Ухвала
від 05.03.2013 по справі 805/1633/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про зупинення провадження в справі

05 березня 2013 року Справа № 805/1633/13-а

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Загацької Т.В.

при секретарі Телешові В.О.

за участю

Представника позивача ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за заявою Державної податкової інспекції у м. Краматорську Донецької області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю «Пенобетон люкс» про накладення арешту на кошти та інші цінності,

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Державна податкова інспекція у м. Краматорську Донецької області Державної податкової служби звернувся до суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Пенобетон люкс» про накладення арешту на кошти та інші цінності.

Представник позивача в судовому засіданні надав клопотання про зупинення провадження по справі до 11 березня 2013 року для надання додаткового часу для подання суду додаткових доказів.

Представник відповідача до судового засідання не з'явився, про час, місце помідомлений залежним чином.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст.156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, до терміну, встановленого судом.

Суд, заслухавши пояснення представника позивача, дослідивши матеріали справи, вважає, що клопотання є обґрунтованим та для повного з'ясування всіх обставин по справі необхідно зупинити провадження по справі.

На підставі ст.ст. 156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Зупинити провадження у справі за заявою Державної податкової інспекції у м. Краматорську Донецької області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю «Пенобетон люкс» про накладення арешту на кошти та інші цінності до 11 березня 2013 року 10 години 25 хвилин.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Загацька Т. В.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.03.2013
Оприлюднено28.03.2013
Номер документу30093074
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1633/13-а

Ухвала від 05.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Загацька Т. В.

Постанова від 11.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Загацька Т. В.

Ухвала від 11.02.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Загацька Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні