Постанова
від 03.04.2007 по справі 9-290/07
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

ПОСТАНО ВА

9-290/07

3 квітня 2007 року м. Житомир

Богунський районний суд м. Житомира в складі Голов уючого судді Григорусь Н.Й.

при секретарі Лєдньов Д.М. з участю прокурора - Капин ос О.В. розглянув подання стар шого слідчого з СВ ПМ ДПА в Жит омирській області про провед ення виїмки інформації, яка м істить банківську таємницю, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до су ду з поданням про проведення виїмки інформації, яка місти ть банківську таємницю.

В поданні слідчий зазначи в, службові особи товариства з обмеженою відповідальніст ю (ТОВ) "Крок-Електро ЛТД" (ід.к. 135 49118 м. Житомир, вул. Домбровсько го, 86) перебуваючи на спрощені й системі оподаткування, в пе ршому кварталі 2006 року ухилил ись від сплати єдиного подат ку в сумі 954 548. 10 грн., шляхом непод ання до податкових органів з вітності про результати діял ьності ТОВ "Крок-Електро ЛТД", а також, не перерахувавши до д ержавного бюджету сум податк ів, які повинно було сплатити з доходів, отриманих за періо д з січня по березень 2006 року, щ о призвело до фактичного нен адходження до державного бюд жету грошових коштів в особл иво великих розмірах.

Досудовим слідством вста новлено, що на протязі січня-б ерезня 2006 року на розрахунков ий рахунок ТОВ «Крок-Електро ЛТД» надходили кошти за това ри та виконані роботи від ПП « Фірма «Сатурн» (м. Київ, вул. Но вокостянтинівська, б. 4/А, код 253 06763) яке має ознаки фіктивності (за юридичною адресою не знах одиться, звітність подається з даними, які свідчать про від сутність фінансово-господар ської діяльності).

Досудовим слідстом вст ановлено, що ПП «Фірма «Сатур н» має розрахунковий рахунок в установі Акціонерного бан ку «Старокиївський», (м. Київ, МФО 321477) НОМЕР_1 з якого і пер ераховувалися кошти на розра хунковий рахунок ТОВ «Крок-Е лектро ЛТД».

Тому, для встановлення ф актів руху коштів по розраху нковому рахунку ПП «Фірма «С атурн» (код ЄДРПОУ 25306763) в період з 01.01.2006 по даний час, а також для встановлення остаточних сум , які були перераховані з вказ аного рахунку ПП «Фірма «Сат урн» на розрахунковий рахуно к ТОВ «Крок-Електро ЛТД» та дл я встановлення істини по спр аві, має значення інформація про рух коштів на вказаному р ахунку ПП «Фірма «Сатурн» в у станові АБ «Старокиївський» , (м. Київ, МФО 321477).

Дослідивши матеріали с прави, заслухавши думку прок урора, який підтримав поданн я, суд вважає, що подання підля гає задоволенню, виходячи з т ого, що в справі є дані, які вка зують на те, що в установі Акці онерний банк "Старокиївський ", м. Київ, (МФО 321477) знаходиться ін формація про рух коштів на ра хунку ПП "фірма "Сатурн". Керую чись ст. 178 КПК України, суд-

ПОСТАНОВИВ:

Надати дозвіл на прове дення виїмки інформації, яка містить банківську таємницю в установі АБ «Старокиївськ ий», (м. Київ, МФО 321477) ПП «Фірма «С атурн» по розрахунковому рах унку НОМЕР_1, а саме:

1.Інформації про рух кошт ів на розрахунковому рахунку ПП «Фірма «Сатурн» із зазнач енням

ідентифікаційних кодів ко респондентів, МФО банківськи х установ, номерів розрахунк ових рахунків

кореспондентів, назв корес пондентів, призначення плате жів, обігу грошових коштів по дебету та

кредиту на вищевказаному р ахунку за період з 01.01.2006 року по даний час.

2. Оригіналів платіж них доручень, за якими провод илось перерахування коштів н а рахунках ПП «Фірма «Сатурн » поза межами системи обслуг овування «клієнт-банк» за пе ріод з 01.01.2006 року поданий час.

3. Оригіналів документ ів на отримання готівки (лист на отримання готівки за умов и забезпечення охороною та т ранспортом, чеки, видаткові о рдери) за якими службові особ и ПП «Фірма «Сатурн» отримув али готівку з власного рахун ку за період з 01.01.2006 року по дани й час.

4. Оригіналів карт ок зі зразками підписів служ бових осіб ПП «Фірма «Сатурн »

5. Договори та заявки н а обслуговування за системою "Клієнт-банк" за весь період

обслуговування ПП «Фірма « Сатурн» в установі АБ «Старо київський», (м. Київ, МФО 321477).

СудБогунський районний суд м. Житомира
Дата ухвалення рішення03.04.2007
Оприлюднено24.11.2009
Номер документу3135577
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —9-290/07

Постанова від 03.04.2007

Кримінальне

Богунський районний суд м. Житомира

Григорусь Н.Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні