Ухвала
від 10.03.2009 по справі 9548-2008
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

9548-2008

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Автономна Республіка Крим, 95003, м.Сімферополь, вул.Р.Люксембург/Речна, 29/11, к. 109

УХВАЛА

 

 

10.03.2009Справа №2-4/9548-2008

За заявою кредитора Управління Пенсійного фонду України в Сімферопольському районі АР Крим (95051, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Дм. Ульянова,6)

до боржника Фермерського господарства «Наіра» (Сімферопольський район, с. Аркадієвка, вул. Роздольна,23)

про визнання банкрутом.

Суддя ГС АР Крим І. К. Бєлоглазова

ПРЕДСТАВНИКИ:

Від кредитора – представник не з'явився

Від боржника – представник не з'явився

Ліквідатор – Грибахо С.В.

Суть спору:

Управління Пенсійного фонду України в Сімферопольському районі АР Крим, м. Сімферополь, звернулось до господарського суду АР Крим з заявою про визнання Фермерського господарства «Наіра», Сімферопольський район, банкрутом в порядку ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.

Постановою господарського суду АР Крим від 06.11.2008 року Фермерське господарство «Наіра», Сімферопольський район,  визнано банкрутом та відкрито щодо нього ліквідаційну процедуру строком на чотири місяці. Ліквідатором боржника призначена юрисконсульт Управління ПФУ у Сімферопольському районі Решитова Д.В.

Ухвалою ГС АРК від 26.11.08р  суд припинив повноваження ліквідатора Решитовой Д. В., призначивши ліквідатором боржника завідуючу юридичним сектором Управління ПФУ у Сімферопольському районі Грибахо С.В.

         До господарського суду надійшли звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Фермерського господарства «Наіра». Ліквідатор просить затвердити звіт та ліквідаційний баланс боржника.

Зі звіту вбачається, що ліквідатором у порядку ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» були направлені письмові повідомлення Сімферопольському районному центру зайнятості, ДПІ у Сімферопольському районі,  Виділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві , Виділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності,  ВДВС у Сімферопольському районі про визнання  господарським судом  відсутнього боржника – Фермерське господарство «Наіра» банкрутом.

З наданих установами відповідей вбачається, що підприємство має заборгованість перед ініціюючім кредитором Управлінням ПФУ у Сімферопольському районі у розмірі 170,00 грн.

До реєстру кредиторів були включені вимоги Управління ПФУ у Сімферопольському районі у розмірі 170,00 грн. (шоста черга).

Ліквідатором майно боржника, на яке може бути звернено стягнення, не виявлено.

Непогашеними залишилися кредиторські вимоги Управління ПФУ у Сімферопольському районі у розмірі 170,00 грн. (шоста черга).

Відповідно до частини 6 ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» № 2343-XII від 14.05.1992 р. з подальшими змінами та доповненнями,  вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Ліквідатором складений і представлений суду ліквідаційний баланс з документами, передбаченими частиною 1 ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності божника або визнання його банкрутом».

Присутній в судовому засіданні  ліквідатор висловилися за затвердження звіту та ліквідаційного балансу боржника.

Розглянувши звіт ліквідатора, суд вважає  можливим затвердити звіт та ліквідаційний баланс, завершити ліквідаційну процедуру Фермерського господарства «Наіра», Сімферопольський район .

          На підставі викладено, керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. 86 ГПК України, суд –                  

                                                                  УХВАЛИВ :

             1. Затвердити звіт ліквідатора Грибахо С.В. та  ліквідаційний баланс Фермерського господарства «Наіра», (Сімферопольський район, с. Аркадієва, вул. Роздольна,23, ЄДРПОУ 22310729)

             2. Вимоги кредиторів, не задоволені за недостатністю майна банкрута, вважати погашеними.

             3. Банкрута – Фермерське господарство «Наіра», (Сімферопольський район, с. Аркадієва, вул. Роздольна,23, ЄДРПОУ 22310729) - ліквідувати, виключивши з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України та з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців.

             4.  Провадження у справі № 2-4/9548-2008 про визнання банкрутом Фермерського господарства «Наіра», (Сімферопольський район, с.  Аркадієва, вул. Роздольна,23, ЄДРПОУ 22310729)– припинити.

Постанову направити рекомендованою кореспонденцією: кредитору, боржнику, ліквідатору Грибахо С.В. ( м. Сімферополь, вул. Дм. Ульянова,6), Кримському управлінню з питань банкрутства (95000, м. Сімферополь, вул. Київська, 81, оф. 401), ДВС у Сімферопольському районі АР Крим ( 95000, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Київська, 150), Сімферопольському районному суду ( 95000, АР Крим, м. Сімферополь, вул. К. Маркса, 17),  державному реєстратору (Сімферопольська районна державна адміністрація – 95000, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Павленко, 1) для внесення в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запису про відповідне судове рішення

Суддя Господарського суду

Автономної Республіки Крим                                        Білоглазова І.К.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення10.03.2009
Оприлюднено18.03.2009
Номер документу3140294
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9548-2008

Ухвала від 10.03.2009

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Білоглазова І.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні