Ухвала
від 18.02.2013 по справі 820/1196/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua У Х В А Л А про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі 18 лютого 2013 р.                                                                                                       № 820/1196/13-а Суддя Харківського окружного адміністративного суду Чала А.С., розглянувши адміністративний позов Харківської об'єднаної Державної податкової інспекції Харківської області Державної податкової служби до садівничого товариства "Перебудова" про припинення юридичної особи, - В С Т А Н О В И В : Позивач, Харківська об'єднана Державна податкова інспекція Харківської області Державної податкової служби, звернулася до суду з адміністративним позовом, в якому просить суд припинити юридичну особу садівничого товариства "Перебудова", ідентифікаційний код 36308570. Подана позовна заява відповідає вимогам ст. 106 КАС України, перешкод для відкриття провадження в адміністративній справі немає. Виходячи з положень  ст. 183-2 КАС України позовну заяву належить розглядати в порядку скороченого провадження. За таких обставин, керуючись ст. 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, - У Х В А Л И В : Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Харківської об'єднаної Державної податкової інспекції Харківської області Державної податкової служби до садівничого товариства "Перебудова" про припинення юридичної особи. Запропонувати відповідачу в десятиденний строк з дня одержання копії ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів надати письмові заперечення проти позову та необхідні  документи або заяву про визнання позову.    Роз'яснити відповідачу, що у разі неподання заперечень у десятиденний строк з дня отримання цієї ухвали, справа за вказаним позовом буде розглянута судом не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого ч. 3 ст. 183-2, до суду не надійшло заперечення відповідача. Адміністративна справа розглядатиметься суддею одноособово в порядку  скороченого провадження.           Копії даної ухвали невідкладно направити відповідачу разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів.           Ухвала оскарженню не підлягає.            Суддя                                                                                                    Чала А.С.                                                          

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.02.2013
Оприлюднено29.03.2013
Номер документу30262603
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/1196/13-а

Ухвала від 21.10.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Калиновський В.А.

Ухвала від 24.09.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Калиновський В.А.

Постанова від 25.03.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мороко А.С.

Ухвала від 18.02.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чала А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні