Ухвала
від 27.01.2009 по справі б15/142-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б15/142-08

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

 

р.

Справа №

За заявою             

до боржника  

про визнання банкрутом

Суддя  

Представники сторін: без участі сторін

СУТЬ СПРАВИ:

          Суть справи викладено в ухвалі господарського суду від 13.05.08р.

          Провадження у справі перебуває на стадії ліквідації.

          Постановою господарського суду від 22.05.08р. товариство з обмеженою відповідальністю "Торгівельна компанія "Скіфія", м.Кривий Ріг визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру по справі, ліквідатором призначено ініціюючого кредитора - управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя, зобов'язавши ліквідатора здійснювати ліквідаційну процедуру у відповідності з вимогами чинного законодавства і подати на затвердження господарського суду звіт та ліквідаційний баланс до  22.05.09 р.

          26.01.09р. до господарського суду надійшов  ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора.

        Відповідно до ст. 32 Закону  України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",  після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає  до господарського  суду  звіт  та ліквідаційний баланс, до якого додаються: показники виявленої    ліквідаційної    маси   (дані  її інвентаризації); відомості про   реалізацію   об'єктів  ліквідаційної  маси  з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії  договорів  купівлі-продажу  та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог  кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів. Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню   до   ліквідаційної   маси,   він  зобов'язаний  подати господарському   суду   ліквідаційний   баланс,   який   засвідчує відсутність у банкрута майна.

 Розглянувши наданий звіт ліквідатора, суд встановив, що до звіту  ліквідатора не додані  документи на які ліквідатор посилається як на докази  відсутності майна боржника.

      Враховуючи вищевикладене, господарський суд прийшов до висновку повернути для доопрацювання звіт ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Торгівельна компанія "Скіфія", м.Кривий Ріг як такий, що не відповідає вимогам ст.22, ст. 32 Закону  України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

 Керуючись ст. 86 ГПК України, ст. ст.22, 32 Закону  України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд, -

УХВАЛИВ:

    Повернути для доопрацювання звіт ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Торгівельна компанія "Скіфія", м.Кривий Ріг як такий, що не відповідає вимогам ст.22, ст. 32 Закону  України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Суддя

   

            

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.01.2009
Оприлюднено24.02.2009
Номер документу2990949
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б15/142-08

Ухвала від 03.03.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Н.Е.

Ухвала від 27.01.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Н.Е.

Ухвала від 16.02.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Н.Е.

Постанова від 22.05.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Н.Е.

Ухвала від 13.05.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Н.Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні