Ухвала
від 11.03.2013 по справі 913/688/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

11 березня 2013 року Справа № 913/688/13-г.

Провадження №13б/913/688/13-г

Суддя Яресько Б.В., розглянувши матеріали за заявою

кредитора - Приватного підприємства «Вахта-плюс», м. Алчевськ Луганської області

до боржника - Приватного підприємства «Дельфа Інг», м. Алчевськ Луганської області

про прийняття заяви про порушення провадження справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду, і, керуючись статтями 2, 4 1 , 38, 61, 64-65, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 9, 10, 11, 12, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22.12.2011 №4212-VI (далі - Закон),

у х в а л и в:

1.Прийняти заяву про порушення справи про банкрутство Приватного підприємства «Дельфа Інг», 94220, м. Алчевськ Луганської області, вул. Волгоградська, буд. 132, блок Е, офіс 436, ідентифікаційний код 37288372.

2.Призначити дату проведення підготовчого засідання суду на 21.03.2013 на 10 годин 00 хвилин (у приміщенні господарського суду Луганської області, кім. № 334).

3.Зобов'язати визначеного автоматизованою системою арбітражного керуючого Загрія Романа Олеговича ліцензія серії АВ №397351 від 01.12.2008, ідентифікаційний код 20081201, який мешкає за адресою: 69123, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Чотирнадцятого жовтня, буд. 9, кв. 73, у термін до 21.03.2013 надати заяву на участь у даній справі.

4. Зобов'язати кредитора - надати оригінали документів, які додані до заяви у копіях, - для огляду у засіданні суду; копію Статуту боржника зі змінами до нього (за наявності); довідки про державну реєстрацію боржника, як суб'єкта підприємницької діяльності, та про включення боржника до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців на даний час; документальне підтвердження наявності на цей час безспірних грошових зобов'язань боржника перед кредитором за заявою з основного боргу, не забезпеченого заставою майна боржника, у розмірі не менш, ніж 300 мінімальних розмірів зарплати; документальне підтвердження надходження грошових коштів на рахунок кредитора від реалізації заставленого майна, в тому числі довідка органу Державної виконавчої служби про переказ грошових коштів та копії розрахунково-платіжного документу та про залишок боргу; докази наявності чи відсутності решти нереалізованого заставленого майна на цей час та відомості про його вартість згідно з експертною оцінкою; докази наявності на цей час відкритого виконавчого провадження стосовно нереалізованого заставленого майна; письмові відомості про стан виконання виконавчого провадження органом Державної виконавчої служби за виконавчими документами за даною заявою та докази неможливості виконання виконавчого провадження за виконавчим документом, акти державного виконавця про відсутність майна, на яке може бути звернено стягнення, тощо; докази стійкої неплатоспроможності боржника; відомості щодо всіх банківських установ, що здійснюють розрахунково-касове і кредитне обслуговування боржника; довідки банків про фінансовий стан боржника на дату подання заяви, в тому числі щодо залишку грошових коштів на рахунках (за наявності); пояснення на відзив боржника з документальним та нормативним обґрунтуванням своїх заперечень (за наявності); письмові відомості про приналежність боржника до сільськогосподарських підприємств (ст. 86 Закону).

Додатково: надати суду витяги з Державних реєстрів обтяжень рухомого майна та іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо боржника; належні копії статутних документів кредитора та боржника (останній - за наявності), в тому числі статутів, свідоцтв про державну реєстрацію - для залучення до справи, детальний розрахунок грошових вимог за їх видами за заявою, окремо без судового збору.

5. Зобов'язати боржника надати суду до дня розгляду справи: відзив на заяву кредитора відповідно до ст. 13 Закону, в якому повинні бути відображені відомості, в тому числі наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника (заявників); загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати ; відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею; докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності) та докази надіслання його кредитору; баланс та фінансовий звіт боржника на останню звітну дату, відомості щодо заборгованості перед працівниками по заробітній платі, аліментах, регресу та щодо заборгованості по сплаті податків та зборів (обов'язкових платежів) до бюджету, внесків до державних цільових фондів, відомості щодо наявних у боржника активів, в тому числі подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час, письмові відомості про основні засоби, їх вартість та місцезнаходження; оригінал Статуту зі змінами до нього та свідоцтва про державну реєстрацію боржника - для огляду у засіданні, їх завірені копії - до справи; при погашенні боргу - докази погашення, з зазначенням дати погашення; докази наявності повноважень у боржника як юридичної особи та статусу суб'єкта підприємницької діяльності: довідки про включення боржника до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України і Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців на цей час; відомості про всі банківські та фінансово-кредитні установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника, його рахунки у них та щодо залишків коштів на цих рахунках; письмові відомості про приналежність боржника до сільськогосподарських підприємств (ст. 86 Закону).

6.Алчевській ОДПІ Державної податкової служби - подати до суду не пізніше дня проведення підготовчого засідання відомості щодо банківських установ, які обслуговують боржника - Приватного підприємства «Дельфа Інг», 94220, м. Алчевськ Луганської області, вул. Волгоградська, буд. 132, блок Е, офіс 436, ідентифікаційний код 37288372, та його рахунків у них, а також висновок щодо дати останнього надання ним звітності до органів державної податкової служби та наявності податкового боргу.

Явка повноважного представника боржника у засідання суду обов'язкова.

Суддя Б.В.Яресько

Дата ухвалення рішення11.03.2013
Оприлюднено11.03.2013
Номер документу29816543
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —913/688/13-г

Ухвала від 04.04.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

Ухвала від 21.03.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

Ухвала від 11.03.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Яресько Б.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні