Ухвала
від 30.04.2013 по справі 815/3484/13-а
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/3484/13-а

УХВАЛА

30 квітня 2013 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Балан Я.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України в Іванівському районі Одеської області до Споживчого товариства «Іванівський хлібокомбінат» (код ЄДРПОУ 01732745) про стягнення заборгованості у сумі 2 319 грн. 93 коп., -

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшов адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Іванівському районі Одеської області до Споживчого товариства «Іванівський хлібокомбінат» (код ЄДРПОУ 01732745) про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 2 319 грн. 93 коп.

Справа підсудна Одеському окружному адміністративному суду.

При вирішенні питання про відкриття провадження у справі суд встановив, що адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Іванівському районі Одеської області не відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до ч. 2 ст. 106 КАС України, на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач надає докази, а в разі неможливості - зазначає докази, які не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів.

Проте доказів, на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, а саме належним чином засвідчених документів щодо пенсіонера ОСОБА_2: заяви про призначення пільгової пенсії; довідки уточнюючої особливий характер роботи та умов праці, необхідної для призначення пільгової пенсії; довідки про отримання ОСОБА_2 відповідної пенсії за період, заявлений у позові; розрахунку стажу - суду не надано.

Згідно ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Виявлені недоліки мають бути усунені шляхом надання суду наступних документів (документи, які надаються в копія повинні бути засвідчені): заяви про призначення ОСОБА_2 пільгової пенсії; довідки уточнюючої особливий характер роботи та умов праці, необхідної для призначення пільгової пенсії; довідки про отримання ОСОБА_2 пільгової пенсії за заявлений у позові період та розрахунок стажу.

За таких обставин позов повинен бути залишений без руху, а позивачу наданий термін для усунення недоліків.

Керуючись ст. 106, ч. 1 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Іванівському районі Одеської області до Споживчого товариства «Іванівський хлібокомбінат» (код ЄДРПОУ 01732745) про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 2 319 грн. 93 коп. - залишити без руху.

Повідомити Управління Пенсійного фонду України в Іванівському районі Одеської області про необхідність усунути недоліки у п'ятиденний термін з дня отримання ухвали та роз'яснити, що в іншому випадку позов буде визнаний неподаним та повернутий позивачу.

Ухвалу може бути оскаржено до Одеського апеляційного адміністративного суду шляхом подання до Одеського окружного адміністративного суду апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Я.В. Балан

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.04.2013
Оприлюднено15.05.2013
Номер документу31146561
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/3484/13-а

Ухвала від 30.09.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 24.09.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 29.05.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Постанова від 27.06.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 30.04.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні