Ухвала
від 21.03.2013 по справі 10/1817
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"21" березня 2013 р. Справа № 10/1817

Господарський суд Черкаської області в особі судді Шумка В.В., при секретарі судового засідання Горбуновій Н.О., за участю ліквідатора Вінника А.С., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за заявою Золотоніського міськрайонного центру зайнятості населення до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Зоря", с. Шабельники про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

07 квітня 2008 року господарський суд Черкаської області, за заявою кредитора - Золотоніського міськрайонного центру зайнятості населення порушив провадження у справі про банкрутство боржника - Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Зоря" згідно з положеннями ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" як такого, що відсутній.

17 квітня 2008 року господарський суд прийняв постанову про визнання боржника банкрутом та відкрив процедуру його ліквідації.

Ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Вінника Андрія Сергійовича.

Згідно з поданим ліквідатором реєстром вимог кредиторів, крім ініціюючого кредитора, вимоги до боржника у ліквідаційній процедурі заявили:

- Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Черкаській області - на суму 23 939,81 грн.;

- Золотоніська об'єднана державна податкова інспекція Черкаської області ДПС - на суму 8 322,14 грн.;

- ДП "Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу" - на суму 35 342,76 грн.

Всі заявлені вимоги визнані ліквідатором у повному обсязі.

Після закінчення ліквідаційної процедури, до суду з клопотанням про затвердження ліквідаційного балансу, звіту ліквідатора про проведену роботу по ліквідації банкрута звернувся ліквідатор.

Кредитор - Золотоніська об'єднана державна податкова інспекція Черкаської області ДПС надіслав суду клопотання, в якому просить розглянути звіт ліквідатора без участі його представника, проти його затвердження не заперечує.

Розглянувши матеріали справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслухавши ліквідатора, суд вважає, що ліквідатором виконані всі необхідні дії для встановлення активів боржника.

Враховуючи, що боржник припинив підприємницьку діяльність, майно та кошти для задоволення вимог кредиторів відсутні, суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс боржника підлягають затвердженню, а боржник, як суб'єкт підприємницької діяльності, ліквідації.

Провадження у цій судовій справі, згідно з частиною першою розділу Х Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22.12.2011 р., здійснюється згідно з положеннями Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції до 19.01.2013 р.

Згідно з ст. 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" затвердження звіту ліквідатора в порядку , передбаченому статтею 32 цього Закону, є підставою для припинення провадження у справі.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 5, 32, 40, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції до 19.01.2013 р., ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Зоря", затвердити.

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Зоря", Черкаська область, Золотоніський район, с. Шабельники, код ЄДРПОУ 01528714, як юридичну особу, ліквідувати у зв'язку з банкрутством.

Провадження у справі припинити.

Ухвалу надіслати кредиторам, ліквідатору, державному реєстратору, Головному управлінню юстиції у Черкаській області, відділу ДВС Золотоніського міськрайонного управління юстиції.

Суддя В.В.Шумко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення21.03.2013
Оприлюднено01.04.2013
Номер документу30277334
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/1817

Ухвала від 21.03.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 12.09.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 25.12.2007

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Будішевська Л.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні