Постанова
від 24.02.2009 по справі б-19/07-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-19/07-08

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"24" лютого 2009 р.                                                             Справа № Б-19/07-08

вх. № 500/2-19

Суддя господарського суду Міньковський С.В.

при секретарі судового засідання Вострікова О.О.

За участю представників сторін:

Ліквідатора:  Тищенко О.І.

По справі  за заявою Харківська ОДПІ у Харківській області, м. Харків

до Споживче товариство "Бабаї", с. Бабаї

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор банкрута в особі арбітражного керуючого Тищенко О.І. надав в судовому засіданні суду повний звіт про роботу, ліквідаційний баланс і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури по відсутньому боржнику Споживчого товариства „Бабаї”.

Розглянувши наданий суду повний звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення  ліквідатора, суд встановив, що після визнання Споживчого товариства „Бабаї” банкрутом ( Постанова господарського суду  від 04.02.2008р.) відкриття ліквідаційної процедури  і  призначення ліквідатора  була проведена  наступна робота по ліквідації відсутнього боржника згідно положень ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

В звіті ліквідатора та документах доданих  ліквідатором виконані всі належні дії щодо  боржника,  а саме: надано оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури (газета „Голос України” № 148 від 07.08.2008р.) направлені відповідні запити до БТІ, ДАІ,  Харківського  регіональної філії ДП „Центр державного земельного кадастру при державному комітеті України по земельних ресурсах”, Держтехнагляду у Харківському районі,  на які отримані відповідні листи про відсутність будь-яких майнових активів у банкрута (документи в матеріалах справи), повідомлено про визнання боржника банкрутом – Харківський обласний  центр зайнятості, УПФУ, Фонди соціального страхування, Харківської ОДПІ, ДВС у Харківської області (документи у матеріалах справи), на які ліквідатором отримана заява  з вимогами до банкрута від  Харківської ОДПІ на  суму 593,74 грн., які були ліквідатором  включені до реєстру вимог кредиторів. Ліквідатором дана об'ява про недійсність печаток та штампів банкрута, відсутність засновницьких документів банкрута та будь-якої фінансово - господарської документації ( газета „Прем'єр”).

В судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що по банкруту не проведена інвентаризація майна в зв'язку з тим, що немає ніяких доказів, які б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, розрахунки з працівниками підприємства також не зроблені, в зв'язку з відсутністю у банкрута фінансово-господарської документації та активів, які б можна було направити на задоволення вимог кредиторів у тому числі по заробітній платі.

Враховуючи, що ліквідатор  виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, що свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  на загальну суму  3,2 тис. грн.  в   зв'язку з  відсутністю у  банкрута будь-яких активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та припинити провадження по справі і сповістити державні органи  про ліквідацію банкрута.

На підставі вищенаведеного та керуючись ст. 32, п.6.ст.40, Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України,

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу –  Споживче товариство „Бабаї”, м. Харків, м. Харків, код 30767355, зареєстроване  Харківської районної державної адміністрацією від 11.05.2000р.,місцезнаходження: сел.Бабаї ,вул.Нова,12.

3. Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи СТ „Бабаї” та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про знаття юридичної особи з обліку.

4. Ухвалу направити ліквідатору, Харківському обласному відділу з питань банкрутства,  державному реєстратору,  ДВС.

Суддя                                                                                            Міньковський С.В. 

Дата ухвалення рішення24.02.2009
Оприлюднено11.03.2009
Номер документу3083746
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-19/07-08

Постанова від 24.02.2009

Господарське

Господарський суд Харківської області

Міньковський С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні