Постанова
від 03.04.2007 по справі 9-293/07
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

ПОСТАНО ВА

9-293/07

3 квітня 2007 року м. Житомир

Богунський районний суд м. Житомира в складі Голов уючого судді Григорусь Н.Й.

при секретарі Лєдньов Д.М. з участю прокурора - Капин ос О.В. розглянув подання стар шого слідчого з СВ ПМ ДПА в Жит омирській області про провед ення виїмки інформації, яка м істить банківську таємницю, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до с уду з поданням про проведенн я виїмки інформації, яка міст ить банківську таємницю.

В поданні слідчий зазна чив, що службові особи товари ства з обмеженою відповідаль ністю (ТОВ) "Крок-Електро ЛТД" (і д.к. 13549118 м. Житомир, вул. Домбровс ького, 86) перебуваючи на спрощ еній системі оподаткування, в першому кварталі 2006 року ухи лились від сплати єдиного по датку в сумі 954 548. 10 грн., шляхом не подання до податкових органі в звітності про результати д іяльності ТОВ "Крок-Електро Л ТД", а також, не перерахувавши до державного бюджету сум по датків, які повинно було спла тити з доходів, отриманих за п еріод з січня по березень 2006 ро ку, що призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету грошових коштів в ос обливо великих розмірах.

Досудовим слідством вст ановлено, що на протязі січня -березня 2006 року на розрахунко вий рахунок ТОВ «Крок-Електр о ЛТД» надходили кошти за тов ари та виконані роботи від ПП «Фірма «Сатурн» (м. Київ, вул. Н овокостянтинівська, б. 4/А, код 25306763), яке має ознаки фіктивност і (за юридичною адресою не зна ходиться, звітність подаєтьс я з даними, які свідчать про ві дсутність фінансово-господа рської діяльності).

Досудовим слідстом вст ановлено, що ПП «Фірма «Сатур н» має розрахунковий рахунок в установі ЖФ ТЗОВ КБ «Західі нкомбанк», (м. Житомир, МФО 311670) НОМЕР_1 з якого і перерахову валися кошти ТОВ «Крок-Елект ро ЛТД».

Тому, для встановлення ф актів руху коштів по розраху нковому рахунку ПП «Фірма «С атурн» (код ЄДРПОУ 25306763) в період з 01.01.2006 по даний час, а також для встановлення остаточних сум , які були перераховані з вказ аного рахунку ПП «Фірма «Сат урн» на рахунок ТОВ «Крок-Еле ктро ЛТД» та для встановленн я істини по справі, має значен ня інформація про рух коштів на вказаному рахунку ПП «Фір ма «Сатурн» в установі ЖФ ТЗО В КБ «Західінкомбанк», (м. Жито мир, МФО 311670).

Дослідивши матеріали справи, заслухавши думку про курора, який підтримав подан ня, суд вважає, що подання підл ягає задоволенню, виходячи з того, що в справі є дані, які вк азують на те, що в установі ЖФ ТЗОВ КБ «Західінкомбанк», (м. Ж итомир, МФО 311670) знаходиться ін формація про рух коштів на ра хунку ПП «Фірма «Сатурн». Кер уючись ст. 178 КПК України, суд-

ПОСТАНОВИВ:

Надати дозвіл на прове дення виїмки інформації, яка містить банківську таємницю в установі ЖФ ТЗОВ КБ «Західі нкомбанк», (м. Житомир, МФО 311670) П П «Фірма «Сатурн» по розраху нковому рахунку НОМЕР_1, а саме:

1. Інформації про ру х коштів на розрахунковому р ахунку ПП «Фірма «Сатурн» із зазначенням ідентифікаційн их кодів кореспондентів, МФО банківських установ, номері в розрахункових рахунків кор еспондентів, назв кореспонде нтів, призначення платежів, о бігу грошових коштів по дебе ту та кредиту на вищевказано му рахунку за період з 01.01.2006 рок у по даний час.

2. Оригіналів платіжн их доручень, за якими проводи лось перерахування коштів на рахунках ПП «Фірма «Сатурн» поза межами системи обслуго вування «клієнт-банк» за пер іод з 01.01.2006 року по даний час.

3. Оригіналів документів н а отримання готівки (лист на о тримання готівки за умови

забезпечення охороною та т ранспортом, чеки, видаткові о рдери) за якими службові особ и ПП

«Фірма «Сатурн» отримувал и готівку з власного рахунку за період з 01.01.2006 року по даний ч ас.

4.Оригіналів карток зі зразками підписів службових осіб ПП «Фірма «Сатурн»

5. Договори та заявки н а обслуговування за системою "Клієнт-банк" за весь період

обслуговування ПП «Фірма « Сатурн» в установі ЖФ ТЗОВ КБ «Західінкомбанк»

СудБогунський районний суд м. Житомира
Дата ухвалення рішення03.04.2007
Оприлюднено24.11.2009
Номер документу3135605
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —9-293/07

Постанова від 03.04.2007

Кримінальне

Богунський районний суд м. Житомира

Григорусь Н.Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні