Ухвала
від 20.02.2009 по справі 42/116б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

42/116б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

20.02.09 р.                                                                                           Справа № 42/116б                     

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю “Єкономікторг” м. Донецьк

до боржника Акціонерного товариства закритого типу “ФІРМА МЕБЛІ” м. Донецьк

про визнання банкрутом   

Суддя                    О.В. Попов

Представники:

від кредиторів: Чугуненко О.Ю. – за довіреністю від Красноармійської ОДПІ                              м. Красноармійськ; Романенко О.М. – за довіреністю від ДПІ у м. Краматорську; Чванова С.М. – за довіреністю від Відділення виконавчої дирекції ФСС в Ворошиловському р-ні              м. Донецька; Єгурнова Т.А. – за довіреністю від Артемівської ОДПІ м. Артемівськ;           Саленко В.Ю. – ДПІ у м. Харцизьку; Маковецька Н.В. – за довіреністю від ДПІ у Ворошиловському р-ні м. Донецька

від боржника: не з'явився

від ліквідатора (кредитора): Михайлова Д.О. – за довіреністю від ТОВ “Єкономікторг”                  м. Донецьк

                                    

          Ухвалою від 02.09.08 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю “Єкономікторг” м. Донецьк господарським судом  Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника Акціонерного товариства закритого типу “ФІРМА МЕБЛІ” м. Донецьк.

           Постановою господарського суду від 07.10.08 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 07.01.09 та призначений ліквідатор – ТОВ “Економікторг” м. Донецька.

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор представив до суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс, які призначені до розгляду на 11.02.09, ліквідатора зобов'язано надати ряд документів.

Ухвалою суду від 11.02.09 у зв'язку з виниклою необхідністю розгляд справи відкладено на 20.02.09.

В судовому засіданні 20.02.09 розглянувши дані ліквідаційного балансу та звіт ліквідатора, заслухавши виступ представника ліквідатора, суд встановив:  

У ході ліквідаційної процедури майна боржника не виявлено. Ліквідатором письмово повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можливі кредитори, а саме: ДПІ у Ворошиловському р-ні м. Донецька, ДПІ у Ленінському р-ні м. Донецька, ДПІ в Амвросіївському р-ні, Добропільська ОДПІ м. Добропілля, Шахтарська ОДПІ                             м. Шахтарськ, Макіївська ОДПІ м. Макіївка, ДПІ у м. Авдіївці, Жовтнева МДПІ                         м. Маріуполя, ДПІ у Мар'їнському р-ні м. Мар'їнка, ДПІ у м. Сніжному, ДПІ у м. Димитрові,   м. Докучаєвську, ДПІ в Будьонівському р-ні м. Донецька, Артемівська ОДПІ м. Артемівськ, ДПІ в Калінінському р-ні м. Донецька, ДПІ у м. Краматорську, ДПІ в м. Харцизьку, Красноармійська ОДПІ м. Красноармійськ, УПФУ у Ворошиловському р-ні м. Донецька, Донецький міський центр зайнятості, Центральна міжрайонна у м. Донецьку виконавча дирекція ФСС з тимчасової втрати працездатності, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Ворошиловському  р-ні  м. Донецька.

З вимогами до боржника звернулися ще вісім кредиторів: ДПІ у Ворошиловському          р-ні м. Донецька, ДПІ в Будьонівському р-ні м. Донецька, Артемівська ОДПІ м. Артемівськ, ДПІ в Калінінському р-ні м. Донецька, ДПІ у м. Краматорську, ДПІ в  м. Харцизьк, Красноармійська ОДПІ м. Красноармійськ, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Ворошиловському  р-ні  м. Донецька.

           В зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги кредиторів залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вважаються погашеними.          

    

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52  Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” господарський суд

                                                          У Х В А Л И В :

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Акціонерного товариства закритого типу “ФІРМА МЕБЛІ” м. Донецьк (код ЄДРПОУ 01554841), що зареєстроване за адресою: 83055, м. Донецьк, вул. Щорса, буд. 18.

2.          Юридичну особу – банкрут Акціонерне товариство закритого типу “ФІРМА МЕБЛІ” м. Донецьк – ліквідувати.

3.          Провадження по справі - припинити.

4.           Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства – банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Попов О.В.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

Дата ухвалення рішення20.02.2009
Оприлюднено03.03.2009
Номер документу3039298
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство 20.02.09 р.                                                                                           Справа № 42/116б                      за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю “Єкономікторг” м. Донецьк

Судовий реєстр по справі —42/116б

Ухвала від 08.06.2021

Господарське

Господарський суд Донецької області

Левшина Ганна Валеріївна

Ухвала від 21.04.2021

Господарське

Господарський суд Донецької області

Левшина Ганна Валеріївна

Ухвала від 29.03.2021

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 01.03.2021

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 22.07.2020

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 17.06.2020

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 27.05.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Постанова від 14.05.2020

Господарське

Східний апеляційний господарський суд

Здоровко Людмила Миколаївна

Ухвала від 22.05.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата Світлана Степанівна

Ухвала від 14.05.2020

Господарське

Східний апеляційний господарський суд

Здоровко Людмила Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні