Ухвала
від 12.04.2013 по справі 805/2448/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про виправлення помилки у рішенні суду

12 квітня 2013 р. Справа № 805/2448/13-а

приміщення суду за адресою: 83052, м. Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Ушенко С.В., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби про виправлення помилки у рішенні суду по адміністративній справі № 805/2448/13-а за позовом Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «КЗМК» про стягнення грошових коштів в установах банків, обслуговуючих платника податків в рахунок погашення податкової заборгованості з податку на додану вартість, -

В С Т А Н О В И В:

Слов'янська об'єднана державна податкова інспекція Донецької області Державної податкової служби звернулась до Донецького окружного адміністративного суду із заявою про виправлення помилки у рішенні суду по адміністративній справі № 805/2448/13-а за позовом Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «КЗМК» про стягнення грошових коштів в установах банків, обслуговуючих платника податків в рахунок погашення податкової заборгованості з податку на додану вартість.

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 18.03.2013р. по справі № 805/2448/13-а задоволені позовні вимоги Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби.

Судом встановлено, що у вступній, описовій, мотивувальній та резолютивній частинах постанови допущено технічну помилку, а саме замість найменування відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім КЗМК» в постанові зазначено Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «КМЗК».

Відповідно до ч. 1 ст. 169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 165, 169 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Заяву Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби про виправлення помилки у рішенні суду по адміністративній справі № 805/2448/13-а за позовом Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «КЗМК» про стягнення грошових коштів в установах банків, обслуговуючих платника податків в рахунок погашення податкової заборгованості з податку на додану вартість - задовольнити.

Внести виправлення у постанову Донецького окружного адміністративного суду від 18 березня 2013 року, прийняту за результатами розгляду адміністративної справи №805/2448/13-а за позовом Слов'янської об'єднаної державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «КЗМК» про стягнення грошових коштів в установах банків, обслуговуючих платника податків, в рахунок погашення податкової заборгованості з податку на додану вартість, а саме у вступній, описовій, мотивувальній та резолютивній частинах постанови зазначити найменування відповідача наступним чином: «Товариство з обмеженою відповідальністю «КЗМК».

Викласти другий абзац резолютивної частини постанови суду від 18 березня 2013 року по справі № 805/2448/13-а в наступній редакції:

«Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «КЗМК» (код ЄДРПОУ 31858448; 84100, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Короленко, 9) на користь держави кошти в рахунок погашення податкового боргу з податку на додану вартість в розмірі 1 169 (одна тисяча сто шістдесят дев'ять) грн. 40 коп. з рахунків платника податків у банках, що його обслуговують».

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Ушенко С. В.

Дата ухвалення рішення12.04.2013
Оприлюднено24.04.2013
Номер документу30868189
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення грошових коштів в установах банків, обслуговуючих платника податків в рахунок погашення податкової заборгованості з податку на додану вартість

Судовий реєстр по справі —805/2448/13-а

Ухвала від 12.04.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ушенко С. В.

Ухвала від 12.04.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ушенко С. В.

Ухвала від 04.04.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ушенко С. В.

Постанова від 18.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ушенко С. В.

Постанова від 18.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ушенко С. В.

Ухвала від 27.02.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ушенко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні