Ухвала
від 13.03.2013 по справі 444/697/13-ц
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/697/13-ц

Провадження № 2/444/402/2013

УХВАЛА

судового засідання

13 березня 2013 року Жовківський районний суд Львіської області у складі :

головуючого судді Мікула В. Є.

при секретарі Брунець Н.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Жовкві Львівської області в залі суду цивільну справу за позовом прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Малехівської сільської ради до Жовківської районної державної адміністрації, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, Приватного підприємства « Лада-Плюс», Товариства з Обмеженою Відповідальністю « Амат - Торг- Сервіс», треті особи відділ Держземагенства у Жовківському районі, головне управління юстиції у Львівській області Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_9 про визнання недійсним розпорядження, договорів купівлі-продажу, державних актів, їх державної реєстрації, витребування земельних ділянок від добросовісних набувачів .

Встановив

Прокуратура Львівської області звернулась до суду в інтересах держави в особі Малехівської сільської ради до Жовківської районної державної адміністрації, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8 Приватного підприємства « Лада-Плюс», Товариства з Обмеженою Відповідальністю « Амат -Торг-Сервіс», треті особи відділ Держземагенства у Жовківському районі, головне управління юстиції у Львівській області Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_9 про визнання недійсним розпорядження, договорів купівлі-продажу, державних актів, їх державної реєстрації, витребування земельних ділянок від добросовісних набувачів .

Згідно протоколу розподілу справ між суддями дана справа передана для розгляду судді Мікула В.Є.

При вивчені матеріалів цивільної справи встановлено, що 15.07.2008 року Жовківським районним судом в складі головуючого судді Мікула В.Є. при секретарі Білоус М.Є. було винесено постанову, відповідно до якої адміністративний позов позивачів ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_8, ОСОБА_7, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_13, ОСОБА_12, до Жовківської РДА, третіх осіб ЛДАУ, Малехівської сільської ради, ДП « НДІ» про спонукання вчинення дій, задоволено частково ( а.с. 20-21). Оскільки позовна заява, яка поступила до розгляду, фактично заперечує позовні вимоги, які були частково задоволені суддею Мікула В.Є., тобто ним вже було висловлено свою позицію по даному спорі. Тому це є достатньою підставою для заявлення самовідводу з метою усунення упередженості учасників процесу щодо розгляду вищезгаданої справи та для постановлення рішення , яке не буде викликати сумнівів.

Відповідно до ст. 20 ч. 1 п. 4 ЦПК України суддя не може брати участі в розгляді справи і підлягає відводу (самовідводу), якщо є інші обставини, які викликають сумнів в об'єктивності та неупередженості судді.

Відповідно до ст.. 23 ч. 1 ЦПК України за наявності підстав, зазначених у ст. ст. 20,21, 22 ЦПК України суддя зобов'язаний заявити самовідвід.

У зв'язку з вищенаведеним, після дослідження даної позовної заяви суддя заявив самовідвід

Керуючись ст.ст. 20, 23 ЦПК України, суддя

Ухвалив

Заяву про самовідвід судді Мікула В.Є. від розгляду цивільної справи за позовом прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Малехівської сільської ради до Жовківської районної державної адміністрації, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, Приватного підприємства « Лада-Плюс», Товариства з Обмеженою Відповідальністю « Амат - Торг- Сервіс», треті особи відділ Держземагенства у Жовківському районі, головне управління юстиції у Львівській області Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби, приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_9 про визнання недійсним розпорядження, договорів купівлі-продажу, державних актів, їх державної реєстрації, витребування земельних ділянок від добросовісних набувачів . -задоволити.

Відвести суддю Мікула В.Є. від розгляду даної справи.

Дану цивільну справу передати в канцелярію Жовківського районного суду Львівської області для визначення автоматизованою системою документообігу суду судді для розгляду цієї справи.

Суддя Мікула В. Є.

СудЖовківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення13.03.2013
Оприлюднено15.03.2013
Номер документу29893889
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —444/697/13-ц

Ухвала від 05.12.2013

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 13.03.2013

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Рішення від 05.06.2013

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Рішення від 05.06.2013

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 15.03.2013

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 13.03.2013

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні