Ухвала
від 12.03.2013 по справі 815/1719/13-а
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

Справа № 815/1719/13-а

УХВАЛА

12 березня 2013 року

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Стеценко О.О., вивчивши адміністративний позов Державної податкової інспекції у Київському районі міста Одеси Одеської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Квант-Оптималь» про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством,-

В С Т А Н О В И В:

До Одеського окружного адміністративного суду звернулась Державна податкова інспекція у Київському районі міста Одеси Одеської області Державної податкової служби з адміністративним позовом до Приватного підприємства «Квант-Оптималь» про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Копія позову з додатками направлена відповідачу позивачем відповідно до частини 3 ст.106 КАС України.

Справа підсудна Одеському окружному адміністративному суду. Позов подано і оформлено відповідно до вимог статті 106 КАС України.

Передбачені ст.109 КАС України підстави для відмови у відкритті провадження по справі не встановлені.

На підставі викладеного, керуючись ст. 183-2 КАС України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене провадження по справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Київському районі міста Одеси Одеської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Квант-Оптималь» про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Копію ухвали невідкладно направити відповідачу.

Відповідач Приватне підприємство «Квант-Оптималь» у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали може подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

У разі якщо до суду не надійде заперечень відповідача протягом семи днів з дня закінчення встановленого строку справа буду розглянута не пізніше трьох днів.

Справа буде розглянута суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, у строки встановлені частиною 4 ст.183-2 КАС України.

Ухвала про відкриття скороченого провадження оскарженню не підлягає

Суддя Стеценко О.О.

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.03.2013
Оприлюднено15.04.2013
Номер документу30639128
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/1719/13-а

Постанова від 11.04.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стеценко О. О.

Ухвала від 12.03.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стеценко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні