Ухвала
від 13.03.2013 по справі 815/1806/13-а
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/1806/13-а

УХВАЛА

13 березня 2013 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Балан Я.В., вивчивши адміністративний позов Державної податкової інспекції у Київському районі м. Одеси Одеської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «МЕЛ ЕДІ» (код ЄДРПОУ 36553564) про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Київському районі м. Одеси Одеської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «МЕЛ ЕДІ» про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Розглянувши адміністративний позов Державної податкової інспекції у Київському районі м. Одеси Одеської області Державної податкової служби, суд дійшов висновку, що справа підсудна Одеському окружному адміністративному суду, підстави для залишення позовної заяви без руху відповідно до ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України, для відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.109 Кодексу адміністративного судочинства України, для залишення позову без розгляду чи повернення позовної заяви відповідно до ст. ст.100 та 108 Кодексу адміністративного судочинства України - відсутні.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом, застосовується скорочене провадження.

Відтак, суд вважає за можливе відкрити скорочене провадження у справі відповідно до приписів ст.183 2 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись ст.ст.160, 165, 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Київському районі м. Одеси Одеської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «МЕЛ ЕДІ» (код ЄДРПОУ 36553564) про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали та копій документів подати до суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

Роз'яснити відповідачу, що заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії Одеського окружного адміністративного суду.

У разі неподання заперечення проти позову, суд розгляне справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. Якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного та обґрунтованого рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядатиме справу в судовому засіданні та за викликом осіб, які беруть участь у справі, в загальному порядку.

Копії ухвали суду разом із інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я.В. Балан

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.03.2013
Оприлюднено15.03.2013
Номер документу29920914
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/1806/13-а

Постанова від 13.05.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 13.03.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні