Ухвала
від 13.03.2013 по справі 575/218/13-а
ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 575/218/13-а р.

№ Провадження 2-а/575/10/13 р.

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

13 березня 2013 р. смт. В-Писарівка

Суддя Великописарівського районного суду Сумської області Савєльєва А.І., розглянувши адміністративний позов Відділу культури Великописарівської районної державної адміністрації до ВРЕВ ДАІ з обслуговування м.Охтирка, Охтирського, Великописарівського та Тростянецького районів, підпорядкованого УМВС України в Сумській області, про проведення державної реєстрації автотранспорту,

В с т а н о в и в :

Відділ культури Великописарівської районної державної адміністрації 12.03.2013 року звернувся до суду з адміністративним позовом до ВРЕВ ДАІ з обслуговування м.Охтирка, Охтирського, Великописарівського та Тростянецького районів, підпорядкованого УМВС України в Сумській області, про проведення державної реєстрації автотранспорту, а саме: мікроавтобуса марки «HYUNDAI», державний номер ВМ0691АА, 1999 року випуску, мотивуючи свої вимоги обставинами, викладеними у позовній заяві. У зв'язку з наведеним просить позов задовольнити.

Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України має розглядатись в порядку адміністративного судочинства.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 105, 106 КАС України.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених КАС України, немає.

Керуючись ст.ст. 107 КАС України,

У х в а л и в :

Відкрити провадження по справі за адміністративним Відділу культури Великописарівської районної державної адміністрації до ВРЕВ ДАІ з обслуговування м.Охтирка, Охтирського, Великописарівського та Тростянецького районів, підпорядкованого УМВС України в Сумській області, про проведення державної реєстрації автотранспорту та призначити справу до судового розгляду на 02 квітня 2013 року о 10 годині 10 хвилин .

Направити відповідачеві копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 01 квітня 2013 року заперечення проти позову та докази, які у нього є, та зобов'язати відповідача надати в той же строк у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Справа розглядатиметься суддею одноособово у відповідності до вимог ст.23 КАС України.

Копії ухвали невідкладно направити особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права і обов'язки, встановлені статтями 49, 51 КАС України.

Направити сторонам по справі повідомлення про місце, день та час судового розгляду.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Справу віднести до рядка __22___ статистичного звіту.

Суддя А.І.Савєльєва

СудВеликописарівський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення13.03.2013
Оприлюднено14.03.2013
Номер документу29893262
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —575/218/13-а

Постанова від 02.04.2013

Адміністративне

Великописарівський районний суд Сумської області

Савєльєва А. І.

Постанова від 02.04.2013

Адміністративне

Великописарівський районний суд Сумської області

Савєльєва А. І.

Ухвала від 13.03.2013

Адміністративне

Великописарівський районний суд Сумської області

Савєльєва А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні