Ухвала
від 01.06.2013 по справі 117/763/13-ц
СОВЄТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 117/763/13-ц

У Х В А Л А

про відкриття провадження в цивільній справі

01 червня 2013 року смт. Совєтський

Суддя Совєтського районного суду Автономної Республіки Крим Тощева О.О., розглянувши матеріали позовної заяви Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором, -

В С Т А Н О В И В:

Приймаючи до уваги, що спір між сторонами у відповідності до положень ст. 15 ЦПК України підлягає розгляду у порядку цивільного судочинства та згідно ч.1 ст. 109 ЦПК України справа підсудна Совєтському районному суду Автономної Республіки Крим, позовна заява подана особою, яка має цивільну процесуальну дієздатність та оформлена і відповідає вимогам ст.ст. 119, 120 ЦПК України, підстав для відмови у відкритті провадження у справі чи для повернення позовної заяви не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити провадження у справі та призначити попереднє судове засідання, проведення якого є необхідним.

Керуючись ст.ст. 11, 15, 109 ч. 1, 119, 120, 122, 209, 210 ЦПК України, суддя -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Призначити по справі попереднє судове засідання на 12 червня 2013 року на 10 годину 00 хвилин у приміщенні Совєтського районного суду Автономної Республіки Крим, за адресою: АР Крим, Совєтський район, смт. Совєтський, вул. 30 років Перемоги, б. 19, каб. № 7.

Копію ухвали про відкриття провадження по справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, крім цього, відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

У разі невизнання відповідачем позову запропонувати йому в строк до попереднього розгляду справи подати суду письмові заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують заперечення, при цьому роз'яснити, що у своїх запереченнях він має право посилатись на незаконність вимог позивача, їх необґрунтованість, відсутність у позивача права на звернення до суду або наявність перешкод для відкриття провадження у справі.

Попередити сторони, що з метою обґрунтування своїх вимог або заперечень вони зобов'язані подати свої докази суду до або під час проведення попереднього розгляду справи. Докази подані з порушенням цих вимог не приймаються судом, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Крім того, довести до відома сторін, що до або під час попереднього судового засідання, вони зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз'яснити сторонам, що вони мають рівні процесуальні права та обов'язки, при цьому особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

Окрім цього, позивач має право протягом усього часу розгляду справи збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково. До початку розгляду судом справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач - пред'явити зустрічний позов. На будь-якій стадії цивільного процесу сторони можуть укласти мирову угоду.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк та порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає. При цьому, подання апеляційної скарги не перешкоджає продовженню розгляду справи судом.

Суддя:

СудСовєтський районний суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення01.06.2013
Оприлюднено06.06.2013
Номер документу31581434
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —117/763/13-ц

Ухвала від 17.06.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Тощева О. О.

Ухвала від 01.06.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Тощева О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні