Ухвала
від 19.02.2009 по справі 14/2032
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/2032

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

          "19" лютого 2009 р.                             ІМЕНЕМ УКРАЇНИ                                Справа № 14/2032

вх. №11457від29.01.2009

Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколишиній І.А., за участю представника за довіреністю –Ігнатенка С.М. (від ініціюючого кредитора), розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання

заявникаініціюючого кредитора - ліквідатора банкрута

прозатвердження звіту ліквідатора банкрута  та ліквідаційного балансу

у справі за заявою

ініціюючого кредиторадержавної податкової інспекції у мітсі Черкаси

до боржника товариства з обмеженою відповідальністю «Тур-Полоз»

про визнання банкрутом відсутнього боржника, –

УСТАНОВИВ:

Постановою суду від 13.05.2008 боржника визнано банкрутом, державною податковою інспекцією у місті Черкаси, яка призначена ліквідатором банкрута-боржника, господарському суду подано на затвердження звіт та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

У судовому засіданні представник ліквідатора банкрута заявлене клопотання про затвердження звіту підтримав. Скарг на дії ліквідатора банкрута у зв'язку з поданим на затвердження суду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового засідання не надійшло.

У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні, заявник є єдиним кредитором,  заборгованість у сумі 1288,29 грн. перед яким не погашена.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” обов'язки, у зв'язку з чим звіт з додатково поданими на вимогу суду документами та  ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа –ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд, –

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури банкрута від 31.10.2008 №24670/24-110 та доданий до нього ліквідаційний баланс станом на 31.10.2008.

2.Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю «Тур-Полоз»(м.Черкаси, вул.Леніна,31/1, ідентифікаційний код 32881551) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та інформувати суд про виконання.

4.Скасувати арешт на майно боржника, накладений ухвалою суду від 15.04.2008.

5.Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору банкрута, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства, обласному управлінню статистики, Придніпровському відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції, а також державному реєстратору (виконкому Черкаської міської ради –для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

                   Суддя                                                                                        Хабазня Ю.А.

Дата ухвалення рішення19.02.2009
Оприлюднено03.03.2009
Номер документу3041182
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом відсутнього боржника

Судовий реєстр по справі —14/2032

Ухвала від 19.02.2009

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 14.09.2006

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні