Ухвала
від 03.04.2013 по справі 437/5219/13-к
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЛУГАНСЬК

№ 437/5219/13-к

УХВАЛА

про проведення обшуку у приміщенні

м. Луганськ 03 квітня 2013 року

Слідчий суддя Ленінського районного суду міста Луганська: Антоненко М.В., при секретарі Атуовій К.А., за участю старшого слідчого з ОВС Слідчого управління ДПС у Луганській області майора податкової міліції ОСОБА_1, розглянув винесене в кримінальному провадженні №3201303000000020, старшим слідчим з ОВС СУ ДПС у Луганській області майором податкової міліції ОСОБА_1 і погоджено прокурором прокуратури Луганської області ОСОБА_2, клопотання про проведення обшуку за місцем мешкання ОСОБА_3 (НОМЕР_1) та юридичною адресою ТОВ «Такосервіс»: м. Луганськ, кв. Пролетаріат Донбасу, буд.13, з метою відшукання та вилучення документів фінансово-господарської діяльності, чорнових записів, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошових коштів здобутих злочинним шляхом, цінностей, які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини, а також з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Перевіривши надані документи, заслухавши думку старшого слідчого з ОВС Слідчого управління ДПС у Луганській області майора податкової міліції ОСОБА_1,-

В С Т А Н О В И В:

У клопотанні органу досудового слідства зазначено, що Слідчим управлінням ДПС у Луганській області проводиться досудове слідство за кримінальним провадження №3201303000000020, за матеріалами Держфінмоніторінгу України стосовно фінансових операцій, проведених ТОВ «Такосервіс» та ОСОБА_4, за ст.205 ч.1 КК України.

Крім того, згідно відомостей викладених у додаткових узагальнених матеріалах Державної служби фінансового моніторингу України №0615/2012/ДСК, до схеми переводу безготівкових коштів у готівку причетні ТОВ «Ком-Євробуд» (код 37628621), ТОВ «Гиант» (код 37873765), ТОВ «Мерфіс» (код 37060615), ТОВ «Шахтопромбуд Холдинг» (код 37155523), які перераховували грошові кошти на рахунок ТОВ «Такосервіс», в свою чергу ТОВ «Такосервіс» перераховував грошові кошти на рахунок ОСОБА_4, та за довіреністю знімалися ОСОБА_5 (НОМЕР_2). Засновником та директором ТОВ «Такосервіс» є ОСОБА_3 (НОМЕР_1).

У ході досудового розслідування виникла необхідність у проведені обшуку за місцем мешкання ОСОБА_3 (НОМЕР_1) та юридичною адресою ТОВ «Такосервіс»: м. Луганськ, кв. Пролетаріат Донбасу, буд.13, з метою встановлення та вилучення документів фінансово-господарської діяльності, чорнових записів, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошових коштів здобутих злочинним шляхом, цінностей, які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини.

У реєстрі прав власності на нерухоме майно на будинок за адресою: м. Луганськ, кв. Пролетаріат Донбасу, буд.13, відомості відсутні. Згідно відомостей адресно-довідкового підрозділу УДМС України від 20.03.2013 року ОСОБА_3 зареєстрований за вказаною адресою.

Таким чином, у слідства є достатні підстави вважати, що дані предмети та документи можуть перебувати за вказаною адресою.

У клопотанні органу досудового слідства ставиться питання про проведення обшуку по вищевказаній адресі, з метою відшукання та вилучення документів фінансово-господарської діяльності, чорнових записів, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошових коштів здобутих злочинним шляхом, цінностей, які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини.

Вивчивши матеріали кримінального провадження, суть клопотання, суд прийшов до висновку про наявність в матеріалах кримінального провадження достатніх даних, що дають органу досудового слідства підстав вважати, що в приміщенні за даною адресою можуть знаходитись зазначені предмети й документи, що мають значення для встановлення істини, а також з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Враховуючи викладене, керуючись ст.30 Конституції України, ст.ст. 110, 234, 235, 370, 372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

провести обшук за місцем мешкання ОСОБА_3 (НОМЕР_1) та юридичною адресою ТОВ «Такосервіс»: м. Луганськ, кв. Пролетаріат Донбасу, буд.13, з метою відшукання та вилучення документів фінансово-господарської діяльності, чорнових записів, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошових коштів здобутих злочинним шляхом, цінностей, які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини, а також з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Для організації виконання ухвалу направити старшому слідчому з ОВС СУ ДПС у Луганській області ОСОБА_1

Строк дії ухвали, не може перевищувати одного місяця з дня її ухвалення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: М.В. Антоненко

СудЛенінський районний суд м. Луганськ
Дата ухвалення рішення03.04.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу31473832
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —437/5219/13-к

Ухвала від 03.04.2013

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Антоненко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні