Ухвала
від 10.10.2007 по справі 11/б-913
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/Б-913

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"10" жовтня 2007 р.Справа № 11/Б-913

 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

Кредитор: Управління Пенсійного фонду в Збаразькому районі, м. Збараж Тернопільської області вул. Грушевського,3.

Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області.

Суддя:    Сидорук А.М.

За участю представників сторін

Кредитора: Домбик Т.С. –гол. спеціаліст-юрисконсульт Управління Пенсійного фонду в Збаразькому районі

Банкрута:   Шин О.Г. –ліквідатор.

Суть справи: Кредитор –Управління Пенсійного фонду в Збаразькому районі, м. Збараж Тернопільської області вул. Грушевського,3 звернулася до господарського суду Тернопільської області із заявою про порушення справи про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911 в порядку статті 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 05 червня 2007 року Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911 - визнано банкрутом; відкрито ліквідаційну процедуру та ліквідатором банкрута призначено Шина Олексія Геннадійовича, м. Тернопіль вул. вул. Пушкіна,5/243; ліцензія серії АБ № 176201 від 29.09.05р., видана Державним департаментом з питань банкрутства.

Розглянувши матеріали справи,  заслухавши звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, суд встановив:

При здійсненні ліквідаційної процедури ліквідатором у відповідності до вимог ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” виявлено чотирьох  кредиторів, а саме:

1.          Державну податкову інспекцію в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Хмельницького,1 м. Збараж Тернопільської області, на суму 19 612 грн. 88 коп.

2.          Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Кн. Ольги,11 м. Збараж Тернопільської області, на суму 170 грн. 41 коп.

3.          Збаразький районний центр зайнятості, вул. Ш. Алейхема,17 м. Збараж Тернопільської області, на суму 7 284 грн. 20 коп.

4.          ВАТ „Державний ощадний банк України” в особі філії –Збаразького відділення Ощадбанку №6356, вул. Шевченка,6 м. Збараж Тернопільської області, на суму 45 390 грн.

При здійсненні ліквідаційної процедури ліквідатором осіб, що перебувають в трудових відносинах з банкрутом не встановлено; майна боржника, що знаходиться у третіх осіб –не виявлено; невиконаних господарських договорів банкрута не встановлено.

Як вбачається з поданих ліквідатором документів, за боржником на праві власності не числиться земельних ділянок (довідка №707/31/08 від 27.06.2007 р. Збаразького районного відділу земельних ресурсів); нерухомого майна (довідка 250 від 20.08.2007р. Збаразького районного бюро технічної інвентаризації); транспортних засобів (довідка №4405 від 05.07.2007р. Збаразького ДАІ та довідка №17 від 16.07.2007р. Збаразької інспекції державного технічного нагляду); іншого майна та майнових прав не встановлено.

Таким чином, враховуючи, що по результатах розгляду ліквідаційного балансу у банкрута немає ні майна, ні коштів для погашення заборгованості перед кредитором, ліквідатор виконав свої повноваження у відповідності з вимогами Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ по виявленню майнових активів банкрута, а тому звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню господарським судом.

У відповідності до ст.31 п.6 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ст.39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців” у разі, якщо після завершення ліквідаційної процедури в процесі банкрутства, яка встановлена законом, судом постановляється рішення про ліквідацію юридичної особи –банкрута, суд що виніс відповідне рішення, в день набрання ним законної сили направляє його державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи-банкрута для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

Враховуючи вищезазначене, суд направляє ухвалу державному реєстратору Збаразькій районній державній адміністрації для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.5,31п.6,32,40,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс у справі № 11/Б-913 по Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911.

2. Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911, -  ліквідувати як юридичну особу.

3. Грошові вимоги:  Управління Пенсійного фонду в Збаразькому районі, м. Збараж Тернопільської області вул. Грушевського,3, ідентифікаційний код 21156321 в сумі 5070,70 грн.;   Державної податкової інспекції в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Хмельницького,1 м. Збараж Тернопільської області в сумі 19 612 грн. 88 коп.; Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Кн. Ольги,11 м. Збараж Тернопільської області в сумі 170 грн. 41 коп.; Збаразького районного центру зайнятості, вул. Ш. Алейхема,17 м. Збараж Тернопільської області в сумі 7 284 грн. 20 коп.; ВАТ „Державний ощадний банк України” в особі філії –Збаразького відділення Ощадбанку №6356, вул. Шевченка,6 м. Збараж Тернопільської області в сумі 45 390 грн., - вважати погашеними.

4. Державній податковій інспекції в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Хмельницького,1 м. Збараж Тернопільської області зняти з обліку Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911 як платника податків та відомості про зняття з обліку боржника як платника податків надіслати ліквідатору Шину О.Г., м. Тернопіль, вул. Пушкіна,5/243; та органу державної реєстрації банкрута.

5. Ухвалу про ліквідацію юридичної особи – банкрута направити державному реєстратору за місцем реєстрації юридичної особи –Збаразькій районній державній адміністрації для внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення держаної реєстрації припинення юридичної особи Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Наша земля”, с. Коханівка Збаразького району Тернопільської області; ідентифікаційний код 30827911.

6. Провадження  у справі № 11/Б-913 - припинити.

7. Ухвалу направити банкруту,  кредиторам: Державній податковій інспекції в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Хмельницького,1 м. Збараж Тернопільської області; Управлінню Пенсійного фонду в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Грушевського,3 м. Збараж Тернопільської області; Відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Збаразькому районі Тернопільської області, вул. Кн. Ольги,11 м. Збараж Тернопільської області; Збаразькому районному центру зайнятості, вул. Ш. Алейхема,17 м. Збараж Тернопільської області; ВАТ „Державний ощадний банк України” в особі філії –Збаразького відділення Ощадбанку №6356, вул. Шевченка,6 м. Збараж Тернопільської області; ліквідатору банкрута Шину О.Г., м. Тернопіль, вул. Пушкіна,5/243; Обласному сектору з питань банкрутства, м. Тернопіль, вул.Київська,3-а; Тернопільському обласному управлінню статистики, м. Тернопіль, вул. Над ставом,10; Збаразькій районній державній адміністрації, м. Збараж Тернопільської області.

Суддя                                                                                А.М. Сидорук

Дата ухвалення рішення10.10.2007
Оприлюднено11.03.2009
Номер документу3083558
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/б-913

Ухвала від 10.10.2007

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Постанова від 05.06.2007

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні