Ухвала
від 16.04.2013 по справі 498/659/13-к
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1-кс/498/45/13

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 квітня 2013 року смт. Велика Михайлівка

Слідчий суддя Великомихайлівського районного суду Одеської області Пономаренко В.Д. при секретарі судового засідання Гонтаренко О.В., прокурора - Вітер Д.В., слідчого СВ Великомихайлівського РВ ГУМВС України в Одеській області ОСОБА_1 розглянувши клопотання про доступ до речей,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Великомихайлівського РВ ГУМВС України в Одеській області ОСОБА_1 звернувся до суду з клопотанням про доступ до печатки Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області, яка знаходяться в приміщенні Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області (код 04527098), розташованої за адресою: вул. Миру, 3-А, с. Новопетрівка Великомихайлівського району Одеської області, мотивувавши клопотання тим, що посадові особи Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області внесли недостовірні свідчення до Свідоцтва про право власності серії САС № 875109 про оформлення житлового будинку, розташованого за адресою: вул. Острівського, 4, с. Новопетрівка Великомихайлівського району Одеської області на ОСОБА_2 на підставі рішення виконкому цієї сільської ради №35 від 01.10.2010 року, яке не існує.

За даним фактом вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.

Під час розслідування кримінального провадження виникла необхідність в отриманні можливості тимчасового доступу до печатки Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області, для призначення та проведення технічної експертизи документів.

Вислухавши пояснення слідчого Зяйко К.М., прокурора Вітер Д.В., ознайомившись із матеріалами кримінального провадження, вважаю, що клопотання обґрунтоване і підлягає задоволенню, так як для призначення та проведення технічної експертизи документів необхідні експериментальні зразки відтиску печатки Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 40, 131, 132, 159-160 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого СВ Великомихайлівського РВ ГУМВС України в Одеської області ОСОБА_1 - задовольнити.

Надати слідчому СВ Великомихайлівського РВ ГУМВС України в Одеській області ОСОБА_1 тимчасовий доступ до печатки Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області, тобто можливість відібрати експериментальні зразки відтиску цієї печатки, яка зберігається в приміщенні Новопетрівської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області, розташованої за адресою: вул. Миру, 3-А,с. Новопетрівка Великомихайлівського району Одеської області для призначення та проведення технічної експертизи документів

Строк дії ухвали - один місяць з дня винесення.

У випадку невиконання ухвали слідчого судді слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Слідчий суддя В.Д.Пономаренко

СудВеликомихайлівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення16.04.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу30696251
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —498/659/13-к

Ухвала від 16.04.2013

Кримінальне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Пономаренко В. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні