює гр. ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_2, уродженець ІНФОРМАЦІЯ_3, зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_4, проживаючий за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_5, а саме незаконно збуває особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс на території Придніпровського району м. Черкаси.

Приймаючи до уваги, що гр. ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1, фактично проживає за адресою ІНФОРМАЦІЯ_5, за місцем проживання якого, можуть знаходитись наркотичні засоби, психотропні речовини, речі та предмети, які можуть мати значення для розкриття правопорушення, встановлення істини по кримінальному провадженні необхідно провести обшук у житлі ОСОБА_3,

Заслухавши доводи слідчого, думку прокурора, які просили задовольнити дане клопотання, вважаю, що клопотання слідчого не підлягає до задоволення.

Згідно ч. 3 п. 4ст. 234 КПК України у разі необхідності провести обшук слідчий з а погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке повинно містити відомості про: підстави для обшуку.

Як видно з заявленого клопотання слідчого, підстав, у проведенні обшуку в квартирі АДРЕСА_1 в гр. ОСОБА_3, які були б причиною проведення обшуку не наведено.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, -

УХВАЛИВ:

В задоволенні клопотання в проведенні обшуку у гр. ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1, в квартирі АДРЕСА_1 - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий судя Соснівського районного

суду м. Черкаси П.С. Грабовий

Дата ухвалення рішення09.01.2013
Оприлюднено23.01.2014

Судовий реєстр по справі —712/67/13- к

Ухвала від 09.01.2013

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Грабовий П. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні