Ухвала
від 05.01.2009 по справі 1/4б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/4б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

05.01.09                                                                                 Справа № 1/4б.

Суддя Зюбанова Н.М., розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора     -   Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку (закрите акціонерне товариство) в особі філії “Відділення Промінвестбанку в м. Краснодон Луганської області”, м. Краснодон Луганської області

до боржника  -  Приватного підприємства Брокерська контора «Гея», м. Краснодон Луганської області

про порушення провадження у справі про банкрутство

визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, і, керуючись статтями 38, 61, 64-68, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 8, 11, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 10 год. 30 хв., 19.01.09. у підготовчому засіданні в приміщенні господарського суду Луганської області, кімната № 318.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4. Зобов'язати кредитора - подати оригінали документів, які додані до заяви у копіях - для огляду у засіданні суду; докази відсутності боржника з огляду на приписи ст. 52 Закону; які підтверджують і свідчать про фактичну відсутність керівних органів боржника за їх місцезнаходженням та фактичне припинення останнім підприємницької діяльності, в тому числі: довідку відділення зв'язку про неможливість вручення поштової кореспонденції боржнику та докази розшуку їх фактичного місцезнаходження - акти перевірки уповноважених осіб за місцем їх реєстрації та проживання, письмові пояснення осіб, які мешкають за місцем їх реєстрації, про місцезнаходження останніх на даний час; подати до суду, до дня розгляду справи, відомості про фінансовий стан боржника на даний час, тобто  довідку про рух та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунках боржника за період з 05.01.08. по 05.01.09.

5. Зобов'язати боржника –подати до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, довідку про знаходження у боржника земельної ділянки у власності або у користуванні (правові документи переходу у власність або користування), докази приналежності на цей час до суб‘єктів підприємницької діяльності; Статут та змін до нього –для огляду у засіданні, його повну копію, засвідчену належним чином, –до справи.

6. Державному реєстратору виконавчого комітету Краснодонської міської ради Луганської області - подати інформацію про приналежність боржника –Приватного підприємства Брокерська контора «Гея», м. Краснодон Луганської області, Мікроцентр, 20, ідентифікаційний код 13401574, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.          

          7. Луганському обласному відділу з питань банкрутства – до дня проведення судового засідання надати суду кандидатуру ліквідатора у справі з урахуванням вимог ст. 3-1,    п. 4 ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

8. Краснодонській об'єднаній державній податковій інспекції - подати  до  суду, відомості щодо банківських установ обслуговуючих  боржника – Приватного підприємства Брокерська контора «Гея», м. Краснодон Луганської області, Мікроцентр, 20, ідентифікаційний код 13401574, та його рахунків у них, а також висновок щодо дати останнього надання ним звітності до органів державної податкової служби та наявності податкового боргу.

9. Ухвалу надіслати:

- кредитору;

- боржнику;

- Відділу державної виконавчої служби Краснодонського міськрайонного  управління юстиції;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства (за ст. ст. 2, 52 Закону);

          - Краснодонській об'єднаній державній податковій інспекції Луганської області;

            - Краснодонському  міському суду Луганської області (до відома);

          - Державному реєстратору виконавчого комітету Краснодонської міської ради Луганської області (з запитом).

          

Явка представників сторін у засідання суду обов'язкова.

          

          Суддя                                                                                          Н.М.Зюбанова

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення05.01.2009
Оприлюднено03.03.2009
Номер документу3043400
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/4б

Ухвала від 05.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

Ухвала від 30.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

Ухвала від 19.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

Ухвала від 19.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Зюбанова Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні